Snel, netjes en efficiënt gewerkt!
Very helpful movers. Thank you.
Voor een oudere doorstromer betekent verhuizing een driedubbele taak. Elke vakkundige hulp is daarbij zeer welkom. Verhuisservice Voorschoten is in het hele traject een betrouwbare partner gebleken, vanaf taxatie tot en met de verhuizing zelf, met goede telefonische bereikbaarheid bij vragen tussendoor.
Alles werd op vriendelijke maar professionele wijze ingepakt, in de vrachtwagen gestouwd en op het nieuwe adres weer netjes uitgeladen en verdeeld over de juiste kamers. Zorgeloos verhuisd dus!
Top kwaliteit
De verhuizing is goed verlopen. De verhuislift kon vanwege drassige ondergrond niet geplaatst worden en de verhuismannen moesten over grotere afstand en alles met de gewone lift en via de trappen verhuizen. Hard en secuur gewerkt.
Het bedrijf werkt netjes, snel en uiterst professioneel. Onze spullen waren binnen een halve dag over van onze oude woning naar onze nieuwe woning die op 6 km afstand lag.
Komen afspraken na, betrouwbaar, harde werkers en aardige mensen.
Keurig en goed werk geleverd
Ik ben zeer te spreken over de snelheid van handelen na een bezoek had ik 2 dagen later de offerte met afspraken in de bus. Na mijn telefoontje of de dozen gebracht konden worden werd snel gereageerd. Dag voor verhuizing werd ik gebeld hoe laat de verhuizers er zouden zijn en de volgende dag werd er snel en voorzichtig ingeladen en bij ons nieuwe huis werd alles keurig op zijn plaats gezet. De kosten waren het dubbel en dwars waard. Zeer vriendelijk en beleeft personeel alles was TOP. R.Teijgeler uit Voorschoten .
Verhuisservice Voorschoten is een verhuizer die "meedenkt". Ook als er iets niet meezit wordt het door hun keurig opgelost. Zeer vriendelijk personeel en alles komt geruisloos op de goede plaats. Ik kan Verhuisservice Voorschoten zeer aanbevelen.
De mensen zijn goed bereikbaar, ze schakelen snel en zijn flexibel, en werken netjes.
Vakkundig, professioneel en heel vriendelijk
Wij waren tevreden hoe het allemaal ging (de verhuizing))
Deskundig
Alles volgens afspraken. Sterke en aanpakkende verhuizers.
Verhuizen is stressvol, zeker voor oudere mensen. Verhuisservice Voorschoten neemt alle zorg uit handen, werkt stipt en netjes, steeds weer. Top bedrijf.
Goede ervaring, flexibele opstelling van de verhuizers. Correct, vriendelijk en begripvol.
Mijn ervaring is zeer positief. Men houdt zich aan de afspraken, het inpakken ging snel en effectief. Er werd goed gecommuniceerd. Vriendelijke, respectvolle medewerkers. Creatieve oplossingen bij hindernissen. Alles verliep in een zeer goede sfeer en de verhuizing ging sneller dan ik had verwacht.
Het was naar onze mening een eenvoudige verhuizing. Met name alleen grote stukken. E.e.a. werd snel en conform afspraak uitgevoerd. Er werd voorzichtig met onze spullen om gegaan door een tweetal mannen die klantvriendelijk en prettig in de omgang waren. Verhouding kwaliteit - prijs wel een beetje aan de hoge kant.
Zeer prettig, efficiënt, goede communicatie
Binnen 5 uur al m'n meubels van het ene adres naar het andere adres.
VerhuisService Voorschoten was onze 1e keus na bezoek van Ashley , die alles duidelijk uitlegde hoe zij werken . We zijn niet teleurgesteld in daadwerkelijke verhuizing. Leuke en professionele verhuizers ( met humor ) , niets was teveel . Mochten we ooit weer gaan verhuizen ......Thx
Alles verliep heel soepel en rustig. Ik ben erg tevreden!
Het contact met Tinus en zijn team heb ik als zeer prettig ervaren. De verhuizing incl. demontage en montage van meubels en lampen verliep vlot. Ze hebben ons volledig ontzorgd. De sfeer was professioneel en gezellig. Zeer aan te raden.
Dobbeweg 6
2254 AG Voorschoten
Wij VerhuisService Voorschoten zijn een klein familie bedrijf ontstaan in 2012. Wij doen alles wat met verhuizingen te maken heeft van het transport van een kast tot een verhuizing naar het buitenland of een verpakking overzee versturen. Wij hebben een hechte groep van zo'n 10 man op de werkvloer en een lieve dame op kantoor die de telefoon beantwoordt en u te woord staat. Wij beschikken over meerdere recente verhuiswagens, verhuislift en tevens beschikken wij ook over opslag mogelijkheden. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar onze website: www.verhuisservice-voorschoten.nl