Pro actief verhuis team die meedenkend en opkomende problemen adequaat oplost. De hele verhuizing verliep als een geoliede machine dank zij hun brede ervaring. Mijn complimenten
Super bedankt voor de complimenten, we brengen ze over aan de verhuisploeg. De verhuizing liep inderdaad als een geoliede machine, mede doordat uzelf alles ook goed had voorbereid. Dus wat ons betreft graag tot de volgende keer! :)
“Ouwe bomen moet je niet verplaatsen, jongen”. Dat is wat mijn vader (92) tegen mij zei toen ik een half jaar geleden aan hem vroeg of hij niet naar Emmen wilde verhuizen. Zijn vrouw is 3/4 jaar geleden overleden en hij woont nog zelfstandig in Pijnacker. Toch erg alleen en op 3 uur rijden van mij. Eind van de zomervakantie 2022 zei hij ineens. “Rene misschien moet ik het toch maar doen, verhuizen naar Emmen. Ik doe dit alleen als jij alles regelt want dat kan ik niet meer aan.” Ingeschreven, een telefoontje en ineens ging het allemaal snel. Dus tussen mijn workshops, vaste baan e.d. door gaan regelen dat mijn pa zou verhuizen. Contact opgenomen met Johan Wachtmeester van Dorenbos Verhuizingen met de vraag “Doen jullie ook de spullen inpakken”. Ja was het antwoord, wij ontzorgen je helemaal. Wij hebben speciale dozen voor hangende kleding, schilderijen, pakken alles in en uit enz als je dit wil”. Op de verhuisdag waren de verhuizers mooi op tijd en heel professioneel stond alles binnen een paar uur in de vrachtwagen. Twee dagen later waren ze wederom mooi op tijd en hadden nu in no-time alles in de nieuwe woning van mijn pa. Eventjes zijn bed in elkaar, eventjes een kastje hier en hangdeurtje daar. Inmiddels woont hij alweer een paar weken in Emmen, is uitgepakt, weet hij de weg door het gebouw, naar de supermarkt en eet hij in het restaurant beneden. Een verhuizing zonder stress (dus)
Hi Rene, wat fijn dat je vader helemaal tevreden is op zijn nieuwe plekje in Emmen, en ook erg fijn dat wij daar aan hebben kunnen bijdragen. We doen graag alles goed, en zelfs een beetje meer dan alles en zelfs een beet beter dan goed, dus graag gedaan en bedankt dat we hebben mógen helpen en ook dank voor je mooie review. Doe je vader de groeten namens ons allemaal!
Wacht nog op voorstel voor schade aan. Pastoe kast
Bedankt voor het mooie cijfer en fijn dat u ons verhuisteam als snel en deskundig ervaart, dat is namelijk ook de bedoeling :-). Vervelend dat er schade is ontstaan en we handelen dat uiteraard ook af en ik snap dat u het sneller had gewild, maar dat gaat helaas niet. De schade is donderdag ontstaan, vrijdagochtend bij ons binnengekomen, daarna weekend en dan is het ook helaas op maandag nog niet opgelost. Het heeft onze aandacht, we zijn er zeker mee bezig en we zullen het passend oplossen. Dus ik hoop op uw begrip dat het niet in 1 werkdag verholpen is. Veel woonplezier gewenst in Sittard en bedankt voor het vertrouwen.
Dit team het volgende deel van onze verhuizing ook doen !
Altijd fijn dat u tevreden bent en dat alles prima verlopen is. Gelukkig hebben we meerdere goeie verhuisteams maar we zullen ons best doen dezelfde mensen ook voor uw tweede verhuizing in te plannen.
Zonder poespas snel en goed geregeld. De offerte was duidelijk en transparant. Zeven uur de vrachtwagen voor de deur, koffie voor de mannen en een paar uur later was alles ingepakt. Zijn blij hoe het gegaan is!
