Eerste keer fillers en eerste keer bij Signé, erg goed bevallen! Goede ervaring met de arts, vriendelijk en levert kwalitatief goed werk.
Hi Chantal, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Behandeling met de dermapen is nog niet uitgevoerd. Intake Gesprek verliep goed, goed geluisterd naar mijn behoefte en vragen (zorgen om mijn huid). Echter was meer informatie over de behandeling op een getinte (Aziatische) huid, wat beperkt. Al om al Klantvriendelijkheid en deskundigheid aanwezig! Hoop dat de dermapen behandeling op 19 februari goed zal verlopen!
Heb prachtig resultaat na botoxbehandeling en nu bezig met traject voor huidverbetering. Fijn om de beelden van Observ te zien en een passend advies te krijgen voor mijn huid. Ik ben zo benieuwd hoe mijn huid zal verbeteren!
Hi Kristel, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Super blij
Hi Marta Simsek, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Ik werd goed en vriendelijk geholpen. De medewerkers zijn in mijn ogen bekwaam in hun vak want ik heb geen pijn of ander bij effect (botox) ervaren. Ik blijf dan ook bij deze clinic komen omdat vakbekwaamheid voor mij belangrijk is.
Hi Yvonne, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Mijn behandeling is naar wens verloop en het resultaat is goed. Medewerkster Michelle luistert goed en vertaalt mijn wensen naar het gewenste resultaat. De zaak is mooi, netjes en je wordt er goed ontvangen. Ik blijf hier zeker klant.
Hi Luciano, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Ben blij dat ik me laat behandelen bij signe clinic. Deskundig personeel kunnen goed uitleggen waarom of wat voor soort behandeling ik nodig heb. Sfeer ervaar ik altijd als prettig. Ben nog onder behandeling en blijf voorlopig ook nog gaan.
Hi Fatima, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Top ervaring! Mevrouw Burazerovic is heel professioneel. De behandeling werd heel precies uitgelegd en uitgevoerd. Zeker een aanrader!
Hi Dominika Pek, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
De behandeling was zeer effectief. Na een week heb ik al gezien dat mijn acne vlekken lichter werden.
Hi El Tilburg, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
De nieuwe locatie voelt luxe aan. De receptionist is vriendelijk en de behandelaar is efficiënt, aardig, en proffesioneel.
Hi Ivana, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Ben tevreden over uitleg en uitvoering van de behandeling
Hi Danielle, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Ik ben voor mijn fronsrimpel bij Signé geweest en erg tevreden over het resultaat. Vnl de duidelijke adviezen voor de eerste dagen/week ná de behandeling werden goed over gedragen, heb me er ook echt aan gehouden. Goed resultaat zichtbaar door de voor- en na foto's. Stappenplan gemaakt. Ook belangrijk, er werd niet aangedrongen op meerdere behandelingen/op meerdere plaatsen. Maar als je advies vraagt wordt het wel goed gegeven. De sfeer in de Clinic is ook erg ruim en fris.
Hi Petra, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
De huidspecialist denkt mee over de huidconditie en benoemd daarbij zowel goede als verbeterpunten, allemaal op een deskundige en vriendelijke manier. Er is een mogelijkheid de vooruitgang vast te leggen middels foto's en ze geven ook aan wat (nog) niet nodig is. Ik vind het prettig om te ervaren dat zij een brede invalshoek hebben vanuit meerdere visies, behandelaanbod en producten, ook buiten hun eigen aanbod.
Hi Marjon, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
De kliniek heeft een frisse en veilige uitstraling. Als klant wordt je op je gemak gesteld. De behandeling zelf wordt zeer vakkundig gedaan. En het resultaat van de ooglidcorrectie is fantastisch!
Hi Mieke, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Ik ben enorm goed geholpen, goed voorgelicht en prettig bejegend door dr Hendriks. Ze geeft me alle vertrouwen en ik ervaar haar als zeer deskundig!
Hi Marieke Arts, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Al jaren kom ik elke winter bij Signe om een kuur van drie chemische huidpeelings te doen. Mijn huid is daardoor gladder, met smallere porien en de meeste oneffenheden zijn verdwenen. Ik ben dik tevreden!
Hi Rita, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
De combinatie van de omgeving en de behandelaar maakten dat ik met vertrouwen de behandeling onderging. Het resultaat moet ik nog even afwachten maar er is nu al duidelijk verbetering te zien.
Hi Marieke, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Alles wordt duidelijk uitgelegd voordat ze beginnen met de behandeling. Bij alles staat de klant centraal en ze leveren maatwerk.
Hi Jadena Sno, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Vriendelijke en deskundige personeel.
Hi Chermiela, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Ik kreeg goede uitleg en het resultaat mag er zijn! Zeker een aanrader!
Hi Mariska, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Mijn allereerste botox behandeling gehad bij cosmetisch arts Nastja Hendriks. Ik was een beetje zenuwachtig voor de afspraak, maar Nastja nam de tijd om alles rustig uit te leggen. Van de behandeling zelf voel je vrij weinig. Ik heb mijn frons-, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes laten behandelen. Super blij met het eindresultaat en ik ontvang veel complimentjes! Zit gelijk lekkerder in mijn vel, had het veel eerder moeten doen!
Hi Femke, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Prima ervaring en behandeling was precies zoals vooraf uitgelegd.
Mijn ervaring bij Signe Clinics, ik werd heel vriendelijk ontvangen daardoor voelde ik mij gelijk erg op mijn gemak. Het was voor mij de eerste keer in de praktijk en vond het nogal spannend. De huidtherapeut heeft alles duidelijk en stapsgewijs uitgelegd en er was ook tijd om vragen te stellen. Ik ben blij met de resultaten en de deskundigheid.
Hi Jennifer, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Deskundig geholpen
Hi A van Dijk, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
De sfeer en de behandeling was perfect alleen geen goede resultaat dat ik had verwachten , heel jammer
Blaak 243
3011 GB Rotterdam
Bij Signé Clinics regeert jouw signatuur. De eigen schoonheid gevat in vormen en lijnen. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen. Subtiel, natuurlijk en elegant. We enhance beauty, dón't change it. Het aanbod van Signé Clinics rijkt verder. Het team van specialisten wordt gevormd door huidtherapeuten, cosmetische artsen en cosmetisch dermatologen. Zij leveren zorg van het hoogste niveau en hanteren een ethisch kompas in het realiseren van een optimaal elegant resultaat.