Niet zo als ik verwacht had als nieuwe klant.

Vind het raar als je voor een service beurt komt dat je een huurauto moet betalen. Was wel blij dat ze me nog voor een bepaalde dag konden helpen.

Weer prettig ervaring bij de inruil van onze Opel Astra uit 1995 op de jonge Opel Karl

Prettig aankoopadvies en en inruilproces.

zeer tevreden

Wij zijn netjes en correct behandeld door alle medewerkers.

Elke keer zeer tevreden

Wordt altijd netjes geholpen goede tekst en uitleg over de gang van zaken. Klant vriendelijk personeel zowel verkoop als onderhoud. Een dikke 10 !!

Tevreden.

Een fijn en duidelijk contact. Alles volgens afspraak nagekomen. Tevreden mijn auto weer opgehaald.

Top mensen werken daar. Dirk heeft ons zeer goed geholpen. Kijkt goed mee. Zeer zeker een goede service

Wij werden goed ontvangen

Ik ben uitstekend op weg geholpen door de aanschaf van een mooie occasion.

Bovenstaande zijn is eigenlijk meer dan voldoende, een kanttekening wil ik wel plaatsen: Tijdens de proefrit stond de kilometerteller op 107.000 km. Op de dag dat ik de auto kon ophalen zag ik toen ik thuis was dat de teller op 110.000 km stond. De autoverkoper de heer Dirk Jansen zou nog proberen na te gaan waardoor het verschil ontstaan kan zijn. Via kentekencheck.nl kreeg ik de volgende mededeling over de km registratie in Nederland (RDW & NAP uitslag): "De kilometerregistraties in Nederland zijn onlogisch opgebouwd. Dit betekend dat er tijdens de controles een lagere kilometerstand geregistreerd is dan eerder bekend was". kunt u als Opeldealer hier wat mee? Met vriendelijke groet, Ton de Hoop

Vriendelijk personeel en een goede uitleg over wat er gaat gebeuren aan de auto.

Geweldig!

Transparant en deskundig

Ben al vele jaren tevreden met doe services

Ik weet zelf niet eens meer hoeveel jaar ik al bij de Opel garage klant ben, en ben zeer tevreden over de services in zijn geheel ook dus receptie enz.

Vriendelijk en correct geholpen

Verkoper Dirk was zeer vriendelijk, vertelde eerlijk hoe de zaken er voor stonden en heeft ons zeer goed geholpen aan onze nieuwe tweedehands auto. Het afhalen van de auto was wat ongemakkelijk bij een 'vreemde' verkoper (dat had Dirk keurig gemeld) en een doek over de auto zodat hij onthult wordt,. tja,. zulke mensen zijn we niet zullen we maar zeggen.

zeer goede service

Ik had op de website van Broekhuis een mooie (demo) Opel Crossland gezien. Echter de was bij een andere vestiging. Aangezien ik wel interesse hierin had en vroeg of ik bij die vestiging moest gaan kijken, kreeg ik als antwoord van de verkoper: dat hoeft niet want dan halen wij hem hierheen, zodat u hier een proefrit kunt maken. De volgende dag kreeg ik aal een telefoontje dat de auto er was en ik een (vrijblijvende) proefrit kom maken. Hierna waren we het gauw eens, ook over de inruil voor mijn eigen auto en was de aanschaf van die Crossland beklonken.

Betrouwbare autodealer

top service!!!

Alles netjes en volgens afspraak geregeld

Alles goed geregeld en de auto netjes gewassen en gestofzuigd

Ik ben heel erg tevreden en werd erg vriendelijk en goed geholpen.

Ik ben geholpen door Dirk Jansen. Een vriendelijke man, die mij goed geholpen heeft. De vragen, die ik had zijn naar tevredenheid beantwoord. Ook dacht die erg met mij mee.

Mooie Opel gekocht

Super mooie auto gekocht bij een fijne dealer. Fijn contact gehad met de verkoper die alles voor mij goed heeft geregeld. Koop zeker mijn volgende auto ook weer hier

Ben erg goed geholpen. Duidelijk over wat er moest gebeuren en de kosten. Jammer dat een acht scoren niet voldoende is. Zo geef je je eigen medewerkers onnodige stress.

Prima service, eerlijk

Eerlijk over de banden, prima onderhoud

klantvriendelijk en helpen snel

Als ik in een noodgeval snel geholpen moet worden, wordt hier direct aan meegewerkt

Fijne verkoopadviseur

Al jaren hebben wij een goede ervaring met de verkoper van Broekhuis Deventer, Dirk Jansen.

Top service!

Netjes geholpen door telefonisch de werkzaamheden te bespreken a.d.h.v. het rapport.

Prima dealer

Afspraken worden nagekomen, goede service, betrouwbaar

zeer goed

Goed geholpen .volgens afspraak.

gedaan wat afgesproken is

Mijn ervaring is zeer positief

Revalstraat 10

7418 BJ Deventer