Geweldige pasvorm en geluid

De flow pro is een uitstekende keuze op het gebied van ANC oordopjes. Het is te zeker wel te vergelijken met oordopjes van een duurder segment. De pasvorm vind ik nog beter zelfs. Dit kan echter wel met mijn oren te maken hebben.

watch pro6 mooi elegant en makkelijk in gebruik

Een mooie en gebruiksvriendelijke smartwatch. Je krijgt je berichten en oproepen binnen. Mooie heldere scherm. Er is een hoop mogelijk.

OOQE Watch Pro 6: een alleskunner

Ik heb de smartwatch nu al ruim 3 maanden in bezit. Hiervoor heb ik twee smartwatches van een ander merk gehad, waar ik niet al te tevreden over was. De OOQe Watch Pro 6 heeft mij verrast met de vele functies. De prestaties worden opgeslagen op datum en tijd. De sport intensiteit meter geeft aan of je nog harder je best moet doen of juist rustiger aan moet doen. Het zit ook lekker en ziet er bovendien erg mooi uit.

Pro X9

Geweldig product. Het geluid is fantastisch en de oortjes blijven goed zitten. Ook tijdens het sporten. Ik raad de Ooqe Pro X9 beslist aan.

Geweldig!

Met name e de aftersales service van Michael is fantastisch. Deze oordopjes werken prima !

Super positief over de Pro 6 smartwatch

Een super mooi horloge dat ook nog eens van alles en nog wat bijhoudt. Grafisch ook mooi en duidelijke pics en afbeeldingen. Accu gaat ook langer mee dan de meeste smartwatches.

Zalige oordopjes, de OOQE FLOW PRO!

Ik ben nooit echt een oordopjes fan geweest, ben meer van de koptelefoons. Die dingen vielen er bij mij uit mijn oren. Dat het geluid van buiten ook te horen is, heeft mij altijd geïrriteerd. Na een aantal weken de OOQE FLOW PRO te hebben geprobeerd, ben ik ineens veel positiever geworden over oordopjes. Ze blijven goed zitten en houden buitengeluid zo goed als buiten. De verbinding is goed en ze zijn makkelijk in gebruik.

Super gaaf!

Super blij met mijn OOQE pro 6 watch. Zeer compleet, geeft een goede beeld van mijn sport en gezondheid. Display is helder. Makkelijk te besturen ook. Het voelt en oogt premium aan. Enige minpunt is de prijs van €119,95. Ik vind dit toch wel duur.

OOQE Pro s9: geweldige speaker

Geweldige speaker met een lange gebruiksduur en zuiver geluid. Goede en mooie bouwkwaliteit. Kan tegen een stootje. De verbindingstijd is letterlijk twee seconden. Alleen de prijs is met 120 euro wel aan de hoge kant

Prima horloge voor de basis dingen.

Op een na werken alle functies. Alleen aan de bloeddruk meter van mijn horloge zal ik weinig waarde hechten. Volgens de uitslag van de metingen zou ik allang onder de zware medicijnen zitten. Maar gebruik je deze functie niet is het verder een goed werkend horloge voor de prijs.

De OOQE Pro S9 review

Zuiver geluid, perfecte formaat om mee te nemen en gaat lang mee voordat je het hoeft op te laden. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

De OOQE Pro S9 is naar mening de beste speaker voor de prijs

Het eerste wat opvalt is dat het in een mooi stevige doos zit. Na het uitpakken meteen gekoppeld en uitgetest. De koppeling gaat snel. Ik had de handleiding ook niet nodig. Je gaat naar je bluetooth lijst en selecteert OOQE PRO S9. Je bent meteen verbonden. Meteen muziek opgezet. Wat een geluid! Heerlijk...De bas is perfect, niet overdreven maar net goed. Het geluid wat eruit komt is helder. Voor de grootte van de speaker komt er zeker goed geluid uit. Het ziet er ook prachtig uit. Ik verwachtte al iets goeds van OOQE maar dit overtreft zelfs mijn verwachtingen...

Superfijne snelle service

Mijn review betreft de OOQE Flow Plus oortjes. Fijne oortjes, zitten comfortabel, prima geluid, prima ANC. En vooral: superfijne snelle service. Ik had de oortjes gekocht bij Bol.com, en één van de oortjes deed het niet. Ik wilde het niet direct terugsturen, en heb daarom éérst bij OOQE gevraagd om extra instructies. Deze kreeg ik vlot, helaas bleken ze niet te helpen. De dag daarna lag er een nieuwe set oordopjes op mijn deurmat. Dát is nog eens service! Een klein minpuntje van deze oortjes: het volume is niet te regelen via de oortjes. Wat wél erg fijn is, is het bescheiden klik geluidje bij aanraken/tikken, waardoor je hoort hoe de oortjes het aanraken/tikken registreren.

