Super vriendelijk, eerlijk en stelt je op je gemak. Heel goed geholpen!
Vriendelijk ontvangen, duidelijke uitleg en zeer behulpzaam.
Er wordt tijd genomen om te kijken wat de huid nodig heeft en wat je zelf ook graag wilt.
Er werd goed naar mijn gezicht gekeken en naar mijn wensen. Op basis daarvan een goed passend advies en behandeling.
Hi Evelyn, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Signé Clinics
Drie weken geleden consult + behandeling ingepland. Mijn "probleem" uitgelegd inclusief hetgeen wat ik er al aan heb proberen te doen maar wat niet heeft geholpen. Behandeld door de arts. Twee weken later zelf gebeld om een controle afspraak te maken omdat de behandeling nog niet het gewenste resultaat heeft bereikt. Tijdens dit 3 minuten gesprek werd duidelijk dat een extra behandeling opnieuw het volle tarief zou kosten, want behandelen kost nou eenmaal geld. "Van dat geld kon ik beter een vakantie boeken." Er is voor mijn gevoel niet naar een oplossing gezocht. Ik ben met volle verbazing maar ook verdrietig naar huis gegaan.
Beste C, Bedankt voor jouw reactie en dat je je teleurstelling hierin uitspreekt. Wij vinden het vervelend te moeten vernemen dat je niet tevreden bent over het resultaat. Jouw behandelend arts heeft aangegeven dat een extra behandeling geen beter resultaat zou opleveren dan datgene wat er bereikt is door de eerdere behandeling. Elke behandeling heeft zijn beperking, en soms geeft een aanvullende behandeling geen verbetering van het resultaat. Wij begrijpen dat dit teleurstellend voor je is, maar jouw arts heeft aangeraden geen extra kosten te maken, omdat dit alleen maar tot een teleurstelling zal leiden. Dit is blijkbaar op onvoldoende wijze duidelijk aan je uitgelegd. Wij maken hiervoor onze oprechte excuses. Wij hopen op jouw begrip in deze. Met vriendelijke groet, Team Signé Clinics & Polikliniekdeblaak
Heel tevreden, vriendelijke dame die goede uitleg geeft
Hi Georgette, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Signé Clinics
Perfecte ervaring!
Hi Danielle, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Signé Clinics
Mijn huid ziet er weer stralend uit. Shamila dank je wel voor je geweldige service
Hi Altun, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Signé Clinics
Ik heb een erg onrustige huid. Shamila denkt met me mee, biedt met geduld passende behandeling en geeft ook advies voor de thuisverzorging.
Hi Daphne, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Signé Clinics
Mijn ervaring is goed, je word goed geholpen en ze kijken echt mee wat het beste is voor jou!
Hi Freya, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Signé Clinics
Bij het uitzoeken van een behandelaar voor ontharing heb ik bij verschillende klinieken intakes gedaan. Signe voelde het prettigste qua sfeer, inrichting en indruk die behandelaar achterliet. Het voelt persoonlijk en je bent op je gemak. Er wordt tijd voor je genomen en alles netjes uitgelegd.
Hi NG, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Signé Clinics
Ik ben 3 keer geweest voor het verwijderen van een spider naevus, een shave, en een peeling. Ik ben steeds heel tevreden met de uitleg en het resultaat. Het is een heel fijne praktijk.
Hi Melissa, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Signé Clinics
Mijn moeder tevreden met Shamila. De behandelingen zijn prima verlopen.
Hi Carina, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Signé Clinics
Duidelijk uitleg gehad over de boven ooglidcorrectie. De spanning is er vanaf, en meteen een afspraak ingepland
Hi Coskun, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Signé Clinics
Ik heb een ooglidcorrectie laten doen bij mevrouw Hendriks. Heel fijn geholpen, professioneel en het resultaat is mooi! Heb er even over gedaan om stap te nemen maar nu ik het weet had ik eerder moet gaan.
Hi Annemieke, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Signé Clinics
A very nice doctor, she explains everything she does step by step. If you have any doubts, she will clear them up. The surgery itself is almost painless.
Kennis, ervaring, meedenken, klantvriendelijk, goede resultaten… eindelijk iemand gevonden waar we vertrouwen in hebben en goede resultaten zien.
