goede snelle service

De auto wordt goed nagekeken en ondertussen kan ik rustig daar blijven wachten. En dan is hij ook nog gewassen en uitgezogen! Ik blijf nog een paar jaartjes bij Broekhuis hoor.

Fijne, prettige en deskundige ervaring.

Goed telefonisch contact, proefrit aan huis gehad. Alles netjes voor elkaar, gezellig ontvangst bij het ophalen. En duidelijke uitleg.

Weer goed geholpen

Goed geholpen , maar wat belangrijker is, is het goede overleg met de klant.

Service en klantgericht bedrijf

Fijne ervaring met kopen van een mooie occasion. Flexibel in aflever mogelijkheden. Klantgericht en vriendelijk bedrijf

Accuraat en transparant

Ruim drie jaar word ik uitstekend geholpen! Altijd in overleg en altijd transparant, waardoor ik nooit voor verassingen kom te staan.

Gewoon snel eenvoudig en eerlijk

Goede en duidelijke uitleg en eerlijke prijzen Dirk is eerlijk en menselijk super bedankt Dirk

100% tevreden

Al jaren klant bij Broekhuis en zeer tevreden.

Fantastisch, auto zelfs thuis opgehaald en weer terugbezorgd

Goed onderhoud gepleegd.

Goede service, ik wetd goed op de hoogte gehouden voor wat betreft eventuele kosten en er werd goed rekening gehouden met mijn wensen.

Tijdig gewezen op moment voor de onderhoudsbeurt. Tijdens de beurt geïnformeerd over stand van zaken. Vervolgens aard en omvang van aanvullende werkzaamheden besproken,

Zeer klantgericht en ter zake kundig

De aanschaf van een prachtige occasion is een feestelijke gebeurtenis geworden! Het contact met de verkoper prettig en de informatie over de auto was heel duidelijk. Het is hel waardevol om bij de aanschaf van een auto persoonlijk contact te hebben met de garage.

Wij zijn keurig ontvangen en de auto voldoet aan onze verwachting

Prima service bij zoektocht jongere auto

Goede service bij zoektocht naar jongere auto. Ook het proefrijden prettig geregeld de auto werd nl van een andere vestiging opgehaald zodat we bij de vestiging Deventer de auto konden bezichtigen en uitproberen. Bedankt voor de inzet.

Doortastend en zeker gastvrij

Altijd welkom, zorgvuldig en luisterend. Correcte uitvoering van servicebeurt en extra werkzaamheden.

uitstekend

M.b.t. het gebruikelijke onderhoud en eventueel een kleine storing wordt ik door de mensen v.d. receptie en de werkplaats vlot en prima geholpen.

Prettig en behulpzaam team

Uitermate correct behandeld zowel bij brengen en ophalen. Alles en dat is veel wordt duidelijk en uitvoerig uitgelegd. Auto helemaal schoon weer terug gekregen. Klasse

Uitstekende service, zeer klantvriendelijk

Zeer prettig en behulpzaam behandeld.

Altijd goede service

Goede service en eerlijk advies. Duidelijke communicatie.

Je voelt je WELKOM als klant

Net als voorgaande jaren een zeer positieve herinnering aan ons bezoek aan de vestiging Deventer!

De service is top!!! Vriendelijk personeel

gewoon goed zoals het hoort

geen bijzonderheden alles gebeurt in overleg met de klant

Revalstraat 10

7418 BJ Deventer