Wat een prettig bedrijf. Uitstekend geadviseerd door medewerker Stijn. In een ongedwongen sfeer is het kopen van een auto een leuke aangelegenheid bij IVA Bleiswijk.

Erg prettig bedrijf

Zeer prettig bedrijf waar ik fijn geholpen ben en een nieuwe auto heb gekocht.

Uitstekend geholpen met mijn aanschaf van mijn auto .

Top service

Onze ervaring was gewoon super, bij de eerste binnenkomst voelde het al vertrouwd aan. En verkoper John topper rustig niks geen aandringen. Alle tijd gekregen voor een proefrit en een mooie prijs terug voor onze ingeruilde auto. Ik hoop lang in deze auto te mogen rijden maar zal hier zeker in de toekomst weer terug komen.

Zelden zo snel een auto gekocht en mijn oude ingeruild.

het bedrijf straalt niet alleen vertrouwen uit maar maakt het ook waar. Heb mijn 'nieuwe' auto binnen 5 minuten gekocht, alles piekfijn geregeld door John, ook het inruilen van mijn 'oude' auto was binnen 5 minuten geregeld. Niks geen gladde autoverkooppraatjes maar keurig nette afhandeling.

Full and professional service

Great selection of cars along with knowledgeable non pushy sales people. John helped us choose our Lynk & Co, had it fully serviced and took care of little repairs prior to buying along with a very swift and easy handover. Couldn’t be happier. Would highly recommend.

• Would you recommend us? Yes

Super afgehandeld

Goed geholpen door John en alles prima afgehandeld door Justin.

Mechanisch probleem gehad, snel opgelost Maar een betere uitleg van de digitale auto had wel gekunt Telefoon Inloggen link&co Uitleg display

Ben erg goed en behulpzaam geholpen. Ik rijd nu vrolijk rond in mijn opel vivaro

Helemaal goud

Laten mensen in hun waarde, vertellen geen onzin

Recentelijk heb ik bij IVA Bleiswijk een auto gekocht en ondanks een paar miscommunicaties in het proces, ben ik zeer tevreden met de service. Dit is vooral te danken aan Yasmine, die echt uitstekend heeft geholpen. Ze dacht mee, zorgde voor duidelijke communicatie en heeft alles netjes en professioneel afgehandeld. Haar inzet maakte het verschil en zorgde ervoor dat ik met een goed gevoel de auto kon ophalen.

geweldig goede adviezen en uitleg

Mijn nichtje had een nieuwere auto nodig. Bij IVA zijn we gastvrij ontvangen we hadden geen afspraak gemaakt. Er werd geen druk uitgeoefend om een auto te kopen. Mijn nichtje heeft MS en de auto moet daardoor in bepaalde behoeften kunnen voorzien. Makkelijke instap, goede stoelen, automaat e.d. en niet groot ivm de parkeerruimte voor haar woning. John heeft alle tijd genomen om ons door dit zoekproces heen te helpen. We konden na een uurtje een proefrit maken. De oude auto werd ingenomen en dat maakte de prijs aantrekkelijk. Het is een peugeot 208 geworden. Onze ervaring bij de peugeot dealer verderop in dezelfde straat was als volgt: we hadden moeten afspreken dan was er een verkoper beschikbaar geweest, werd ons gezegd. Maar de zaak was leeg. Eindelijk wilde iemand met ons naar een Peugeot 208 gaan kijken. Advies was er niet we moesten zelf een keus maken. De peugeot 208 die ons werd getoond had schade gehad dat kon je zien dat werd eerst ontkend, maar toen wij de ruimte aantoonden bij de motorkap en spatbord bij de ene en de andere auto, werd gezegd, ja hij heeft op een heuveltje vast gezeten. De motorkap wilde de verkoper niet openen hij zei u had een afspraak moeten maken en denkt u soms dat er geen motor in zit? Een proefrit, ook later op de dag maken met die of een andere auto zat er niet in. Een afspraak maken was het enige dat werd gezegd.

Top auto verkoop punt.

Andere auto daar gekocht. Je wordt goed te woord gestaan. Mensen doen echt hun best voor jou met je wensen die je hebt. Service ook heel goed. Dus zeker een aanrader!

Geweldige service

Alles is bespreekbaar goede service

Goede ervaring

Gastvrije ontvangst. Veel keus uit goede occasions. Prettig geholpen door Yasmine. Goede auto gevonden na bezoek IVA BV. Kon ook meteen een proefrit maken zonder afspraak. Communicatie verder goed. Zou IVA Bleiswijk zeker aanbevelen. Tevreden met mijn aankoop.

Goede Service. Iva is aan te bevelen.

Onze auto is afgelopen vrijdag afgeleverd. Er moesten wat aanpassingen gebeuren aan de auto. Alles prima geregeld door John. Van verkoop tot aflevering alles naar wens verlopen.

