zie beneden

Heb de tijd en datum op mijn Watch Pro 6 kunnen instellen via de Da Fit app op mijn smartphone. Dank zij de instructies van uw kant vanmorgen.

WATCH Pro 6

Wat een mooie horloge. Ziet er mooi uit. Erg gebruiksvriendelijk. Ik ben ook tevreden over de sportfuncties. Ik vond het handboekje wel onduidelijk. Gelukkig was het wel makkelijk om alles zelf uit te vogelen.

Smartwatch CS PRO

Zeer mooi design smartwatch. Heel veel functies en mogelijkheden ook. Je kunt bellen en gebeld worden. Het is ook handig om spraakassistentie te gebruiken om direct mensen te bellen of te navigeren. Er zijn vele gezondheidsmetingen en ontelbaar veel sportprogramma's. De sportprogramma's gebruik ik zelf niet omdat ik niet sport :). Daar kan ik niet veel over zeggen. Perfecte smartwatch voor mij!

QChargePRO stijlvolle 3in1 oplader

Stijlvolle oplader om meerdere apparaten mee op te laden. Hetzij twee telefoons en een smartwatch, hetzij een smartwatch een draadloze oordopje en een telefoon. Alle drie oplaadpunten werken snel. Plaatsing gaat makkelijk dankzij het magnetische. Het ziet er ook gewoon stijlvol uit en het neemt weinig ruimte in beslag, vooral wanneer je het opvouwt. Alhoewel het perfect werkt, vind ik het prijskaartje van €99,95 wel duur. Daar trek ik er dan ook wel een puntje voor af :)

De PRO S9 speaker heeft een uitstekende kwaliteit

Netjes ingepakt en geleverd door OOQE. Zeer makkelijk aan te sluiten. Ik heb de handboek niet eens gelezen. Aanzetten, vinden in de bluetooth lijst en je bent verbonden. De volgende keren dat je de speaker opent wordt je automatisch verbonden. Ik ben zeer tevreden over het geluid en de vormgeving. De hoeken en boven en onderkant bestaat uit anti slip/stoot materiaal. Hierdoor glijdt het niet uit je hand en kan het ook tegen een val. Kortom ben ik erg tevreden goede bas, goede tonen.

complimenten (Ooqe-Flow-Pro)

Eindelijk draadloze oordopjes die goed blijven zitten tijdens het bewegen. Het zit niet alleen goed maar ook best comfortabel. Ik gebruik het elke ochtend wanneer ik met de trein naar werk ga en nooit last van mijn oren gehad. De geluidskwaliteit is niet te vergelijken met mijn vorige (goedkopere) draadloze oordopjes. Het geluid is prachtig helder. Omgevingsgeluiden kun je naar wens aanpassen. Je kunt ervoor kiezen om het volledig te blokkeren, een beetje door te laten of compleet door te laten. Ik laat omgevingsgeluiden doorlaten wanneer ik extra moet opletten. Erg fijn! De bluetooth verbinding is stabiel. Bij mij is het tot nu toe nooit weggevallen. De batterijduur is soms wel wat korter dan staat aangegeven. Als je wat harder luistert en ruisonderdrukking constant aan hebt, dan gaat het wat korter mee. De aanrakingsbediening is gevoelig en reageert goed. Het is ook erg fijn dat je je aanrakingen op een subtiele manier kunt horen. Het is makkelijk om opdrachten door te voeren zo.

QCharge pro

De oplader werd erg snel geleverd, zoals beloofd. Ik heb voor de QCharge pro gekozen omdat het: 1) 3 apparaten tegelijkertijd kan opladen 2) Alle drie stations draadloos is 3) omdat het een quick charge functie heeft. Ik moet zeggen dat het resultaat meer dan verwacht is. Ik verwachtte eerlijk gezegd niet dat een draadloze oplader zo snel kan opladen. Het laden lukt ook gewoon met een hoesje om mijn telefoon. Het opladen gaat door tot 100% en dan stopt het automatisch. Bouwkwaliteit is goed. Je kan je telefoon zowel horizontaal als verticaal opladen. Een ander voordeel is dat je telefoons van alle merken ermee kunt opladen en niet alleen iphone of samsung.

perfecte oortjes!

