Alles perfect geregeld

Meer dan tevreden

Duidelijke communicatie omtrent de APK en onderhoudsbeurt. Vriendelijk personeel.

Fijn geholpen

Onze ervaring met Broekhuis Deventer is erg goed geweest. De verkoper(Bart Noordover) was vriendelijk, behulpzaam, makkelijk in omgang en eerlijk. Vooral dat laatste vinden wij belangrijk. Plus de extra handelingen zoals nieuwe remblokken etc maken onze ervaring bij Broekhuis erg goed!

Correct, vakkundig, tussentijds overleg

Zie boven

Goed geholpen met de aankoop van een auto

Broekhuis Deventer heeft goede informatie gegeven en was tijdens het proces altijd beschikbaar voor vragen.

Zoals altijd stipt, helder, geen verrassingen en uitstekende service! Top garage!

Prima geholpen met een mooie occasion. Bij de proefrit paar puntjes aan te merken, die waren bij oplevering van de auto netjes opgelost. Voor de vorige auto kregen we een nette inruilprijs terug. Na levering bleek de accu van de occasion zijn beste tijd te hebben gehad. Deze werd meteen vervangen. Al met al uitstekende ervaringen.

Prima service en afhandeling.

Uitvoering en informatie vooraf perfect. Goed werk !

Ik ben zeer tevreden met de service bij Broekhuis Deventer

Ik had afspraak voor onderhoudsbeurt. Op tijd aanwezig en het was sneller klaar dan vooraf afgesproken.

Jaarlijks onderhoud en APK prima verlopen

Dit jaar weer een prettig verlopen beurt van mijn Peugout Partner L2. Terwijl de monteur de auto van voor tot achter naliep, kon ik gewoon werken in de showroom. Daarna kreeg ik bij het doorlopen van het onderhoudsrapport goed advies over wat ik nu kon vervangen of wat nog even kon wachten. Wat later stond mijn wagen schoongewassen weer op mij te wachten en kan deze er weer even tegen.

Altijd tot uitleg bereid

Meestal kom ik alleen voor onderhoud beurten bij de garage in Deventer, maar ik heb ook andere ervaringen, met de afgelopen warme dagen is het glas van mijn buiten spiegels losgeraakt, enkele dagen na elkaar. Tot twee keer toe kon ik na een telefoontje direct in Deventer terecht. Een geweldige service. Waarom dan geen 10? Omdat ik bij navraag naar de prijs voor een geur unit voor mijn auto doorverwezen werd naar een web pagina, daar schiet ik dus niet veel mee op, omdat ik de unit daar niet vinden kan en dan nog weet ik de montage / unit prijs niet. Ik wer gewoon doorverwezen naar de werkplaats i.p.v dat zelf even te doen. Jammer dit was een gemiste kans op een 10

Zo blij met mijn nieuwe auto mijn h dank voor de inruil van mijn karl edition voor een enovation prima inruil rijd geweldig h dank

Klasse!

Bij aankoop van de auto werden we goed ontvangen en ze namen de tijd voor ons om de juiste keuze te kunnen maken.

Ontvang bij broekhuis deventer is zeer goed.

Ontvangst voortreffelijk, duidelijke uitleg en zeer vriendelijk geholpen.

Perfect geholpen.

We zijn uitstekend door Bart Noordover bij de aankoop van onze nieuwe Opel Crossland geadviseerd.

Zeer net en goede behandeling. Vriendelijke personeel.

Beleefd, snel geholpen en keurige omgeving wanneer je moet wachten

Klantontvangst is vriendelijk, aangegeven wordt wat je mag verwachten en je kunt de wachttijd bij onderhoud doorbrengen met voldoende leesvoer, gratis wifi en voldoende keuze in koffie enz. In een net verzorgde omgeving

goede deal met de hele nette inruil

Wij hebben een hele mooie auto gekocht en een goede inruil op de huidige auto gekregen. De verkoper denkt er goed mee met onze wensen. Goede deal met een keurige inruil.

Eerlijk advies en goede service

Er wordt eerlijk gekeken welk onderhoud nodig is en wat nog kan wachten. De kosten worden overzichtelijk gerapporteerd en het personeel is heel vriendelijk.

service is zeer goed

Ze komen de afspraken na en zijn erg klant vriendelijk.

Bijna alles prima

Helaas was de APK van onze gekochte Opel Karl verlopen toen we hem op kwamen halen. Beetje slordig maar werd de volgende dag wel keurig opgelost en met een fles bubbels alles toch nog goed.

Onderhoudsbeurt aan Opel Meriva prima uitgevoerd door garage Broekhuis in Deventer. Alles netjes overlegd qua onderhoud en extra werk.

Netjes. Vriendelijk. duidelijke uitleg over de gerepareerde onderdelen

De afgesproken toezeggingen bij aankoop mokkax alle waargemaakt.

Door de heer D Jansen van opel Deventer op prettige wijze geholpen en geadviseerd voor aankoop mokkax.

Revalstraat 10

7418 BJ Deventer