Van de verhuizers hoorde ik al dat de koffie goed gesmaakt heeft. Het werkt als brandstof voor de mannen, maar ook uw gezelligheid en inzet zorgen voor een prettige verhuizing. Dank voor de goede zorgen, de catering en uiteraard bedankt voor deze mooie review!
Goede service zowel in het voortraject als de verhuizing zelf. Keurig op de afgesproken tijd aanwezig en het verhuizen van het meubilair ging snel en op rolletjes.
Wat fijn om te lezen dat de verhuizing naar wens verlopen is. Doordat u alles goed had voorbereid en ons van goede informatie had voorzien, konden we het ook snel en soepel uitvoeren en stond jullie kantoormeubilair in no-time in Emmen. De samenwerking was dus optimaal, dank daarvoor.
Prima.
Zeer behulpzaam meedenkend
Dank voor de mooie review, fijn dat u tevreden bent, dat vinden wij dan weer super :). Voor ons is het vanzelfsprekend dat we meedenken en dat we behulpzaam zijn, maar jullie hebben ook zelf flink geholpen, dank daarvoor. Succes op de nieuwe werkplek en we zijn jullie graag weer van dienst!
Vakkundige verhuizers, duidelijk in de communicatie en alles naar verwachting.
Dank voor uw mooie review, en heel fijn om te lezen dat alles naar wens en volgens verwachting is verlopen. Het was best een uitdaging om de items met onze verhuislift naar boven en naar binnen te krijgen maar gelukkig hebben wij zeer kundige verhuizers en hebben we uw spullen op de juiste plek kunnen plaatsen. Veel woonplezier gewenst in uw mooie woning!
Zeer te vreden. Ga zo door, zorgvuldig en vriendelijk.
Dat lezen we graag, dat u tevreden bent. Zeker gaan we zo door want wat goed is moet goed blijven :-). Geniet van uw nieuwe woning en we wensen u heel veel woonplezier!
Dorenbos heeft mij geholpen op de manier die voor mij het beste paste. Tot vlak voor de verhuizing kon ik daarin nog aanpassingen doen. Flexibel en accuraat!
Wat fijn dat wij u hebben kunnen ontzorgen, dat moet ook de basis van een goede verhuizing zijn. U moet er met vertrouwen naar uit kunnen kijken en er met plezier aan terug kunnen denken. We wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning en bedankt dat wij u mochten helpen.
De verhuizers waren vakmensen. Harde werkers maar ook begrip voor het feit dat een verhuizing een ingrijpende gebeurtenis is in een mensen leven. Daarnaast was er ruimte voor humor. Samengevat: heel tevreden.
Goedemorgen, wat een mooie woorden, bedankt! De verhuizers waren ook erg tevreden: goede voorbereiding van uw kant, gezellig gehad en goed verzorgd 😀. Uiteraard is verhuizen meer dan het verplaatsen van spullen, dus daarom vinden wij het ook belangrijk om de klant aandacht te geven tijdens deze gebeurtenis. Geniet van uw nieuwe woning en ook van de nieuwe omgeving.
Uitstekend!
Onze verhuizers vonden u ook een aardige, behulpzame klant. Dank voor de goede zorgen, de gezellige dag en heel veel woonplezier in het nieuwe huis!
Men had beter vooraf zoals gevraagd, de situatie van het nieuwe huis moeten beoordelen. Nu kreeg men de wasmachine en droger niet naar de zolder.
Goedemiddag meneer Klaassen, wat jammer dat u hierdoor niet tevreden bent over de verhuizing, doordat de wasmachine en droger niet naar boven konden. En dat terwijl alles verder naar wens verlopen is. Zoals u zelf al heeft aangegeven (telefonisch) hebben de verhuizers het geprobeerd, ondanks dat het een smalle trap betrof. De vorige bewoners hadden de wasmachine en droger er wel staan, dus op voorhand zou je denken: dan moeten die van u ook wel lukken. Maar helaas, het paste niet kwamen we ter plekke achter. Dit is natuurlijk niet onze schuld, hoewel we het wel vervelend vinden dat het niet paste. Wij wensen u veel woonplezier op het nieuwe adres en hopen dat een installateur de wasmachine- en drogeraansluiting beneden kan realiseren voor u.