De OOQE FLOW PRO is een aanrader voor iedereen die het geld kwijt kan. Uitstekende oortjes. Dankzij de meegeleverde oortips voor ieder oor aan te passen. Zeer goede ruisonderdrukking die je zelf in en uit kan schakelen. Je kunt ook kiezen voor transparency mode. Dan hoor je wat anderen tegen je zeggen, verkeersgeluiden etc. Op music mode is het een genot om naar muziek te luisteren. Met gaming mode kun je het gebruiken als een headset voor games. In de eerste instantie zaten de oortjes goed, maar niet perfect. Toen heb ik de oortips verwisseld met de meegeleverde maat Large. Nu zitten ze perfect. Niks op aan te merken.

Wat een geluid heeft de pro s9 speaker!

Ik zat te twijfelen tussen een paar merken speakers in de prijsklasse van ongeveer €100- €150. Uiteindelijk toch voor de Ooqe Pro S9 gekozen vanwege de batterijduur, hoge Watt vermogen en sterke basradiatoren. Wat een geluid! Geluid blijft zuiver ook al doe je maximale volume. Gaat ook heel lang mee. De verbinding is ook goed en verbindingsafstand is redelijk ver. Je kunt het verbinden met al je apparaten. Absoluut geen miskoop!

Praktische en snelle draadloze oplader

Ik heb een 3-in 1 draadloze oplader van OOQE gekocht (QCharge PRO). Voor mij is het een superhandig ding. Mijn vrouw heeft een Samsung en ik een iphone en we kunnen allebei onze telefoons tegelijkertijd erop opladen. Het magnetische is ook een handigheid, al moet ik wel zeggen dat de iphone iets beter ''plakt'' dan de Samsung. Het neemt ook weinig ruimte in beslag.

OOQE Flow Pro review

Wat een beleving zijn deze oordopjes...Ze maken alles waar, wat een top geluid en ze zitten lekker. De active noise cancelling werkt goed. Vrijwel ieder geluid wordt onderdrukt waardoor je in stilte kunt genieten. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende luister programma's die allemaal goed werken. Enige minpunt die ik kan geven is dat wanneer de active noise cancelling modus aanstaat de batterij niet zo lang meegaat als staat aangegeven. Met een prijskaartje met iets boven de honderd euro is het niet goedkoop, maar zeker geen miskoop!

Uitgebreide en fantastische smartwatch

Wat een fijne smartwatch is de Ooqe watch pro 6! Het ziet er mooi uit en de batterijduur is geweldig. Er zijn veel ingebouwde functies. Zo worden je sport activiteiten bijgehouden en je gezondheid wordt ook in de gaten gehouden. Voor buiten activiteiten kun je gps inschakelen en heb je accurate data. Enige nadeel is dat de smart sensor niet altijd even goed werkt. Dit is mijn vierde smartwatch. Eindelijk heb ik er eentje dat zowel mooi als functioneel is.

QChargePro: Handige oplader voor telefoons, oordopjes en smartwatch

Voordelen: Snelle oplaadtijd, LED indicator geeft status van opladen aan, opvouwbaar/compact, verschillende standen mogelijk.

Super service, kunnen veel andere bedrijven een voorbeeld aan nemen !

Even een klein probleempje met de WATCH PRO6 en het werd meteen opgelost. TOP !!!

QCHARGE PRO is beslist een aanrader

Werk goed. LED lamp weergave, magnetische positionering en de verschillende standen zijn handig. Ander positief punt is dat het lichtgewicht en dun is. Het maakt helemaal geen geluid tijdens het opladen. Oplaadtijd wordt aanzienlijk verkleint. Prijsmatig gezien is het met €100 aan de dure kant.

blij

Ik heb vorige week de OOQE watch pro 6 besteld en ontvangen. Eerste indruk was gelijk goed. Goed verpakt, aangenaam design. Het voelt ook lichtjes aan om de pols. De opties op het gebied van trainen en gezondheid zijn makkelijk uit te voeren. Het motiveert je om gezonder te leven door herinneringen te geven en je gezondheid bij te houden. Ik ben er ontzettend blij mee!

