Ik kom al mijn hele leven bij deze tandartsenpraktijk. Eerst bij van Gemert en nu bij Tol. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel tevreden ben. De behandeling loopt altijd zeer vlot en steeds met dezelfde stappen. Daarmee weet je waar je aan toe bent. De mondhygiënisten en tandarts zijn goed op elkaar ingespeeld. Er heerst een positieve sfeer in het team. Een laatste pluspunt is dat de praktijk al vanaf 7 uur begint en het dus mogelijk is het bezoek aan de tandarts voor het werk te plannen.
Tevreden!
Goed en deskundig geholpen ,
Werd voorkomend geholpen, er heerst een goede sfeer, zeer vriendelijk personeel.
Ik ben erg tevreden ze zijn erg vriendelijk en denken met je mee
Ik kom vanuit Maaseik België hier naar de tandarts. Dat zegt al genoeg!
Al vanaf het begint cliënt bij Martin van Gemert, en na de overname bij Frank van Tol gebleven. Ook dat is een prima tandarts, met deskundige assistentes en hygiënistes. Geen spijt van, en zo lang het kan blijf ik hier onder behandeling.
Ik kreeg een wortelkanaalbehandeling. De verdoving werkte goed. 2 dagen erna had ik een pijnlijke mond. totaal 6 paracetamol geslikt. De 3 dagen daarna was mijn wang dik en gevoelig. Geen paracetamol meer geslikt. na 3 dagen was de dikke wang weer normaal.
Ik ben erg blij met Tandartsenpraktijk Tol. Alle medewerkers zijn vriendelijk. Mijn kinderen worden heel liefdevol ontvangen. De tandarts gaat voorzichtig te werk. En ze werken allemaal snel en flexibel. Zeker aan te bevelen!
Vriendelijk en professioneel!!
Er wordt goed behandeld en altijd samenspraak bij elke behandeling. Dat geldt ook voor complexe behandelingen die uitgevoerd dient te worden, altijd prima overleg.
Duidelijke uitleg betreffende mijn vragen. Vriendelijke assistenten.
het tandsteen verwijderen was zeer pijnlijk niet mijn ding raakten de zenuwen van de kiezen
Vriendelijk personeel, tandarts geeft aan wat hij doet (eigen voorkeur), nauwelijks uitloop van afspraaktijden anders wordt dit van te voren gecommuniceerd
Vulling los . Kon snel een afspraak maken . En deze gelijk combineren met een afspraak van een week later. Nieuwe vulling in kies geplaatst. Voel me altijd op m'n gemak in de stoel
Mijn ervaring is dat men zeer veel aandacht aan het gebied maar ook aan de persoon in kwestie. Werkt zeer nauwkeurig en geeft duidelijk aan wat er gedaan moet worden en geeft goede uitleg van wat het gebit betreft.
Altijd prima
Personeel allemaal uitermate vriendelijk, belangstellend en begaan !
De ervaring wat ik persoonlijk heb bij mijn tandarts is dat de medewerkers je erg gerust stellen.
Tandarts Tol is een fijne tandarts. Legt alles goed uit en is rustig.
Vervelend en stressvol
Zoals altijd is de ontvangst vriendelijk en toont men interesse in hoe je je voelt. De behandeling is professioneel goed en vriendelijk.
Zelf zenuwachtig. Gerustgesteld door assistente en tandarts
Prima geholpen.
Vliekplein 13