Geen op of aanmerkingen
Prima, Ik kom er al jaren. Wordt deskundig en vriendelijk behandeld.
Geweldige tandarts
Kundig en accuraat
Iedereen waren echt vriendelijk, rustiger.Warm sfeer.
Voor m’n halfjaarlijkse controle heb ik geen klachten. Vriendelijk personeel, meld wanneer t uitloopt en hoelang t zou kunnen duren. In de behandelkamer , de tandarts & assistent vragen naar klachten en doen goed hun werk. Nu dat ze verhuizen, in deze tijd, vertellen t ze ook.
Af en toe wat onpersoonlijk.
Was weer goed zoals altijd.
tandarts van Tol telt je op je gemak en heeft een kundig team van assistentes om zich heen
Altijd goed geholpen zeer vriendelijk personeel
Alleen balie personeel moet beter luisteren of anders naar schoonenberg Gestuurd worden ,want luisteren . Kan beter.
goeie tandarts vriendelijke assistentes legt alles goed uit .
Ben heel goed geholpen
Prima geholpen goede uitleg en rekening houdend met mijn wensen
hele fijne praktijk, nooit klachten over gehad, vriendelijk personeel
Ik word er altijd goed geholpen.
Ondanks dat een tandarts bezoek niet echt op mijn favorieten lijstje staat, wordt ik hier altijd goed geholpen en geven goede adviezen. Mijn tandarts angst is een flink stuk minder en zijn ook heel attent voor ouderen zoals mijn ‘vergeetachtiger” vader.
hele fijne locatie en een hele goede behandelingen. komen daar al 40 jaar ,
Ik vindt het een fijne tandarts waar ik al vanaf mijn geboorte kom. Luisteren naar de wensen van de patiënt en houden rekening met financiële situaties.
prima deskundig en gezellig
Halfjaarlijkse controle
Deskundig, duidelijk en vriendelijk.
Een goed team mensen die snel en duidelijk alles goed samen doen om de client prettig te helpen Ik heb al jaren een goed gevoel bij deze praktijk. Hopelijk klmrn ze ergens in de buurt nog een grotere nieuwere praktijkruimte trgen
Altijd goed en met veel geduld onderga ik de behandeling
Vliekplein 13
3077 PR Rotterdam