Waar voor mijn geld, al leek het in opgave duur. De prestatie overtrof echter de verwachting.
Alles ging heel gemoedelijk en niets was teveel.
Goede ervaring met de Verhuisservice Voorschoten
Alles goed verlopen, geen schade en communicatie loopt goed. Komen afspraken na.
Fijne en goede communicatie met het bedrijf en de verhuizers. Alles verliep gladjes.
goed, snel en deskundig personeel.
Aardige mensen die hard werken. Niet elke medewerker heeft goed oog voor wat waardevol is. Niet alle eigendommen worden met dezelfde zorg ingepakt. Bij het laatste rondje door het huis werden de laatste spullen in een bak gegooid. Deze spullen kwamen er niet goed uit bij de bestemming, maar dat viel onder het eigen risico … Ik mag van geluk spreken dat er niet meer dingen kapot zijn gegaan. Maar ik moet nog wat dozen uitpakken. Daarnaast kreeg ik bij het inleveren van de dozen te horen dat jullie eigenlijk niet het papier meenemen, dat jullie gebruiken bij het inpakken. Erg merkwaardig.
Alles ging keurig in overleg. Geen geschreeuw, maar degelijk. Vaklui!
Het huis was leeg voordat we het wisten, al onze meubels uit elkaar gehaald en vakkundig ingepakt en beschermd. De verhuizers waren aardig en vriendelijk en deden er werkelijk alles aan om het zo stressvrij mogelijk te maken voor ons. Ze hadden het bij ons nieuwe huis ook allemaal zo weer in elkaar, op de juiste plek en met deden dit een lach ondanks de hitte. Toppers, zou zo weer verhuizen met ze als het moest!
Alles volgens afspraak, nette mensen
Alles volgens afspraak, prima geregeld. Vriendelijke, kundige medewerkers. Geen enkele schade, ook de inpakservice was geheel naar wens.
Klantvriendelijk.
Hele vriendelijke mensen, prima ervaring. Kwamen op tijd, leverde dozen bij die ik te kort kwam. En waren ook nog eens de goedkoopste :))))
Wat fijn dat we jullie in de arm hebben genomen! Van het eerste contact tot aan de verhuisdag zelf is alles prima verlopen. Totaal geen stress gehad, alles werd netjes en vakkundig geregeld. En de verhuizers waren top!
Tinus, Ashley en Richard heb ik contact mee gehad voor het regel werk. Altijd vriendelijk, meedenken en service gericht. Ze zijn heel flexibel en denken ook mee als de betaling door omstandigheden later is. Alle spullen waren super snel ingeladen en super snel uitgepakt en op de juiste kamers. Alles in goede staat
Tijdens het verhuizen is met het weer in elkaar zetten van ons bed schade ontstaan door een montage fout van een van de verhuizers, ook waren er een paar shaafplekjes op onze leren bank ontstaan door de verhuizing. Dit is echter in samenspraak met Tinus, de eigenaar van het verhuis bedrijf en zijn verzekeraar netjes opgelost.
De verhuizing is vlot verlopen met deskundig personeel
De drie verhuizers waren zeer professioneel en vriendelijk. Na een ronde door de woning werden de meubels, kasten met beschermfolie afgedekt en ingeladen en dit zelfde geldt voor het uitladen. De verhuizing ging zeer vlot en probleemloos. Alles werd in de nieuwe woning op zijn plek gezet. Ook de handyman was zeer deskundig. Conclusie: zeer tevreden!
Alles keurig op tijd, hard gewerkt en goed verlopen op kleine schade na die goed werd afgehandeld.
Wij zijn van Leiden naar Gouda verhuisd. 's-ochtends om 7 uur stonden de verhuizers voor de deur. Zeer vriendelijk en professioneel alles in de vrachtwagen geladen. Om 4 uur 's-middags stond alles aangesloten en in elkaar gezet in Gouda. Goede service en geen 'nare verrassingen'.
Fijne service, alles keurig volgens afspraak. Alleen de aansluiting van de wasmachine is niet goed gegaan, daardoor lekkage. Gelukkig heb ik dat snel ontdekt anders was het een groot probleem geworden.
De verhuizing verliep wat slordig met enige schade als gevolg en de uitpakservice lukte niet, maar de schade is volledig en snel verholpen.
Tevreden met werkzaamheden
Everything was great starting from check visit feedback after work
Verhuisservice Voorschoten heeft ons op een erg benauwde en warme dag toch met een lach op het gezicht en met enorm vakmanschap verhuisd. Echt een ontzorgde verhuizing hebben wij met jullie gehad.
Dobbeweg 6
2254 AG Voorschoten
Wij VerhuisService Voorschoten zijn een klein familie bedrijf ontstaan in 2012. Wij doen alles wat met verhuizingen te maken heeft van het transport van een kast tot een verhuizing naar het buitenland of een verpakking overzee versturen. Wij hebben een hechte groep van zo'n 10 man op de werkvloer en een lieve dame op kantoor die de telefoon beantwoordt en u te woord staat. Wij beschikken over meerdere recente verhuiswagens, verhuislift en tevens beschikken wij ook over opslag mogelijkheden. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar onze website: www.verhuisservice-voorschoten.nl