Hi Sabina, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Signé Clinics
Nemen de tijd voor je. Geven duidelijke uitleg en oprechtheid
Hi de Smit, Middelburg, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Signé Clinics
Nadat ik meerdere keren slechte ervaringen had gehad bij andere klinieken, durfde ik jarenlang geen botoxbehandeling meer aan. Bij Signé werd er echter echt geluisterd naar mijn wensen en werd ik eindelijk gerustgesteld en goed geholpen. Het resultaat mag er zijn. Inmiddels begint het uit te werken, maar ik durf deze keer zeker terug!
Hi Kim, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Signé Clinics
Ik ben al geruime tijd een vaste cliënt bij Signe Kliniek voor verschillende cosmetische behandelingen, waaronder Botox, fillers en laserbehandelingen. Wat mij enorm aanspreekt aan deze kliniek is de persoonlijke benadering en het professionele advies dat ze bieden. Voordat ze een behandeling uitvoeren, bespreken ze uitgebreid met je wat wel en niet nodig is, wat ik als zeer waardevol ervaar. Een aspect dat Signe Kliniek echt onderscheidt, is de openheid van het personeel. Dokter Hendriks is hier een uitstekend voorbeeld van. Ze is eerlijk en transparant over de behandelingen die ik nodig heb, en dat waardeer ik enorm. Het feit dat ik op hun eerlijke advies kan vertrouwen, heeft mij doen besluiten om trouw te blijven aan Signe Kliniek voor al mijn cosmetische behoeften. Al met al kan ik Signe Kliniek van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele, persoonlijke en eerlijke cosmetische behandelingen.
Hi Berivan, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Signé Clinics
Ik kom regelmatig bij de Kliniek in Tilburg. Ik heb diverse behandelingen gedaan (Botox, fillers, vaatjes gezicht en DAS plasma). Wordt vooraf goed geadviseerd over de behandeling en ben erg tevreden met de resultaten. Zo wordt er ook gewoon netjes geadviseerd om nog even te wachten met een nieuwe filler behandeling i.p.v. gewoon bij te spuiten.
Hi Patricia, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Signé Clinics
In september heb ik mijn eerste Radiesse behandeling gehad. Nu 6 maanden later zijn de resultaten nog steeds heel mooi
Hi Zara, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Signé Clinics
Ik heb een tijdje geleden een Radiesse behandeling gehad bij Signe. Bij ontvangst voelde ik mij gelijk op mijn gemak en werd alles mij duidelijk verteld. De behandelaar was erg fijn! Erg tevreden met het resultaat. Zeker een aanrader!
Hi Dide, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Signé Clinics
Beschamend onbetrouwbaar. Een afspraak gemaakt voor een behandeling, maar bij binnenkomst werd mij verteld dat het een intake was, ondanks dat ik zowel per mail als telefonisch de behandeling had besproken en bevestigd. Op haar scherm zag ik dat de behandeling ook in haar agenda stond, maar toen ik daar naar vroeg reageerde ze heel verbaasd: 'nu?'. Vervolgens bekeek ze mijn huid en vertelde ze me dat die behandeling helemaal niet kon. Heel bijzonder want ik was een paar dagen daarvoor nog bij de Hogeschool Utrecht geweest waar ze mij juist die behandeling adviseerden, alleen hadden ze daar in februari pas tijd. Ook mijn dermatoloog had die behandeling geadviseerd, maar helaas, bij signe wilde ze mij alleen behandelingen aanbieden die voor hun financiëel aantrekkelijker zijn. Met name de co2 behandeling vond ze interessant. Zonde van mijn tijd, brandstof en energie.
8 weken geleden een ooglid correctie laten uitvoeren door dr. Hendriks. Een fijn intake gesprek wat mij vertrouwen gaf. De ingreep (en periode erna) is mij alles meegevallen, niks geen pijn gehad en een fijne begeleiding door dr. Hendriks en haar collega. Al heel snel ontzettend blij met het resultaat.
Hi Loanne, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Signé Clinics
Blaak 243
3011 GB Rotterdam
Bij Signé Clinics regeert jouw signatuur. De eigen schoonheid gevat in vormen en lijnen. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen. Subtiel, natuurlijk en elegant. We enhance beauty, dón't change it. Het aanbod van Signé Clinics rijkt verder. Het team van specialisten wordt gevormd door huidtherapeuten, cosmetische artsen en cosmetisch dermatologen. Zij leveren zorg van het hoogste niveau en hanteren een ethisch kompas in het realiseren van een optimaal elegant resultaat.