The removal guys turned up on time, had the house emptied, and were on their way before lunch. A great team of real professionals, they helped us packed away the remaining items, no fuss, nothing was any trouble for them. The support team in the office were also excellent from start to finish. I wouldn't hesitate to recommend Verhuisservice Voorschoten.
Top!
De verhuizing verliep vlekkeloos dankzij duidelijke briefing vooraf. Ook de onderlinge sfeer van het verhuisteam was goed en alles werd prima afgehandeld.
Doen wat ze je beloven
Er wordt aan alles gedacht. Ook de weg er naar toe. Zeer prettige en uitermatige kundige mensen en nog super snel ook. En dat alles tegen een redelijke prijs.
Zeer positief
Vanaf het eerste gesprek tot het moment dat de verhuizers vertrokken was de service top. Als je nog extra dozen nodig hebt, komen ze binnen een dag nieuwe dozen brengen. Ook aan de telefoon reageren ze snel en vriendelijk. De verhuizers waren top. Ze werken snel, zijn heel aardig, denken ook mee en geven nog tips over het in en uitpakken. En wat kunnen die (in dit geval mannen) hard werken. ‘S ochtends om 08.00 begonnen en om 14.00uur was alles op het nieuwe adres!
Er werd voorzichtig en met aandacht gewerkt. Op verzoek werden in het nieuwe huis de plafond lampen aangebracht. Het verhuisproces is bijna rimpelloos verlopen. ⬇️ (Helaas is een glazen kap van een stalamp tijdens transport gesneuveld. Schade zal vergoed worden werd mij toegezegd.)
Prettige vakmensen die niets te veel zijn.
Verhuizers waren erg vriendelijk en wisten duidelijk wat ze deden. Alles was razendsnel (indien nodig) uit elkaar gehaald, verhuisd en in nieuwe huis weer netjes in elkaar op de door mij aangewezen plek. Het heeft me enorm veel werk en vooral zorgen uit handen genomen!
De verhuizers hadden goede inzichten wat wel en niet heel verhuisd kon worden, vol verwondering hebben wij staan kijken. De groep verhuizers waren gezellige enthousiaste mannen en als ik belde voor vragen, werd ik netjes, beleefd en goed te woord gestaan. Al met al een bedrijf wat ik iedereen aanraad.
Ik had verhuisdozen tekort, werd binnen no time geleverd. Ook de verhuizers zijn toppers. Niets was ze teveel, het was ook nog eens erg gezellig om met hun de verhuizing te doen. Zag er erg tegenop, maar het ging allemaal heel goed.
Topservice, van begin tot eind goede communicatie. Op tijd alle dozen geleverd, dag van de verhuizing zelf een top team die alles uit handen heeft genomen van ons! En verhuisdozen aan het eind weer netjes opgehaald. Kortom , zeer positieve ervaring!
Wij hebben uw bedrijf ingehuurd om 2 verhuizingen uit te voeren. Afspraken werden stipt uitgevoerd en het overleg met Ashley was optimaal. De uitvoering en inzet tijdens beide verhuizingen verschilde enigszins (afhankelijk van de bezetting van de verhuisploeg), maar de leidinggevende (Ricardo) regelde, verdeelde de werkzaamheden en stimuleerde de verhuizers beide malen zo goed als mogelijk. Verhuizingen werden professioneel en zorgvuldig uitgevoerd. Vermeldenswaardig was de inzet van Alex, die niet alleen alles demonteerde en later weer zorgvuldig monteerde, maar aan het eind van de dag ook nog op eigen initiatief verbeteringen in de opstelling van de dozen aanbracht! (Jammer van het incident aan het eind van de verhuizing - zie opmerking in de evaluatie van Inge Riemersma).
Vriendelijke medewerkers die verhuizing tot volle tevredenheid hebben uitgevoerd
Ik ben heel tevreden over het inpakken van mijn spullen. Omdat ze tijdelijk in de opslag staan, bewaar ik mijn definitieve beoordeling voor later, als alles verhuisd is naar mijn nieuwe woning.
Ik heb een fijne ervaring met Verhuisservice Voorschoten. De verhuizers gingen professioneel te werk en ik had er vertrouwen in dat alles goed zou komen, wat ook gebeurd is. Iedereen met wie ik gesproken heb (ook voorafgaand aan de verhuizing) was erg vriendelijk
Goed geregeld allemaal
Wij zijn zeer tevreden! Wij zaten nog aan onze koffie terwel de dozen en meubels werden in geladen! Niks hoeven doen.
De heren waren zeer beleefd. Stonden open voor speciale verzoeken van onze kant. Niets was hen teveel.
zie boven
Je kunt op deze firma rekenen. Ze zijn vakbekwaam, goed georganiseerd, snel en alles overziend en prima opgelost. Prijs-kwaliteit goed.
Super behulpzame en leuke mensen
Heel flexibel en goede service, alle hulp was op het laatste moment nog mogelijk en er wordt meegedacht. Verhuizen zelf professioneel, er wordt zeer hard gewerkt en de sfeer is goed! Betrokken en aardige mannen. Omdat er een ander team al klaar was, kwamen ze bij ons helpen. Er stonden toen 2 vrachtwagens voor de deur, indrukwekkend. Maar wat ging het toen snel!
eerste keer echt verhuizen en we hebben gekozen om dit door Verhuisservice Voorschoten te laten verzorgen. Duidelijk en transparant van eerste bezichtiging tot de dag van de verhuizing. Alles verliep netjes en correct volgens afspraak. Petje af voor het verhuisteam en de vaardigheid om de verhuiswagen door de smalle straatjes te sturen.
Dobbeweg 6
2254 AG Voorschoten
Wij VerhuisService Voorschoten zijn een klein familie bedrijf ontstaan in 2012. Wij doen alles wat met verhuizingen te maken heeft van het transport van een kast tot een verhuizing naar het buitenland of een verpakking overzee versturen. Wij hebben een hechte groep van zo'n 10 man op de werkvloer en een lieve dame op kantoor die de telefoon beantwoordt en u te woord staat. Wij beschikken over meerdere recente verhuiswagens, verhuislift en tevens beschikken wij ook over opslag mogelijkheden. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar onze website: www.verhuisservice-voorschoten.nl