Door verandering van tandarts was de overgang even spannend, de opvang door de nieuwe tandarts en zijn team was voortreffelijk. Echter word je soms overvallen door de nieuwe informatie waarop je niet rekent, een besluit nemen kan daardoor tijd kosten; ik denk dat door de diverse leeftijdsgroepen de informatieverwerking zal verschillen Dus de ruimte van de bedenktijd zou vergroot kunnen worden. Hypothetisch zou je kunnen stellen: Hoe ouder de patiënt is hoe meer bedenktijd nodig zal zijn. Maar: ook binnen deze oudere groep zullen er altijd verschillen zijn wat niet wegneemt dat de factor tijd overboord moet. Daar zal de tandarts professioneel mee moeten omgaan.
Tot nu toe ben ik best tevreden over de behandelingen.
Ik vind het altijd gezellig om naar de tandarts te gaan!
Zeer rustige en vriendelijke tandarts. Aan te bevelen voor mensen, die angst hebben voor de tandarts.
Ik word altijd goed behandeld en ik word serieus genomen
Ik ben altijd zenuwachtig voordat ik in de stoel lig maar als ik er dan eenmaal ben, stellen de assistente en vooral Frank mij heel erg op mijn gemak. En voordat ik het weet is het al weer gebeurd. Ze zijn kundig en vertellen mij altijd wat er gaat gebeuren. Zelfs mijn zoon vind het niet eng meer. Een dikke plus voor jullie.
Deskundig, vriendelijk en behulpzaam. Ik had kaaklijn en kon gelijk langskomen
Ondanks wat uitloop niet het idee dat men gehaast te werk ging en het werk goed, kundig en vriendelijk bleef uitvoeren.
Men is alert en je wordt tijdig geinformeerd over je afspraken. Verder is er niets te klagen over de behandeling.
Prima Praktijk waar ik al sinds half jaren 80 2x per jaar kom.
Mijn ervaring is goed, ik loop al 40 jaar bij de praktijk
Het was de eerste keer dat ik er kwam.
Goed geen klachten
Kom hier al 38 jaar en ook de nieuwe tandarts is een vakman. Ik blijf hier zeker komen.
Vakkundig en prettig
Fantastische praktijk en team. Dr. van Gemert heeft mij destijds gesaneerd (begrip van vroeger), zonder mij het vel over mijn neus te halen, nadat mijn vorige tandarts het onderhoud van mijn gebit aan het verwaarlozen was.
Behandelingen vaak zonder overleg (degene waar je moet bij betalen?
Zeer vriendelijk en en deskundige assistenten en een professionele behandeling.
Ik heb eigenlijk alleen maar goede ervaringen bij deze tandarts praktijk. De assistenten zijn zeer vriendelijk evenals de tandarts zelf. Er is altijd ruimte om klachten en vragen te bespreken. Behandelopties worden besproken en zeer zeker niet opgedrongen. Verder ben ik laatst voor het eerst met mijn 3 jarige zoon langs geweest. Daardoor kan ik ook melden dat ze ontzettend kindvriendelijk zijn. Het was een feestje voor hem om langs te gaan. Kortom, een dikke aanbeveling.
Ik moet nog geholpen worden! Maar eerste controle was prima.
Een goede tandarts waar je niet tegenop ziet om naar toe te gaan. Alles wordt van tevoren goed besproken.
Geen verandering in de verandering in behandeling Tandarts van Gemert en Tol
Goed geholpen,zowel door de tandarts en de assistent.
Vliekplein 13
3077 PR Rotterdam