prettige verkopers

Goed geregeld.

Als klant wordt je uitstekend geholpen.

Duidelijke uitleg over eventuele reparaties

Goede service en altijd tevreden

Goed en betrouwbaar

Uitstekende communicatie en service. Het tasje met spulletjes is uiteraard goed bedoeld, maar zou wat mij betreft niet hoeven (denk aan het milieu).

Zoals al vaker gezegd, Broekhuis Deventer is te gek!

Alle stappen verliepen logisch en goed. Allereerst een e-mail om je te herinneren aan de grote beurt. Perfecte timing om het te combineren met de APK. Afspraak soepel gemaakt zelfs nog een keer soepel verzet. Goede info over de kosten. We zijn gebeld om alles nog een keer door te nemen voordat de kosten definitief werden. Ook bij het ophalen werd alles correct en vriendelijk uitgelegd. Als extra verrassing was de auto schoner als toen hij gebracht werd. Al met al geen reden om ontevreden te zijn.

goede service en prima behandeling

Afspraken zijn uitstekend nagekomen. Goede uitleg over wat er allemaal moet gaan gebeuren. Ook de kosten vooraf goed aangegeven. Service met een hoofletter dus. Aandacht voor de klant.

Prima geholpen!

Afspraken keurig nagekomen en mooi op tijd en zonder problemen afgeleverd

Zeer goed , zou er zo weer terugkomen en het zeker een ander aanraden

Prima service, doorpakken, snelle en correcte afhandeling.

Zie omschrijving in één zim

Vertrouwd en vriendelijk

Een adres waar ik graag op terugval

zoals altijd weer prima voor elkaar!

netjes gebeld over de handelingen advies gegeven over vervangingen auto weer schoon (gewassen) opgehaald

Correct en goed

Correct en goed

Een betere verzorging van mijn auto kan ik me niet voorstellen.

Altijd fijn om in de auto zaak me verzekerd te weten van een uitstekende behandeling, zowel voor de auto.als voor mij Met dank !

Duidelijke informatie en communicatie. Vriendelijk, deskundig personeel.

Volgens afspraak

Onderhouds beurt naar tevredenheid uit gevoerd

Klantvriendelijk en servicegericht

Bij de aankoop van de voor ons nieuwe auto werden we prima geholpen door een zeer vriendelijke verkoper die duidelijk de voor en tegens van de verschillende opel modellen uitlegde.

een snel eerlijk en meedenkend bedrijf

wordt snel geholpen op een eerlijke en vertrouwde manier voor alles is bij hun een oplossing dus zeer meedenkend heb er nu reeds 5 lesauto,s gekocht en ben ook nog zeker niet van plan om naar een andere te gaan bedankt personeel van broekhuis en zeker Dirk

Een goede ontvangst en efficiënte afhandeling

Er waren geen bijzonderheden en zoals gebruikelijk een aangename sfeer.

Perfecte service

Altijd vriendelijk en hulpvaardig

Correcte, vriendelijke behandeling. Goede service, en een heerlijk schone auto.

Geweldig! En in mijn schone auto lag oorknop een doosje muntjes !!

Zeer goed geholpen

Van de afspraak tot en met de aflevering zeer goed

Prima service, heldere afspraken, prettig geholpen

Ik ben prima tevreden de auto, 15 jaar oud wordt al jaren goed onderhouden door Broekhuis.

Al jarenlang een betrouwbare dealer met klantvriendelijk personeel

Ik had recent een spoedklus, net voordat ik met vakantie ging. Ze staan gelijk voor je klaar en denken met je mee.

Uitmuntend

Wij rijden nu al 45 jaar opel! en het navolgende doet ons weer honkvast maken voor het merk. Het gehele proces met zorg behandeld door de verkoper ondanks de tegenvaller van het later (6 maanden) leveren van de nieuwe Mokka door problemen met de levering van chips voor de fabricage van de auto. Zeer vriendelijk, correct en uitermate bekwaam. Tussentijds op de hoogte gehouden van het proces en tijdens onze vakantie werden foto's gestuurd toen de auto bij de dealer was gebracht. Duidelijke instructies gekregen over de bediening van het instrumentenpaneel en de werking daarvan. Chapeau!

Revalstraat 10

7418 BJ Deventer