Met hard werken in een dag van het ene huis naar het andere huis alles gemonteerd en op zijn plaats volledig schadevrij. Ik zou het nooit anders doen!
Uitstekende ervaring
Door verlate oplevering van ons nieuwe huis kon de verhuizing niet op één dag worden uitgevoerd maar moesten onze spullen tijdelijk in opslag. Dit werd door de mensen van Bots-Ras soepel opgepakt. De afspraken werden stipt nageleefd en de contacten via telefoon en e-mail waren duidelijk en zeer klantvriendelijk. De verhuizers werken gestructureerd en gingen erg zorgvuldig met onze spullen om. De de-montage en montage in het nieuwe huis van de grote meubelstukken gebeurde met zorg. Daarnaast waren het erg plezierige mensen om mee te werken. Daarnaast was de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Compliment en ik zal Bots-Ras zeker bij anderen aanbevelen.
Prettige, aardige hardwerkende medewerkers. Ook meedenkend en gezellig. Door hen is de dag goed verlopen. Dank daarvoor. Wil
Verhuizing volgens afspraak alles top
De verhuizing is probleemloos verlopen. Voor spullen die moeilijk naar de 3e verdieping konden is toch een oplossing gevonden. Zeer tevreden.
Voorbereiding (flexibel in planning, bezorging van extra dozen aan huis) was al veelbelovend, verhuisdag zelf was door professionals van Bots-Ras hartstikke leuk i.p.v. gestresst. Bepaald geen half werk: in nieuwe woning werd proactief meegedacht over wat waar z'n nieuwe plek kon vinden, werd totaal niet moeilijk gedaan wanneer we last-minute van idee veranderden en werd met veel zorg met onze spullen omgegaan (inclusief de- en montage). Leuk en deskundig team!
De mensen hebben deskundig mijn spullen het huis uit gekregen en klaar gemaakt om op te slaan. Kasten, bed,uitelkaar halen, allemaal geen probleem. ik hoop dat de terugkomst van de spullen uit de opslag in januari net zo goed verloopt.
Zo blij dat ik Bots Ras in de armen heb genomen om te verhuizen. De voorbereidingen helemaal zelf gedaan met vrienden. En Bots Ras alles laten verhuizen. In 1 dag met gezamenlijk inzet, veel vriendelijkheud en lol, alles verhuisd, kan het iedereen aanraden.
Door het van te voren inventariseren van de te verhuizen inboedel en de besproken aanpak was tevoren duidelijk hoe het verloop zou zijn. De daadwerkelijke verhuizing verliep volgens planning en werd begeleid door aandacht en zorg in detail.
Op ons verzoek is er geholpen bij het in- en uitpakken. De mensen waren bijzonder vriendelijk en behulpzaam bij zowel de in- en uitpakwerkzaamheden als ook bij de verhuizing zelf.
Sfeer top, terwijl er ook heel hard en zorgvuldig wordt gewerkt! Al meerdere malen verhuist met hen! Echt aanrader
De medewerkers zijn pro actief, harde werkers en rusten niet voordat het karwei volledig klaar is. Nemen de klant veel werk uit handen en zorgen er voor dat de inboedel onbeschadigd en in optimale conditie wordt overgehuisd. Bovendien zijn ze zeer prettig in de omgang. Niet voor niets hebben ze me al drie keer eerder verhuisd!
Perfect verlopen verhuizing met vriendelijke, behulpzame en efficiënte medewerkers.
Betrouwbaar bedrijf, aardige, meedenkende en zeer behulpzame medewerkers, goede prijs-kwaliteit verhouding. We hebben twee zorgeloze verhuizingen gehad. Een verhuizing is stressvol, zeker 2x binnen een half jaar, zoals bij ons. Op t moment dat de verhuisploeg binnenkwam wisten we al dat t helemaal goed ging komen. De verhuizingen zijn dankzij deze fijne mannen zonder stress verlopen. Ze zijn heel voorzichtig met onze spullen omgegaan en hebben alles voor ons piekfijn in orde gemaakt !!! Wij kijken terug op twee fijne, gezellige verhuisdagen!!! En wie kan dat nou zeggen ...... Chapeau.
