Prima verhuishuizers die lekker doorpakten zonder de kantjes er vanaf te lopen
perfect uitgevoerd volgens afspraak goed overleg
Prima verhuizing gehad. Goede informatie gekregen om dingen op de juiste manier voor te bereiden. Hele aardige jongens. Rustige, kalme manier alles ingepakt en later weer uitgepakt. Zeer behulpzaam, harde werkers. Was een hele goede ervaring en zal dit bedrijf zeker aanbevelen. Ook de offerte was heel reëel, duurder als andere offertes ( waarbij je een behoorlijke nacalculatie kan verwachten doordat de verhuizing langer duurt dan verwacht), maar veel reëler, daarvoor voor dit bedrijf gekozen.
Prima!!
Zeer vriendelijke mensen, en echte professionals.
Verhuizing ging erg snel, aardig en behulpzaam medewerkers. Ze dachten goed mee met ons over plaatsen v meubels en potten op terrace. Alles liep super!
Verhuis niet dagelijks dus hield mn hart vast of het allemaal goed zou verlopen. De hele verhuizing liep op rolletjes! Om een reclame slogan te gebruiken: verhuisservice Voorschoten doet wat het beloofd!
Leuk klein bedrijf met kleine ploeg enthousiaste medewerkers. Nette heren die ook een grapje onderling maakte. Voor het inpakken waren extra collega’s gekomen. Uitladen was ook zo gebeurd. Aanrader
Goede verhuizing gehad dank zij de verhuizers van verhuisservice Voorschoten
Goede sterke nette mannen die hard werken zonder schade. Ze zijn erg precies
Een heel fijne afhandeling van onze verhuizing. De afspraken waren heel duidelijk, één telefoontje en er waren dozen. Wat we zelf niet konden inpakken deden de verhuizers voor ons, volgens afspraak. Ook volgens afspraak werd,, waar nodig het huis nog even gesopt. Door tegenslag moesten we de verhuizing uitstellen, dus werd de container een week langer opgeslagen, geen probleem, althans niet dat wij gemerkt hebben. Uitladen gebeurde prompt op tijd, uitpakken deden we zelf en wat fijn, één telefoontje weer en de dozen, die ons in de weg stonden, werden door Willem al de volgende werkdag opgehaald. Dank voor deze "ontzorging", Tinus en Ashley.
Prettige club mensen die een goed team vormen rondom de verhuizing van mijn moeder.
Aardige verhuizers. Werken vlot en netjes. De afspraken zijn goed nagekomen.
Laden ging voorspoedig en professioneel, ben super tevreden. Grote dank aan Tinus van Santen.
Super goede service, meedenken, snel, vriendelijke en heel professioneel
Waar mensen werken kan altijd iets gebeuren! In mijn geval gebeurde er iets met mijn wasmachine ,AEG bovenlader, die gelijk Total loss was. De medewerker vond dit erg vervelend en gaf mij de indruk dat dit vergoed werd. Ik verwachtte dan ook dat dit redelijk opgelost zou worden maar dit viel tegen. Voor mij een extra schadepost
Komt afspraken goed na en geeft vooraf steeds goede en tijdige informatie.
Van eerste contact tot het in- en uitladen op beide locaties: supervriendelijk, professioneel en sociaal. Had niet beter gekund. Dankjewel Verhuisservice Voorschoten!
Goede planning, snel en efficient
Ruim op tijd dozen etc ontvangen, zelf ingepakt. Zij hebben alles netjes vervoerd en op de juiste plek neergezet. Sommige stukken gedemonteerd en in het nieuwe huis weer gemonteerd. Vriendelijke, goed op elkaar ingespeelde mannen! Ze hebben mij een hoop stress bespaard.
Uitstekende kwaliteit en service
Zeer aan te bevelen, correcte verhuizers die van aanpakken weten. Zo wil je verhuist worden!
Alles liep zoals we verwacht hadden,zowel een voorafbezoek om even alles te zien na telefonisch afspreken als op de verhuisdag zelf. Beleefde mensen en alles staat fijn in ons appartement.zeer tevreden en hartelijk dank.
Dobbeweg 6
2254 AG Voorschoten
Wij VerhuisService Voorschoten zijn een klein familie bedrijf ontstaan in 2012. Wij doen alles wat met verhuizingen te maken heeft van het transport van een kast tot een verhuizing naar het buitenland of een verpakking overzee versturen. Wij hebben een hechte groep van zo'n 10 man op de werkvloer en een lieve dame op kantoor die de telefoon beantwoordt en u te woord staat. Wij beschikken over meerdere recente verhuiswagens, verhuislift en tevens beschikken wij ook over opslag mogelijkheden. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar onze website: www.verhuisservice-voorschoten.nl