Afspraak is afspraak

Mijn ervaring met Dibbet Doors zijn positief, komen afspraken na en mooi product geleverd .

Netjes gewerkt ziet er super strak uit

Goede professionele mensen bij Dibbet Doors

Paar dagen terug kwamen 2 man van Dibbet Doors onze taatsdeur plaatsen. Ze namen de tijd en werkte heel netjes. Met als eind resultaat een prachtige taatsdeur.

Wij zijn meer dan tevreden vanwege de uitstekende service, en het pro a tief meedenken. enken mee

In de showroom, die zowiezo het bekijken meer dagwaarde is, heel hartelijk ontvangen. Dibbet nam de tijd voor ons, dacht goed mee over de mogelijkheden en ontzorgt vanAtotZ. Hele fijne contacten, vlot, professioneel. De 2 deuren zijn prachtig. Volgende keer weer naar jullie!!

Perfect!

Vanaf de bestelling tot aan het inmeten en het vakkundig zetten van de mooie taatsdeuren verliep alles perfect (dank je wel Daniel en collega!) en het resultaat ziet er echt prachtig uit! Iedereen vindt het hier bij ons thuis in Duitsland echt geweldig mooi. We zijn superblij met de prachtige taatsdeuren!

Perfect!

De heren hebben vandaag bij ons de deuren geïnstalleerd, vakkundig, en werken erg netjes. Kortom perfect!

Keurig opgeleverd

De heren waren netjes, werkten keurig en het resultaat is precies wat we hadden verwacht.

Al bij de eerste ontmoeting in Barneveld was het zeer plezierig. Daarna een paar keer met klantenservice gesproken. Heel erg vriendelijk en punctueel. Als er wordt gezegd we bellen terug dan gebeurde dat ook. Elders wel eens anders meegemaakt. De uitvoering van de werkzaamheden werden keurig uitgevoerd. Het kostte wat meer tijd door een klein verschil van meting. Het was een extra inspanning van de installateur. Kortom heel tevreden.

top kwaliteit

Dibbet Doors levert pracht kwaliteit. zijn dik tevreden over alles wat ze tot nog toe geleverd hebben. Taats deur, trapleuning, bed, en straks de trap bekleding. kan Dibbet zeker bij iedereen aan bevelen

Voldoet geheel aan de verwachtingen

Er is netjes gewerkt. De jijste maatvoering was in het begin wel een probleempje, maar daar zijn we uitgekomen.

Hartstikke goed

Ben echt super blij met de deur!

Prachtige taatsdeur, past perfect.

Goed op tijd, volgens afspraak kwartier voordat ze er waren een telefoontje gehad. Heel netjes gewerkt. Mooie taatsdeur die goed “loopt” Vlakverdeling is prima. Goed geadviseerd door de man die alles kwam inmeten.

Mijn ervaring met Dibbet Doors is vanaf het eerste bezoek aan de showroom tot aan het inmeten en de uiteindelijke offerte in een woord geweldig te noemen.

Kwaliteit, netjes, afspraken nakomen

Gewoon goede service, goed over nagedacht. We zijn dus erg blij met onze 3 taats deuren.

Waardeloos

Na een bezoek aan de showroom waren wij ervan overtuigd welke stalen pui wij wilde hebben. We hebben de offerte geaccordeerd en Dibbet Doors is komen inmeten. Tot dat moment alles ok. Toen begon de ellende; tot twee maal toe werd er een verkeerde tekening gemaakt. Er werd iets compleet anders getekend dan de pui in de showroom. Telefonisch meerdere malen aangegeven de pui in de showroom als voorbeeld te nemen. De opdracht die wij hadden verstrekt leek ons vrij simpel : "wij wilde dezelfde pui (uitstraling) zoals in jullie showroom". Voor ons leek na twee keer de technische tekening in orde en na vele malen contact dachten we dat het nu wel goed zou zijn. Op de dag van de levering bleek na plaatsing dat er nogal wat verschillen waren waar wij erg ontevreden over waren. De looks waren totaal niet zoals de pui in de showroom. De eigenaar van het bedrijf wilde absoluut niets meer doen en stelde ons voor de pui eruit te komen slopen en ons geld terug te geven. Dit wilde wij uiteraard niet en was ook niet reëel. Enige coulance of service is ver te zoeken bij dit bedrijf. Op eigen kosten helaas de pui moeten herstellen. Meerdere andere zaken gebeld en zij gaven aan nooit een dergelijke pui op die manier af te leveren en vonden het ook schandalig hoe men hiermee is omgegaan. Dit is onze ervaring en die wilde wij toch even delen.

Een super en een relaxed bedrijf.

Na een spontaan bezoek uiteindelijk met een goed gevoel weer weggegaan. Vriendelijkheid en duidelijkheid staan bij Dibbet bovenaan. Na rondneuzen elders gelukkig de opdracht laten uitvoeren door Dibbet. We zijn nu in bezit van 2 mooie taats deuren. Een mooi en kundig bedrijf .

Volledige ontzorging door dibbetdoors en bouwbedrijf met een zeer mooi en gewenst resultaat

Dragende muren voorzien van een balk, elektriciteit omleggen, stuccen en mooi en strak afhangen van de deuren en ook nog eens tijdens de werkzaamheden constructief meedenken met de klant over het ontwerp en ook op eigen initiatief een beter voorstel maakt aan het ontwerp. Dibbets stelt de klant centraal en helpt de klant de juiste keuzes te maken. Een dikke pluim voor dit mooie geïntegreerde bedrijf, die voor totale ontzorging zorgt en een product/ dienstverlening op het hoogste niveau aanbiedt. Dibbets is een prettige , betrouwbare en een zeer nette aannemer/leverancier. Zij denken niet in problemen maar in oplossingen. Dank!

Fantastisch!

We zijn heel erg blij met de deur, hij ziet er fantastisch uit. De kamer heeft meteen een veel modernere uitstraling. De mannen die hem hebben geplaatst waren supernetjes, erg vriendelijk en gezellig. Dank jullie wel!

Gastvrij, betrokken en professioneel

Topservice en topkwaliteit!

Boven verwachting

Mooie deur en top tevreden

Uitstekende kwaliteit, service en vlotte levering

Niets anders dan lof voor Dibbet Doors.

Prachtige buitenpui, vakkundig geplaatst, goede communicatie

Dibbet heeft een prachtige buitenpui bij ons geplaatst. We zijn er erg blij mee. De communicatie in de ontwerpfase was direct, duidelijk en snel. Mogelijke opties bij de productkeuze werden pro-actief doorgespoken, op een meedenkende manier. De productietekeningen hebben weliswaar iets langer geduurt dan verwacht maar dat werd ruimschoots ingehaald door sneller dan verwachte productietijd. Tijdens de productie werden we goed op de hoogte gehouden van de status. De plaatsing van de pui gebeurde binnen een dag. Bracht wel enorm veel stof in huis maar gelukkig was de ruimte daarachter helemaal leeg en daardoor was het snel schoon te maken. Het resultaat is zoals gezegd prachtig.

Great!

Dibbet delivered a beautiful glass steel wall ahead of the expected date. During installation there was some damages to my interior but Dibbet were quick to offer me a discount on the purchase. All in all, i'm a satisfied customer and would recommend their services.

Geweldig een kunststukje

Het begon al met het deskundige advies met opmeten van de taats deuren en het plaatsen was geweldig wat een vakwerk netjes helemaal geen rommel het slijpen gebeurd in de bus.Wij zijn er erg blij mee, een kunstwerk in huis zeker een aanrader.

Anthonie Fokkerstraat 59

3772 MP Barneveld