Prima ervaring opgedaan met deze verhuizer. Alles volgens plan gegaan en met voldoende zorgvuldigheid. Frisse Achterhoekse no-nonsense jongens en professionele materialen.
Niet goedkoop, wel goede koop. Ervaren verhuizers die weten hoe ze eea moeten verhuizen als je maar duidelijk met ze communiceert. Mijn spullen vanuit Nieuwegein naar Doetinchem verhuisd. Op afgesproken tijdstip stonden ze voor mijn deur en vijf uur later waren ze klaar met de verhuizing. Perfect!!!
Verhuizen geeft stress ! De verhuizers waren ontspannen , dat gaf een prettig gevoel . De verhuizing verliep prima . De inboedel stond snel op de goede plek . Wij zijn zeer tevreden !
We zijn zeer tevreden over de voorbereiding, de planning en de uiteindelijke verhuizing door Schlechter Transport en verhuizingen B.V. Alles werd strak en zorgvuldig georganiseerd en het team van verhuizers is deskundig, vriendelijk en efficiënt. Alles was binnen één dag gepiept.
Op korte termijn een ploeg georganiseerd omdat we op korte termijn moesten verhuizen. Goed en deskundig geregeld.. met een leuke en vriendelijke ploeg.
De mannen die onze verhuizing deden hebben ontzettend hun best gedaan maar, door een zieke collega en geen verdere hulp werd het erg laat. Ook waren wij genoodzaakt te helpen!
De intake was prettig en transparant en gaf al gelijk het vertrouwde en ontlastende gevoel. Bovendien viel de prijs ons mee. Dozen werden volgens afspraak geregeld. Op de verhuisdag zelf verwelkomden we een team van drie, gezellige en harde werkers en werden alle kwetsbare meubels en apparatuur goed beschermd, gedemonteerd en weer gemonteerd. In overleg was er ook nog een tussenstop bij een tijdelijke opslag zonder meerprijs. Mooi om te zien dat dit team van een stressvolle dag ook een gezellige dag wisten te maken.
Fijne verhuizers , met zorg en aandacht hebben zij mijn verhuizing geregeld
Aardige mannen
Geweldig en goed personeel! Denken met je mee en komen samen tot een oplossing. Prijs is ook erg goed voor de service wat je krijgt.
Professioneel personeel die niet te beroerd is iets extra’s te dien.
The movers came sharp on time and were very efficient with moving everything with great care.
Helaas kon de 3-zitsbank er niet in en heb ik geen matrashoezen gezien.
Creatief en bovendien hard werken! Goed geregeld, hoor.
Goed en correct
Zeer prettige ervaring met Schlechter Transport. Prettige medewerkers. Alles erg snel en soepel verlopen. Wij kunnen en zullen Schlechter zeker aanraden.
Er kwamen 2 verhuizers om 8.oo uur. De derde had zich ziek gemeld. Er was geen vervanging voor hem. Die 2 hebben zich kapot gewerkt. Nr 1 gaf bv. een bedgedeelte boven op het balkon aan nr 2. Daarna moest nr 1 weer naar beneden hollen om nr 2 te helpen om het in de auto te helpen. Om 17.00 uur waren ze pas klaar. Van Oosterhout naar Lent is 4 km. Petje af voor die 2. Maar goed kan gebeuren als je echt geen mensen paraat hebt.
Dat ging snel & goed, ik kan Schlechter Transport en Verhuizingen van harte aanbevelen!
Verhuizing verliep op rolletjes, aardige mensen.
Persoonlijke aanpak, goed overleg, waardoor je vol vertrouwen de verhuizing beleeft.
Prima vlot gedaan
Super goede ervaring van het eerste telefoongesprek tot aan de verhuizing!
Heel tevreden
Was gezellig en snelle verhuizing Nette jongens die meedachten en behulpzaam waren
Het verhuisteam heeft uitstekend werk verricht. Netjes, zorgvuldig , vriendelijk volgens de offerte
Radonstraat 6a
7031 GT Wehl