Dit was onze 2e verhuizing met Bots-Ras binnen 1 jaar. Beide keren zijn we meer dan super geholpen. Vanaf het eerste contact tot en met de verhuisdag (en zelfs daarna in de afwikkeling) zijn we vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Er werd op meerdere fronten meegedacht en als we vragen of wijzigingen hadden, werd dit zonder probleem opgepakt. Bij het intakegesprek werd duidelijk aangegeven wat de mogelijkheden waren en hierna werd er een nette offerte opgemaakt. De verhuisdag was met Bots-Ras eigenlijk een leuke 'feestelijke' dag. Wat normaal misschien een stressvolle of chaotische dag zou zijn, was door Bots-Ras een overzichtelijke en gezellige dag! Door de vrolijke en goed gehumeurde medewerkers werd de woning binnen no-time leeggehaald en in de nieuwe woning weer weggezet. Dit gebeurde echt vakkundig en met name het gemak waarmee ze kasten en grote objecten hebben verhuisd viel positief op. De dag was zo voorbij en tegen het eind van de middag konden we al genieten van alle spullen in het nieuwe huis!
De verhuizing is zeer soepel verlopen. Het team was zeer vrolijk en klantvriendelijk. Een goed geoliede machine die in no time de inboedel had ingeladen en op de nieuwe locatie weer uitgeladen. Denken goed mee en zowel vooraf als achteraf zeer goede dienstverlening. Ik zou zonder enige twijfel een volgende verhuizing weer direct voor Bots-Ras kiezen en kan het iedereen aanraden.
Erg goed personeel wat meedacht over plaatsing meubulair en erg enthousiast was. Prettige mensen om over de vloer te hebben. Alles keurig geregeld.
Binnen een paar uur stond mijn hele inboedel bij Bots-Ras in de opslag. Ze kwamen met 4 man, en hadden bedden en kasten in no-time uit elkaar en in de opslag containers gepakt. Nu hopen, dat de weg terug (als mijn nieuwe huisje klaar is), net zo soepel verloopt.
voor de 3e keer in 7 jaar dezelfde verhuizer, dat wil dus zeggen dat we er zeer tevreden over zijn.
Prima service, vakmensen, leuk team
Je verwacht van een verhuisbedrijf de volgende woorden te kunnen zeggen; Bekwaam - ✔️ Sterk - ✔️ Voorzichtig - ✔️ Beleefd - ✔️ Vriendelijk - ✔️ Georganiseerd - ✔️ Op tijd - ✔️ Professioneel - ✔️ Maar de volgende twee woorden zijn volgens mij niet "standaard": Zorgzaam - ✔️ Betrokken - ✔️ Iemand zei laatst tegen me: "ik ken het leed dat 'verhuizen' heet." Bots-Ras maakt met bovenstaande checkmarks dit "leed" een stuk dragelijker. Voer ons al voor de tweede keer. Onze dankbaarheid is groot.
Vriendelijke mannen en meedenkend wanneer ik een vraag had over het inrichten van mijn meubilair in mijn nieuwe woning.
Zowel het eerste gesprek, alsmede de offerte waren al zeer goed. De werkelijke verhuizing op 3 en 4 juni verliep vlekkeloos. Meer complimenten hebben we niet voorradig. Wij hopen niet meer te moeten verhuizen, maar mocht het toch nodig zíjn, weten we het juiste adres.
Bots Ras verhuizingen is een bedrijf wat je alle zorgen ontneemt. Ze denken van het begin tot het einde met je mee. Het is toch spannend om al je spullen uit handen te geven. Bij Bots Ras hoef je hier geen zorgen over te hebben. Ze gaan zeer vakkundig met je spullen om!
De Vest 18 A
5555 XL Valkenswaard