Heel prettige ervaring

Voor mijn eerste keer botox veel uitleg gekregen - er werd alle tijd voor me genomen en ook nog na 2 weken een controle. Daarnaast advies gekregen over andere huidbehandelingen.

Vriendelijk en professioneel

Ik ben op locatie Pannekoekstraat in Rotterdam geweest. Fijne ambiance, vriendelijke medewerkers en een professionele behandeling. Mijn ouderdomsvlekjes waren na 1x behandelen verdwenen, de overige plekjes moet ik nog afwachten. Zeker zou ik terugkomen voor andere behandelingen, een vriendin heeft inmiddels al met succes hier ook een ooglift laten doen.

Geweldige ervaring!

Ik heb behandeling bij Drs. Hendriks gehad. Ze luistert naar m’n wensen en geeft daarop haar advies wat daarop aansluit. Ik ben heel goed geholpen en zie ook het resultaat wat ik had verwacht.

Prettig

Aardige medewerkers, nemen de tijd voor je, alle ruimte voor je vragen

Zeer goed.

Ik werd zeer vriendelijk ontvangen in de mooie salon.Behandeling goed uitgelegd.Geen opgedrongen gevoel.

Prettig

Duidelijke informatie. Netjes. Zorgvuldig.

Zeer professionele medewerkers!

Mijn behandelingen verloopt zoals ik gaat gehoopt. Ik ben trots op van mijn beslissing!

• Resultaat

De spanning en mijn vertrouwen helemaal waard!

Een CO2 laser behandeling full face vond ik wel spannend. M’n gezicht was goed verdoofd en er werd constant gecheckt of het nog oké was voor me. Ik wist wat ik kon verwachten en ook de nazorg is top. Al met al geen verrassingen en en het resultaat wordt zo mooi!

Top ervaring gehad !

Vanaf je binnen komt wordt je al vriendelijk geholpen door de assistente achter de balie . De behandelaar geeft antwoorden op al mijn vragen en duidelijk voorlichting over de behandeling. Ik ben enorm blij hoe het gegaan is. Groetjes TL

Heel fijn!

Ik kreeg goed advies. Ik kwam voor diepliggende ogen. In de behandeling werd ook het geheel meegenomen in mijn geval de symmetrie in het gezicht. Uiteindelijk met een goed en natuurlijk resultaat naar huis gegaan.

• Resultaat

Van a tot z een goede kliniek

Signe Clinics is zeer klantvriendelijk. De behandelingen die ik heb gedaan met de dermapen zijn uitstekend uitgevoerd met veel deskundigheid. Vragen worden professioneel beantwoord waardoor je veel vertrouwen krijgt.

prettig en goed

fijne ontvangst en heel prettig geholpen

Professioneel, vriendelijk en schoon

Het voorgaande is wat je verwacht van een medische kliniek, en dat biedt Signe ook, maar het is altijd prettig als verwachtingen worden waargemaakt.

Deskundige arts, mooi resultaat

Deskundige arts, luistert goed, dringt niets op, resultaat erg mooi

• Resultaat

Behulpzaam en goed in het werk

Behulpzaam en goed in het werk.

Kundig

Positief resultaat

Goede voorlichting en advies

Wanneer mijn huidtherapeut mij advies geeft, sluit het altijd goed aan bij mijn persoonlijke situatie.

• Resultaat

Goede ervaring en super resultaat

Zeer vriendelijk geholpen en rustig de tijd genomen om de behandeling door te nemen en uit te voeren. Ik ben enorm blij met het resultaat!

Kundige artsen

Zeer vriendelijk personeel, kundig en verstaan hun vak. Resultaat nog niet helemaal bereikt, was geen probleem om een controle afspraak te maken. Had ik bij de eerste keer niet gedaan, was te afwachtend, maar had zeker wel gekund.

• Resultaat

Altijd tevreden met de behandelingen uitgevoerd door alicia .

Altijd tevreden met de behandelingen uitgevoerd door alicia .

• Resultaat N.v.t.

Deskundige behandeling

Ik heb een deskundige behandeling gekregen. Heb goed uitleg gekregen en er is besproken wat voor mijn huid de beste optie is. Ook de nazorg wordt goed besproken.

Vriendelijke en deskundige behandelbare

Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling bij Signé. Alles klopt, prettige contacten, goed resultaat en een hele fijne locatie.

Bejegening, informatie en begeleiding

Ik vind het jammer dat het resultaat van mijn behandeling erg tegen valt. Litteken is meer zichtbaar dan voor mijn behandeling. En dat was niet de bedoeling van de behandeling. Ik moet daarvoor eigenlijk een nieuwe afspraak maken, maar vrees voor nog een hoge uitgave.

• Resultaat

Fijne kliniek waar je altijd netjes geholpen wordt

Inmiddels meerdere behandelingen gehad en nog altijd heel tevreden! Medewerkers zijn open en eerlijk over wat wel of niet goed is voor je huid wua behandelingen. Daarnaast is het een prachtige, schone kliniek!

Fijne ervaring

Fijne ervaring , ik heb een plekje op mijn neus, die al gedeeltelijk weg is. Ik kom nu terug voor een tweede behandeling

Blaak 243

3011 GB Rotterdam

+31 6 13286977

Over Signe Clinics

Bij Signé Clinics regeert jouw signatuur. De eigen schoonheid gevat in vormen en lijnen. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen. Subtiel, natuurlijk en elegant. We enhance beauty, dón't change it. Het aanbod van Signé Clinics rijkt verder. Het team van specialisten wordt gevormd door huidtherapeuten, cosmetische artsen en cosmetisch dermatologen. Zij leveren zorg van het hoogste niveau en hanteren een ethisch kompas in het realiseren van een optimaal elegant resultaat.