Onze verhuizing is tot volle tevredenheid uitgevoerd. Waardering voor het totale team. Niet praten maar poetsen in goede harmonie.
Vriendelijke en deskundige medewerkers.
Alles is vlekkeloos, en snel verlopen !! De mensen waren zeer behulpzaam en vriendelijk, kortom het kon niet beter
Zeer tevreden over de hele lijn.
Ik kan dit verhuisbedrijf bij iedereen aanbevelen.
In hele fijne sfeer verhuizen met een club mensen die ervaren en betrokken zijn! Na alle inspanningen kun je gerust de dag van verhuizen alles ‘loslaten’ en uit handen geven.
Wij hoefden na onze vorige verhuizing echt niet na te denken. Weer Bots-Ras! Vriendelijk team, doen niet moeilijk, werken hard. Super.
Zeer snel, zorgvuldig en ze hebben geen enkele moeite om nog iets te verplaatsen als het moet.
Een prima ervaring.
Wij zijn heel tevreden,met de verhuizing,nogmaals bedankt
Geweldig verlopen.!!
Vakmensen die secuur en betrouwbaar zijn.
Wat een geweldig team!! Wat was het een preciesie werk op de millimeter. Kasten uit elkaar in elkaar petje af voor deze verhuizers? En wat leuk de kaart met alle namen erop! Dank jullie wel! Ik geef het door aan alle vriendinnen!
Goede en nette medewerkers! Gaan zorgvuldig te werk. Complimenten
Vrolijk en gezellige omgang met de verhuizers.
Vanaf het eerste contact , de voorbereidingen oa met het inpakken ,het met de buitenlift naar beneden brengen en alles in ons nieuwe huis weer op de plaats zetten was één goede zeer professionele actie.. totale ontzorging van de eerste klasse.. ontzettend tevreden en zeer aan te bevelen.. May en Hans Hendriks
Wij hebben vanaf het eerste contact de samenwerking met dit verhuisbedrijf als zeer prettig ervaren. Een aanrader. Zeer vriendelijk en deskundig personeel.
Goed verhuisbedrijf met vakkundige en superaardige mensen! Betrouwbare dienstverlener tegen een zeer concurrerende prijs.
Ervaren team dat zorgvuldig te werk ging, klantgericht en ook rekening hield met de seniorenverhuizing van mijn moeder door ook naar haar verhaal te luisteren.
Goede communicatie en duidelijke offerte. Doen net wat extra's, bijvoorbeeld de crosstrainer uit elkaar halen en de dag voor de verhuizing nog even bellen om te vragen of er nog wat nodig is. Hele aardige, professionele heren regelden de dag zelf dat onze spullen binnen no time in het nieuwe huis stonden.
Na een jaar van huren hebben de boys van Bots Ras ons weer op een fantastische wijze overgebracht naar onze nieuwe woning,het liep WEER op rolletjes en mochten wij nog ooit verhuizen , bij deze reserveren s.v.p. TOP.
Voor de 3e keer onze verhuizing via Bots-Ras laten uitvoeren. Wat een vakmensen! Vriendelijk, meedenkend en flexibel, ontzorgend; of te wel, precies dat wat je bij een verhuizing nodig hebt! Absoluut aanbevolen!
Secuur, vlot en efficiënt gewerkt. Bovendien goede adviezen bij het plaatsen van de spullen.
Fijn betrouwbaar bedrijf, met zeer vriendelijk personeel,
De Vest 18 A
5555 XL Valkenswaard