Vriendelijke verhuizers. Helaas dressoir nogal beschadigd. Zondagavond hoorde ik bons. Ik kijken, hangt ook de achterkant kapot Van dressoir. Schade dus erger als ik in eerste instantie had gezien. Dat was erg jammer, maar alle mensen die verhuizing hebben gedaan, vriendelijke mannen.
We kregen genoeg stevige verhuisdozen. Op de dag van de verhuizing verliep alles keurig volgens afspraak. Leuke verhuizers, ze weten van aanpakken.
En ook een erg leuke klant, die weet wat een goede verzorging is. Bedankt voor deze mooie review en veel woonplezier in het mooie Dalen op het mooie plekje :)
Dorenbos dacht mee in oplossingen voor ons maatwerkproject. Toen ze kwamen waren ze super professioneel en snel.
Goed te lezen dat je tevreden bent Maarten en fijn dat we hebben kunnen bijdragen aan jouw project, het wordt erg mooi!
Het was prettig om met de steun van Dorenbos deze grote verhuizing te realiseren .
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze hulp. Onze verhuizers vonden het prettig om u te mogen helpen bij uw verhuizing. Veel woonplezier gewenst en geniet van het geweldige uitzicht!
Ging vlot
Voor ontspannend verhuizen moet je bij Dorenbos zijn. Goede info en de jongens hebben keurig werk geleverd. Mijn verhuizing ging heel ontspannend. Personeel is goed en vriendelijk en heel behulpzaam.Alles werd keurig op z'n plaats gezet. Hulde!!!
Ook hulde vanuit onze kant voor de goede voorbereidingen en de goede zorgen voor onze verhuizers! We wensen u veel woonplezier in Emmen en geniet van het mooie uitzicht, de bossen en het centrum op fietsafstand 😀
Professionele mensen die je de hele verhuizing volledig uit handen nemen. Gaan netjes met je spullen om, geven goed adviesen doen wat ze afgesproken hebben.
Zowel de voorbereiding, het inpakken als ook het uitruimen van de inboedel op 3 verschillende adressen verliep boven verwachting goed. Ik ben vaak verhuisd, maar dit was de beste verhuizing die ik tot nu toe heb meegemaakt.
Bedankt voor deze mooie woorden; het was een prettige verhuizing en wensen uw moeder veel woonplezier in Dordrecht!
Het was fijn om met de mannen van Dorenbos te verhuizen. Ze waren snel, werkten netjes en waren erg gezellig.
Zo hoort het ook te zijn: een combinatie van kwaliteit en gezelligheid! We wensen u veel woonplezier in Groningen en bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen.
Charles Darwinstraat 3
7825 AB Emmen
Of u nou verhuist naar een eengezinswoning in de woonwijk, naar een appartement op de 6e etage in het centrum, of naar een idyllisch gelegen woonboerderij in een buitendorp, wij helpen u graag! Wij weten als geen ander dat een verhuizing een ingrijpende gebeurtenis kan zijn en dat het niet altijd even leuk is om te gaan verhuizen, wat de reden ook mag zijn. Gelukkig vinden de verhuizers van Dorenbos verhuizen wel leuk. Zelfs zo leuk, dat ze er hun beroep van gemaakt hebben! Uw verhuizing is onze verhuizing! Omdat wij meer dan 60 jaar ervaring hebben weten wij precies wat er bij een verhuizing komt kijken en kunt u uw verhuizing met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Zo kunt u met vertrouwen naar uw verhuizing uit kijken en er met plezier aan terug denken.