Prima service en auto’s

Zeer vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Rustige uitleg en tijd voor vragen. Zeer scherpe prijsstellingen voor de auto en tevens goede inruilwaarde. Auto geheel cf afspraak en tijd geleverd. Al met al prima en veel keus.

Top ervaring bij een klasse autoverkoopbedrijf

Ik ben super blij met mijn nieuwe lynk&Co 01! geholpen door John die alle tijd voor ons nam en ons goed heeft geholpen, IVA is een fijn en strak bedrijf die echt de tijd voor je neemt. Bedankt IVA!

Goed geholpen, snelle levering en alles is gedaan zoals beloofd

Nette services, snelle levering en prima geholpen.

Klantvriendelijker kan niet

Bij aankomst vrijwel meteen vriendelijk geholpen. Goed en eerlijk bedrijf! Als ik nog is een leuke auto zie ga ik zeker hierheen.

Prettig gesprek gehad, verkoop geregeld. Auto opgehaald helaas te weinig instructie.

Bij het afhalen van onze Link en Co weinig instructie gekregen. Bleek dat de auto moet worden aangemeld bij Link en Co. Wisten we niet. Apple CAR Play verbinden moesten we zelf uitvogelen. Veel is op internet terug te vinden. Een kleine instructie op een A4 had gemakkelijk geweest! Verder prettig verkoop proces geweest!

Fijne ervaring bij koop eerste auto

Vriendelijke, behulpzame mensen. Mijn vriend en ik hebben een erg nette auto gekocht. Voor ons de eerste auto, dus het was allemaal vrij nieuw voor ons. We zijn goed geholpen. De auto was in goede staat en was zoals op de foto's en omschrijving in de advertentie. Ook erg fijn dat o.a. een servicebeurt, APK en Bovag garantie bij de prijs in zitten. Al met al een mooie auto gekocht voor een goede prijs incl. goede service!

Voor het eerst een auto bij IVA gekocht, super fijn geholpen door Yasmine, zij heeft ook alle tijd genomen om alles vwb de elektronica in de auto uit te leggen. Kortom zeer tevreden met de service bij IVA.

Werkelijk super

Even gewacht met de review schrijven. Een Toyota C-HR bij Iva Bleiswijk gekocht, en onze auto hierbij ingeruild. John maakte hier een mooie inruil prijs voor. Na een proefrit was de koop snel geregeld. Na 10 dagen hebben we de auto opgehaald, deze stond netjes gepoetst met een fraaie strik op ons te wachten. De auto had een dealer beurt gehad bij Ekris Toyota in Woerden. Nadat wij een flink stuk hebben gereden, hoorden wij bij het rijden over verkeersdrempels een hinderlijk gekraak aan de achterzijde. Hier bij de plaatselijke Toyota dealer geweest voor onderzoek hiervan. Die heeft wel vluchtig ernaar gekeken maar niets eraan gedaan. Ik moest maar een afspraak maken, dat kon dan in januari 2025, ruim 2 maanden later dus. Iva Bleiswijk gebeld, het verhaal uitgelegd en degene die ik aan de telefoon sprak, vroeg of wij genegen waren om kontakt met Ekris Toyota in Woerden op te nemen. Dit gedaan en een afspraak gemaakt. Vandaag zijn wij daar geweest, we werden daar netjes ontvangen en er is grondig naar het probleem gekeken. Hierna is de monteur bij ons geweest en heeft uitgelegd wat het probleem was. Dit is direkt verholpen. Wij zij super blij met deze auto en bevelen IVA Bleiswijk van harte aan als u op zoek gaat naar een auto voor een goede prijs en een prima service.

Top bedrijf om een auto te kopen

Eerlijke en open onderhandeling. Zeer prettig ontvangen en geholpen.

Hoefweg 235

2665 LB Bleiswijk

Over IVA Bleiswijk

Wij zijn IVA Bleiswijk. Een autogroothandel met al 25 jaar ervaring in de Automotive wereld. Door ons brede netwerk beschikken wij over een unieke voorraad van jong gebruikte occasions met lage kilometerstanden. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt. Iedereen is bij ons welkom. Daarnaast zijn wij een BOVAG erkend autobedrijf. Met een oppervlakte van 12.000 m2 is er bij ons genoeg te bekijken zowel binnen als buiten. Onze dagelijks wisselende voorraad bestaat zowel uit personenauto’s als bedrijfswagens. Wij leveren standaard onze auto’s rijklaar af zonder extra bijkomende kosten met 6 maanden BOVAG garantie. Met gemiddeld 250 occasions op voorraad is er voor ieder wat wils. Ons enthousiaste team van verkopers staan voor u en al uw vragen klaar. U kunt ons bereiken per mail, whatsapp, telefonisch of via een van onze Social Media kanalen.