Was een prettige behandeling. Goede uitleg tijdens de behandeling.
Hi Fleur, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Op dit moment ben ik alleen nog op intake gesprek gegaan en volgt de behandeling nog. Ik ben erg benieuwd. Tot nu toe erg tevreden over het eerste contact.
Hi Jojanneke, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je snel weer verder tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Dit was mijn tweede ervaring met behandeling van couperose (vervolgbehandeling). Het resultaat is prima!
Hi Danie De Roos-Dooge, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Ben er nog niet. Wacht wel op de volgende behandeling. Komt zeker goed
Ik kwam iets te laat voor mijn afspraak maar werd toch nog gewoon vriendelijke ontvangen, en hoefde niet lang te wachten. De behandeling zelf ging ook vrij snel en alles werd van tevoren heel goed en duidelijk uitgelegd.
Hi Ravee, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Prettige sfeer Word de tijd voor je genomen. En goede voorlichting
Hi Petra Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Zeer goede ervaring bij Signe Clinics. Zeer vriendelijke huidtherapeut.
Hi Anet, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Na een duidelijk uitleg een pijnloze behandeling met een fantastisch resultaat! Ik had niet gedacht dat ik zo’n goed resultaat zou krijgen na 1 simpele behandeling, ik ben zeer tevreden en raad Signe aan iedereen aan!
Hi Linda, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Absoluut professioneel en service gericht, met een fijne after care. Altijd bereikbaar en helpend en informerend. Ontnemen al je zorgen en het resultaat is natuurlijk en mooi.
Hi Mara, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Zeer vriendelijk ontvangen en goed geholpen door serieuze medewerkers.
Hi Angela, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Mijn eerste ervaring gaat ook , voor het persoon waar ik mijn eerste gesprek had, jammer dat ik haar niet had ont moet voor mijn behandeling, zij was echt een hé goei dermatoloog, goed advies , tot nu toe ben ik blij neg haar advies, special se produkten die ik, nu gebruikt sinds haar advies.
Alles ging op tijd en vlot. Veel aan persoonlijke aandacht
Hi Shiyi, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Goed deskundig en professioneel, maar als student die komt voor een medische behandeling voel ik me wel een beetje out of place door de luxe uitstraling van de kliniek.
Hi Kate Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij waarderen je eerlijklijkheid en zullen dit zeker meenemen. Verder zijn we erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Welkome ervaring en deskundig advies.
Hi David, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Fijne ambiance, vriendelijke medewerker en deskundig advies. Het resultaat moet ik nog afwachten, zie je op langer termijn (naar het schijnt en waarop ik hoop ;o).
Hi Monique, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Erg mooie kliniek en bovenal een professionele en fijne arts! Ik ben ook zeer tevreden met het resultaat!
Hi Olga, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Een plekje in mijn gezicht is weg gelazerd. De behandeling was snel en professioneel en effectief. Jammer dat ik de eerste keer voor niets kwam omdat men bij de intake de afspraak vergeten was in de agenda te zetten. Verder niets dan lof en ik ben blij met het resultaat.
Beste Mira, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Zoals eerder besproken is het inplannen van de afspraak inderdaad niet goed gegaan. Nogmaals onze welgemeende excuses hiervoor. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je ondanks deze situatie naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Singé Clinics
I feeling that I am younger
Hi Farahnaz, Thank you for taking the time to write a review. Your opinion is very important to us. We are very happy to read that we helped you to your satisfaction and hope to serve you again in the future. Kind regards, Signé Clinics
Ik ben heel goed voorgelicht en er werd de tijd voor mij genomen.
Hi Dita, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Warm welkom in mooie moderne clinic in Rotterdam centrum. Betrokken en deskundige arts. Ik ben tevreden met mijn resultaat en kom hier zeker terug.
Hi Gin, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Hele aardige dokter, geeft ontzettend goeie uitleg over wat ze gaat doen en waarom. Blij dat ik gegaan ben. Resultaat is pas over een paar weken goed te zien, maar voor nu al zeer tevreden.
Hi Kirsten, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Signe Clinics is een hele fijne en professionele kliniek.
Hi Lucy, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Ik ben daar nu 2x geweest aardige mensen, geven genoeg info.
Hi Paria Ghaemi, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Mochten er verbeterpunten voor ons zijn, horen wij dit uiteraard graag. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Het laseren van de wangen heeft maar beperkt geleid tot vermindering van roodheid en ouderdomsvlekje. Ik had er meer van verwacht.
Hi Martine, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Zoals besproken tijdens het intakegesprek verwacht de specialist dat er gemiddeld 1-3 behandelingen nodig zullen zijn. Wij zien dan ook uit naar je komst voor de tweede behandeling. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
De behandelingen verlopen goed met goede behandelingen.
Hi Denise, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij zijn erg blij om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben geholpen en hopen je in de toekomst nogmaals tot dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Signé Clinics
Blaak 243
3011 GB Rotterdam
Bij Signé Clinics regeert jouw signatuur. De eigen schoonheid gevat in vormen en lijnen. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen. Subtiel, natuurlijk en elegant. We enhance beauty, dón't change it. Het aanbod van Signé Clinics rijkt verder. Het team van specialisten wordt gevormd door huidtherapeuten, cosmetische artsen en cosmetisch dermatologen. Zij leveren zorg van het hoogste niveau en hanteren een ethisch kompas in het realiseren van een optimaal elegant resultaat.