QCharge Pro is prima

Ik ben sinds kort in bezit van de OOQE QCharge Pro. Erg handig moet ik zeggen. Voor een draadloze oplader heeft het een zeer snelle oplaadtijd. Ik laadt er mijn oordopjes en smartphone mee op. Ik heb (nog) geen Apple smartwatch dus heb ik de smartwatch oplaadpunt niet kunnen testen. Voor mij was het design doorslaggevend. Wanneer je het opvouwt wordt het zo klein dat je het in je broekzak kunt meenemen.

Pro X9 oordopjes van ooqe

Absoluut een aanrader. Perfecte kwaliteit. Kan ze gewoon de hele dag dragen zonder pijn of irritatie te krijgen. Batterij gaat geweldig lang mee. Gemakkelijk in gebruik met de touch control.

Super Klantenservice

Oortjes erg goed geluid en batterij gaat lekker lang mee! Heb de klantenservice nog even nodig gehad, deze is zeer goed bereikbaar en kwam met een uitstekende oplossing. Chapeau! Zéér aan te bevelen.

Ooqe Watch pro 6: Prima horloge voor een uitstekende prijs

Een mooie horloge met best wel veel apps waar je echt wat aan hebt. De wijzerplaten en app zijn allemaal gratis. Het is makkelijk in gebruik. Ik had slechts een week nodig om alles te kunnen besturen. Ik krijg veel complimenten voor de kleur en vorm. De prijs is ook betaalbaar. Je krijgt veel functies/apps voor een schappelijke prijs.

Betrouwbare site met geweldige klantenservice!!

Wat een verademing om te ervaren dat er ook betrouwbare websites zijn met daaraan gekoppeld een geweldige klantenservice. Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen. Klant is hier nog echt koning en ze doen er alles aan om je te helpen. Zéker een aanrader om hier je horloge te kopen!!

Een speaker met veel positiefs

Ik ben erg tevreden met de OOQE pro S9. Samengevat: Positieve punten: - erg aangenaam helder geluid - je kunt het dagen en zelfs weken blijven gebruiken zonder dat de batterij leeg gaat - robuust: kan tegen een stootje en druppels water - je kunt er telefoongesprekken mee houden - mooi uiterlijk - je kunt het ook koppelen met apparaten zonder bluetooth

top oortjes voor buiten

Ik ben erg tevreden over de OOQE flow pro. Vooral voor buiten zijn ze perfect. Ze zitten stevig, vallen niet uit mijn oren. Het geluid is goed en de actieve noise cancellation en transparency programma's zijn erg handige extraatjes. Ik gebruik de oortjes het meest tijdens het wandelen. Ik heb eerder oordopjes gehad waarmee ik echt geen telefoongesprekken kon voeren omdat ik niet te verstaan was voor de tegenpartij. Met deze heb ik daar totaal geen last van en iedereen kan mij goed verstaan.

Super bevredigend geluid. Heerlijke toestel de OOQE PRO S9!

Hiervoor had ik al een speaker van OOQE waar ik al erg tevreden mee was. Maar toen de OOQE PRO S9 net uit was (paar maanden terug) heb ik meteen eentje gehaald. Wat een vooruitgang is dit zeg! Het geluid is nog zuiverder geworden, het volume kan hoger en de batterijduur is onwijs lang. Ik ga hier zeker van genieten tijdens mijn zomervakantie.

OOQE PRO S9 is een heerlijke speaker

Voor zijn formaat geeft hij een super sterk geluid. Ook is het een erg zuiver geluid. Het geeft een lekkere diepe bas. De tonen zijn afzonderlijk te horen en gaan niet in elkaar op. Batterijduur is top. Hoef het eigenlijk nauwelijks nog op te laden wanneer die vol is. Als je van muziek houdt en een budget hebt van rond de honderd euro, dan is dit de ideale speaker.

Over OOQE

OOQE is een Nederlands elektronica bedrijf dat momenteel actief is in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Polen en Oostenrijk. Wij spreken dezelfde taal en zijn altijd bereikbaar. De service van OOQE is persoonlijk. Je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord op jouw vragen en wij lossen elk probleem op. Wij zijn als bedrijf rechtstreeks betrokken bij het design, de marketing en de productie van onze producten. Het productieproces wordt gecontroleerd door OOQE. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen en jouw problemen snel oplossen. Zo staan wij garant voor de kwaliteit van onze producten.