zeer prettig ontvangen en goed op de hoogte gehouden

Heel fijn om van te voren te weten waar ik rekening mee moet houden mbt het onderhoud. mooi en duidelijk overzicht van de werkzaamheden. Fijn dat ik een e-bike kon gebruiken. Zeer goed!

Top auto dealer.

Fijne vestiging in Deventer, wordt daar vriendelijk geholpen en ontvangen.

Weer terug bij de vertrouwde garage.

Na vele jaren in een Opel te hebben gereden (Astra en in een wegens handicap aangepaste Zafira), zijn wij overgestapt op een aangepaste Renault Kangoo. Door een verlaagde bodem, een uitklapbare oprijplaat en nog wat verdere aanpassingen kan men daar met rolstoel en al inrijden. Na een uitstapje naar een andere garage zijn wij, nadat we hoorden dat Broekhuis ook deze auto probleemloos kan onderhouden, terug op het oude vertrouwde nest.

Goede service en er wordt goed meegedacht in oplossingen

Na een proefrit de auto meegenomen naar Deventer. Wat puntjes aangegeven en kreeg zelfs wat extra service. Goede auto voor een mooie prijs met goede service en een lach!

Allemaal goed verlopen, prima service

Ik had al een enquête ingevuld, maar per vergissing een 1 in plaats van een 10 ingevuld. Maar ben dus erg tevreden en geen klachten!

Info duidelijk, snelle offerte, snelle orderbevestiging en heerlijke elektrische fiets te leen!

Goede en snelle service, niets te klagen!

In een vrij korte tijd hebben we een proefrit gemaakt en vervolgens de nieuwe Opel Mokka-e gekocht. Onze oude auto hebben we voor een nette prijs in kunnen ruilen en in een gesprek met de vriendelijke verkoper was de koop snel rond. De levertijd is netjes gehaald en dat is in de huidige tijd toch altijd spannend. Bij het ophalen stond de auto glimmend en wel op ons te wachten en hebben we een duidelijke uitleg gehad over de auto. Inmiddels een aantal dagen in volle tevredenheid mee gereden. Wat ook fijn is, is dat de verkoper vandaag nog even heeft gebeld om te vragen of de auto helemaal naar wens is en of we nog vragen hebben. Goede service dus!

Met een gerust hart de auto achterlaten.

Goede info over de controlebeurt. Vervangend vervoer prima geregeld.

TOP!

APK en beurt, zoals altijd weer dik in orde !!

Goed gesprek, heldere afsprakendie ook worden nagekomen

Vanwege een auto-ongeval moesten wij snel beslissen over de aankoop van een nieuwe auto van 1 an 2 jaar oud. Via internet gezocht naar dealers met autotype die wij wilden kopen. Wij zijn toen snel geslaagd bij Broekhuis Opel Deventer. Binnen een week werd de auto bij ons thuis afgeleverd.

Volgens afspraak goed onderhoud

Vooral de digitale pdf met de foto's van de defecten vond ik een geweldige goede ervaring.

Zeer goede service

Goed overleg gehad over apk punten en ook zeer goede service gehad wat betreft rep punten

De service is zeer goed, alles wordt vantevoren overlegd door zeer vriendelijk personeel

Prima geholpen

Duidelijke uitleg tijdens de onderhoudsbeurt.

Uitstekend behandeld

Afspraak uitstekend Een dag voor de afspraak mijn auto gebracht. Prima nagekeken en gebeld voor evt probleem. Een sms'je dat hij klaar was en gebeld.. Over het algemeen, uitstekend

Goede service, super geholpen

Dankzij de verkoper een mooie deal gesloten. Hij heeft ons goed geholpen en nu een mooie auto rijker!

erg goede service, zoals verwacht

zoals altijd goede service. Niet alleen kijkend naar de auto, maar ook realistische prognoses en budgettair mee denkend

Erg prettig geholpen

Prima service,auto weer tiptop in orde,we zijn zeer tevreden

prima geregeld

Nette garage en goed geholpen

Auto voor onderhoud geweest. Vriendelijk geholpen en netjes een telefoontje met info en kosten gekregen. Ook fijn dat ik een leen eBike meekreeg.

tevreden

xxx

Dit was weer zoals ik gewend ben van garage Broekhuis Deventer: prima!

Voor de APK en een grote onderhoudsbeurt was de auto de gehele dag in de garage. Een medewerker bracht mij daarom thuis en haalde me halverwege de middag weer op toen de auto klaar was. Uitstekend geregeld! Halverwege de ochtend kreeg ik een heel duidelijk onderhoudsoverzicht via de mail met meteen al de bijbehorende kosten. Kort daarna werd ik gebeld door de werkplaats om deze werkzaamheden te bespreken. Na uitleg van allerlei over het hoe en waarom kon ik mijn goedkeuring geven. Ik kreeg mijn auto na de grote beurt weer keurig schoon en fris terug. Hulde!!!

Prima service.

Medewerkers denken mee en bedenken oplossingen die het voordeligst zijn voor de klant.

uitstekend

vooraf goede afspraken gemaakt. Kon zelf kiezen uit een leenauto of een leenfiets. Mijn keuze was te wachten bij Broekhuis. De onderhoudsbeurt aan de auto duurde ongeveer 2 uur. Dit was ook duidelijk met mij doorgenomen. Tijdens het wachten werd mij regelmatig koffie aangeboden. Als verrassing werd mij nog gevraagd of mijn auto ook nog even door de wasstraat mocht rijden. Wat een klasse.

Zijn beleefd, netjes geholpen en denken mee.

Revalstraat 10

7418 BJ Deventer