Ik heb nu een week de ))QE WP6 in gebruik en tot nu toe werkt alles perfect, maar het heeft zoveel mogelijkheden, dat ik waarschijnlijk ergens iets mis: kan ik een route die ik als training afleg ook als gpx file delen? Ik zie keurig de afgelegde afstand, dus de gegevens zijn er wel, maar hoe deel ik dat. Ik maak van mijn wandelingen een kort verslag en zou graag de route ook daarbij willen zien. Hoe? kris

OOQE PRO X9

Had deze oortjes besteld en ze waren binnen een dag binnen. Lekker vlot is dat. Het design van deze oortjes zijn erg mooi. Het geluid is nog beter. De foam tips zitten goed in mijn oren en vallen nooit uit mijn oren. Bij mijn vorige sets had ik daar onwijs veel problemen mee. LED schermpje voor batterijweergave is handig om de daadwerkelijke accuduur te zien.

Perfecte service

Ik had mijn watch pro6 gekocht bij Outspot maar laad niet meer op na 4 maanden, onmiddellijk een nieuwe gekregen zonder veel poespas bij OOQE perfecte service, zo moesten er meer zijn :)

Prachtige oortjes

De FLOW PRO zitten lekker en geluid is erg goed voor deze prijs. Lange gebruiksduur ook. Voor een prijs van 120 euro vind ik het ook een erg goed prijs kwaliteit verhoiuding hebben.

OOQE Smartwatch

Werkt geheel volgens beschrijving. Inderdaad een lange levensduur van de accu. Gebruik het horloge nu al 6 maanden op een iPhone tot volle tevredenheid.

Prettig

De Ooqe Watch pro 6 is makkelijk te bedienen. Het synchroniseert snel met mijn iphone. Via de app kun je de klokjes veranderen en aangeven welke berichten je wilt ontvangen. Je kunt het horloge ook als afstandsbediening gebruiken voor muzieklijsten, videolijsten etc. Erg handig. Ik vind het er persoonlijk erg mooi uitzien en ook comfortabel.

PRO X9 oordoppen zijn uitstekend

Ik ben positief over de PRO X9 oordoppen van OOQE: goede geluidskwaliteit, goede pasvorm, zeer eenvoudig aan te sluiten. Het ziet er niet grof uit maar elegant. De oordoppen en oplaaddoosje hebben een mooie uitstraling.

Lastig op te laden , snoertje veel te kort !

De X 9 ziet er heel mooi uit, maar de oplaadkabel is wel heel erg kort .

OOQE flow pro ervaring

Ik ben blij met wat voor geluid eruit komt en hoe goed ze in mijn oren blijven zitten.

Eerlijke firma

Mijn Watch pro6 lade niet meer op na 6maanden, de Watch opgestuurd en bericht gekregen dat die defect was, direct een nieuw gekregen zonder problemen

mooie smartwatch, model: OOQE Watch Pro 6

Mooi horloge met een fijn passend bandje. Handig in gebruik. Berichten en de andere dingen doen het goed. De app die erbij hoort is ook makkelijk te installeren. De koppeling met bluetooth verloopt ook zonder problemen.

Mooi

De OOQe Watch Pro 6 is een mooi ontworpen smartwatch met veel features. Ook is het makkelijk in gebruik. Alles is in het Nederlands, wat het makkelijker maakt om het te begrijpen. De bloeddrukmeter en hartslagmeter zijn accuraat. Echter wijkt de stappenteller vaak af van het werkelijke aantal. Ik weet dat smartwatches geen echte meetinstrumenten zijn, maar toch irriteert het soms. Al met al ben ik zeer tevreden. Alles bij elkaar ben ik er wel zeer tevreden over.

Over OOQE

OOQE is een Nederlands elektronica bedrijf dat momenteel actief is in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Polen en Oostenrijk. Wij spreken dezelfde taal en zijn altijd bereikbaar. De service van OOQE is persoonlijk. Je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord op jouw vragen en wij lossen elk probleem op. Wij zijn als bedrijf rechtstreeks betrokken bij het design, de marketing en de productie van onze producten. Het productieproces wordt gecontroleerd door OOQE. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen en jouw problemen snel oplossen. Zo staan wij garant voor de kwaliteit van onze producten.