Voor mijn eerste keer botox veel uitleg gekregen - er werd alle tijd voor me genomen en ook nog na 2 weken een controle. Daarnaast advies gekregen over andere huidbehandelingen.
Hi TK, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Ik ben op locatie Pannekoekstraat in Rotterdam geweest. Fijne ambiance, vriendelijke medewerkers en een professionele behandeling. Mijn ouderdomsvlekjes waren na 1x behandelen verdwenen, de overige plekjes moet ik nog afwachten. Zeker zou ik terugkomen voor andere behandelingen, een vriendin heeft inmiddels al met succes hier ook een ooglift laten doen.
Hi Monique, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Ik heb behandeling bij Drs. Hendriks gehad. Ze luistert naar m’n wensen en geeft daarop haar advies wat daarop aansluit. Ik ben heel goed geholpen en zie ook het resultaat wat ik had verwacht.
Hi Cindy, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Aardige medewerkers, nemen de tijd voor je, alle ruimte voor je vragen
Hi Esther, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Ik werd zeer vriendelijk ontvangen in de mooie salon.Behandeling goed uitgelegd.Geen opgedrongen gevoel.
Hi Petra, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Duidelijke informatie. Netjes. Zorgvuldig.
Hi Nina, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Mijn behandelingen verloopt zoals ik gaat gehoopt. Ik ben trots op van mijn beslissing!
Hi Antonio, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Een CO2 laser behandeling full face vond ik wel spannend. M’n gezicht was goed verdoofd en er werd constant gecheckt of het nog oké was voor me. Ik wist wat ik kon verwachten en ook de nazorg is top. Al met al geen verrassingen en en het resultaat wordt zo mooi!
Hi Mady, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Vanaf je binnen komt wordt je al vriendelijk geholpen door de assistente achter de balie . De behandelaar geeft antwoorden op al mijn vragen en duidelijk voorlichting over de behandeling. Ik ben enorm blij hoe het gegaan is. Groetjes TL
Hi Thalia, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Ik kreeg goed advies. Ik kwam voor diepliggende ogen. In de behandeling werd ook het geheel meegenomen in mijn geval de symmetrie in het gezicht. Uiteindelijk met een goed en natuurlijk resultaat naar huis gegaan.
Hi S, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Signe Clinics is zeer klantvriendelijk. De behandelingen die ik heb gedaan met de dermapen zijn uitstekend uitgevoerd met veel deskundigheid. Vragen worden professioneel beantwoord waardoor je veel vertrouwen krijgt.
Hi Maranke, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
fijne ontvangst en heel prettig geholpen
Hi Cobie, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Het voorgaande is wat je verwacht van een medische kliniek, en dat biedt Signe ook, maar het is altijd prettig als verwachtingen worden waargemaakt.
Hi Ilona, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Deskundige arts, luistert goed, dringt niets op, resultaat erg mooi
Hi Anja, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Behulpzaam en goed in het werk.
Hi Ingrid, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Positief resultaat
Hi Joxelyn, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Wanneer mijn huidtherapeut mij advies geeft, sluit het altijd goed aan bij mijn persoonlijke situatie.
Hi Kim, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Zeer vriendelijk geholpen en rustig de tijd genomen om de behandeling door te nemen en uit te voeren. Ik ben enorm blij met het resultaat!
Hi Dominique, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Zeer vriendelijk personeel, kundig en verstaan hun vak. Resultaat nog niet helemaal bereikt, was geen probleem om een controle afspraak te maken. Had ik bij de eerste keer niet gedaan, was te afwachtend, maar had zeker wel gekund.
Hi Marieke den Engelsman, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Altijd tevreden met de behandelingen uitgevoerd door alicia .
Hi Sakine, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Ik heb een deskundige behandeling gekregen. Heb goed uitleg gekregen en er is besproken wat voor mijn huid de beste optie is. Ook de nazorg wordt goed besproken.
Hi Ellen, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling bij Signé. Alles klopt, prettige contacten, goed resultaat en een hele fijne locatie.
Hi Claire, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Ik vind het jammer dat het resultaat van mijn behandeling erg tegen valt. Litteken is meer zichtbaar dan voor mijn behandeling. En dat was niet de bedoeling van de behandeling. Ik moet daarvoor eigenlijk een nieuwe afspraak maken, maar vrees voor nog een hoge uitgave.
Hi Thea, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij betreuren ten zeerste te lezen dat het resultaat je tegenvalt. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Graag zouden wij persoonlijk met je in contact willen komen om dit nader te kunnen bespreken. Helaas is dit tot op heden telefonisch niet gelukt. Zou je ons wellicht per e-mail [email protected] kunnen laten weten wanneer je telefonisch bereikbaar bent? Wij verheugen ons op je bericht. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Inmiddels meerdere behandelingen gehad en nog altijd heel tevreden! Medewerkers zijn open en eerlijk over wat wel of niet goed is voor je huid wua behandelingen. Daarnaast is het een prachtige, schone kliniek!
Hi Charlotte, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Fijne ervaring , ik heb een plekje op mijn neus, die al gedeeltelijk weg is. Ik kom nu terug voor een tweede behandeling
Hi Daisy, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Blaak 243
3011 GB Rotterdam
Bij Signé Clinics regeert jouw signatuur. De eigen schoonheid gevat in vormen en lijnen. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen. Subtiel, natuurlijk en elegant. We enhance beauty, dón't change it. Het aanbod van Signé Clinics rijkt verder. Het team van specialisten wordt gevormd door huidtherapeuten, cosmetische artsen en cosmetisch dermatologen. Zij leveren zorg van het hoogste niveau en hanteren een ethisch kompas in het realiseren van een optimaal elegant resultaat.