Goede service en denken in oplossingen

Zeer servicegericht

de auto weer prima onderhouden

prettige garage om je auto te laten onderhouden met prima overleg van de medewerkers

5e Opel gekocht, alleen al door deze garage

Zeer plezierige mensen, betrouwbaar en makkelijk in omgang. En nooit te beroerd voor een persoonlijk praatje of extra advies

Uitstekende opel garage met goede monteurs.

Prima service. Goed geïnformeerd wat men gaat doen. Heb gebruik gemaakt van de haal en breng service en dit was prima geregeld. Kan weer een jaartje met plezier rijden.

Prima, zoals het hoort.

Goed geholpen maar ook goed overleg wat de reparaties gaan kosten.

zoals gewoonlijk prima

Kom er al jaren auto nieuw daar gekocht 10 jr geleden altijd goed geholpen en meegedacht.

Heel erg klantvriendelijk!

Erg klantvriendelijk!

Zeer tevreden en raad iedereen de service van Broekhuis aan !

Inmiddels al jaren brengen we de auto naar Broekuis Opel Deventer naar volle tevredenheid. Alles wordt keurig overlegd , alles wordt keurig verwerkt en er wordt keurig gewerkt. Het personeel is deskundig en erg vriendelijk en behulpzaam en begripvol. Tot slot wordt de auto netjes en gewassen weer overhandigd aan de klant.

Duidelijke uitleg en goed geholpen

Duidelijke afspraken en goed contact over de werkzaamheden.

Super service!

Klantvriendelijk, behulpzaam en aardig zoals de receptie me heeft geholpen

Prettig geholpen.

Al jaren klant bij Broekhuis. Een betrouwbaar en behulpzaam adres. Duidelijk in wat er moet gebeuren. Goede ervaringen..

Het onderhoud is goede en nette manier uitgevoerd zoals was afgesproken. Zeer tevreden, perfect.

altijd heel tevreden over reparaties, aanbevelingen en service

Ik krijg altijd eerst een kostenoverzicht, waarna ik wordt gebeld over de offerte. In het overleg komen ook alternatieven en kortingen ter sprake. Alles is heel vriendelijk en zorgvuldig. Alle reparaties worden goed uitgevoerd, en er zijn achteraf nooit problemen met de gemaakte reparaties. Fijn is ook: bij een grote beurt wordt de auto gewassen. De leenfietsen zijn van heel goede kwaliteit.

Goede duidelijke uitleg

Al een zo'n halve eeuw ervaring met dit bedrijf

Persoonlijk valt mij vooral op de prettige manier waarop je benaderd wordt, niet dwingend, maar op een plezierige adviserende wijze. En de eventuele reparaties/onderhoud worden altijd op vakkundige wijze uitgevoerd. Kan me niet herinneren ooit een klacht te hebben geuit over de gedane werkzaamheden.

Zeer tevreden over het contact.

Zeer prettig, goed en duidelijk geholpen. Ook goed omschreven en medegedeeld wat er aan de auto moet gebeuren met de goedkeuring er voor.

Ik ben zeer tevreden.

Ik heb geen klachten en alles is naar wens verlopen.

Altijd tevreden met de service

Super fijne garage , er wordt altijd eerst overlegt voor dat ze iets extra doen. Echt fijn dat je ook altijd langs kan komen wanneer er iets mankeert. En de auto wordt na een beurt netjes gewassen. Broekhuis Deventer geeft de klanten een top service!

Prettige service

Prettige service. Personeel doet alles wat mogelijk is op zaken/ problemen op te lossen.

Dit was de eerste keer dat ik hier mijn auto naar toe heb gebracht. Het betrof een grote beurt en apk. Per mail vooraf een uitgebreide offerte voor reparatiekosten ontvangen, deze werd telefonisch toegelicht. Ik ben vooralsnog zeer tevreden

Duidelijk en betrouwbare afspraken

Vooraf gemaakte afspraken goed nagekomen.

De grote breurt is vlot en goed uitgevoerd.

Er was snel een dag beschikbaar om de grote beurt uit te voeren. Ik kreeg een leen fiets mee. Na enkele uren werd ik opgebeld over de gevonden gebreken. Deze gebreken zijn snel en goed verholpen en onderdelen vervangen. Ik ben vriendelijk te woord gestaan. De passen voor pech hulp en voor de vervangen van snel slijtende onderdelen zijn een goede service.

Klantgericht

Van tevoren kreeg ik de offerte gemaild. Naar aanleiding van deze offerte , werd alles besproken zodat ik niet voor verrassingen kwam te staan. Er werd goed meegedacht.

Goede en prettige communicatie.

Klantvriendelijk, duidelijkheid omtrent de te verrichten werkzaamheden en betrouwbaar.

Revalstraat 10

7418 BJ Deventer