Wij moesten binnen 5 dagen verhuizen en danzij Schlechter is het gelukt.
Mensen waren prettig, werkten goed door, waren voorzichtig en deskundig.
Vriendelijke verhuizers, goed op elkaar afgestemd. Hielpen waar nodig, luisterden naar klant , beantwoorden vragen. Alles verliep voorspoedig en in harmonie zowel in het oude als nieuwe huis.
Goede ervaring met dit bedrijf. Contact met de taxateur was prettig en snel. Verhuisteam was op tijd, vriendelijk en deskundig. Ze hebben alles uit handen genomen en daarom geen stress gehad op de verhuisdag.
Correct beleefd gezellig.
De mannen van Schlechter zijn niet alleen enorm professioneel, maar ook snel, vooruitdenkend, enthousiast én gezellig. Onze verhuizing had niet soepeler kunnen verlopen.
Vooraf eerst thuis een gesprek gehad met dhr. Schechter. Wij vonden dat prettig. Dhr. ziet dan ook hoeveel inboedel er verhuist moet worden om zodoende een juiste offerte uit te brengen. De dag van de verhuizing verliep zeer. Goed op elkaar ingespeelde verhuizers die bij binnenkomst, alvorens een kopje koffie te gaan drinken, eerst wilde warm draaien. Er werd door de verhuizers goed gecommuniceerd en indien nodig overlegd. Kortom: zeer tevreden.
Nette verhuizers en vriendelijk. Gaan zorgvuldig met je spullen om.
Dit was de derde keer dat ik mijn verhuizing door Schlechter liet uitvoeren, en dat was niet voor niets. De twee eerdere ervaringen waren van dien aard dat ik deze keer direct weer voor dit bedrijf koos: de vlotheid, efficiëntie en vriendelijkheid maakt dat je de verhuizing met een gerust hart aan hen kunt overlaten. Je voelt je ontzorgd en in goede handen. Deze mensen weten gewoon wat ze doen. Een absolute aanrader dus!
Goed georganiseerd, goed en aardig personeel.
Communicatief snel, zorgvuldig en prettig in de omgang.
Super vriendelijke en hardwerkende mensen . Doen zonder probleem wat gevraagd wordt en verminderen daardoor de verhuisstress aanzienlijk. Wij zouden ze zo weer vragen !
Meer dan zeer tevreden en zeker een 10 waard, maar we geven nou eenmaal nooit een 10.
De verhuizing door twee zeer vriendelijke en goed communicerende verhuizers verliep netjes en rustig. Doordat ze met zijn tweeën waren, kostte het in- en uitladen wel relatief wat meer tijd. Ook de voorbereiding verliep goed met voldoende inpakmateriaal en verhuisdozen. Alle gemaakte afspraken zijn op tijd en volgens de offerte nagekomen.
Onze verhuizing is uitstekend verlopen. Alle afspraken zijn nagekomen. De verhuizers waren uitermate vriendelijk en professioneel.
Keurig alle meubels zorgvuldig ingepakt. Goed team met ervaren en minder ervaren krachten, die prima samen werkten.
Verhuizing kon al op korte termijn geregeld worden. Geheel naar onze wensen. Er werd echt aandacht besteed aan het verhuizen van mijn moeder op hoge leeftijd. De verhuisdag zelf verliep vlekkeloos. Afspraken werden nagekomen. De verhuizers zelf waren goed op elkaar ingespeeld. Niets was hun teveel.
We waren echt superblij met alle handen. Dienstverlenend, aanpakken en vol met humor. Top prestatie geleverd.
Vakmanschap ten top: *wat omgaan met de inboedel betreft *goede samenwerking verhuisteam *rustig *vriendelijk *humoristisch
Mijn schoonouders moesten naar een verpleeghuis verhuizen. Jeroen Schlechter kon daar flexibel op inspelen. Het contact verliep heel prettig en professioneel. De verhuizing verliep ook goed (was ook niet zo moeilijk). Hele aardige mensen ook nog. Factuur was volgens verwachting, dus alles prima.
Kan het beter dan “perfect” ?
Aardige verhuizers met veel ervaringsdeskundigheid. Onze verhuizing verliep vlot en prettig.
Ben niet helemaal tevreden
Voldoende hulpkrachten met de door mij gevraagde kleine verhuisauto’s vanwege het smalle straatje. Vlot de grote antieke kast uit elkaar , bestickert om later bij het in elkaar zetten de panden op de goede volgorde bij elkaar te voegen. Zo ook de sauna
Vanaf aanmelding tot en met de laatste spulletjes die uit de verhuiswagen kwamen, alles heel goed begeleid en uitgevoerd. Wij zijn ontzettend tevreden!
Radonstraat 6a
7031 GT Wehl