zeer vriendelijke mensen

Wat mij opviel is dat alles heel goed gesorteerd is en zeer vriendelijke mensen en goed geholpen door verkoper John .

Goed en klantvriendelijk geholpen

!

Perfecte deal , aardige verkoper

Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen .

Fantastisch

Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald bij IVA Bleiswijk. Mijn eigen fiat netjes in kunnen ruilen. Ik ben keurig geholpen door John. Heel vriendelijk, netjes en gastvrij. De auto stond heel netjes en schoon klaar met een grote strik. Kortom ik ben super tevreden met IVA Bleiswijk. Ik raad het iedereen aan en de service is fantastisch. Ik ben heel blij met mijn nieuwe Opel! Nogmaals bedankt John voor de goede service ik ga mooie kilometers maken met mijn nieuwe auto!

Prima geholpen door de verkoper John

Prima ontvangen voor een testrit , verder netjes geregeld.

Simply perfect, fastest deal ever made

Justin Lewis is a very professional: precise and punctual. He has been so helpful that I'm very happy to give him a 5 stars review, car is perfect but the service was amazing. Highly recommend.

Ben zeer goed geholpen

Vriendelijk personeel, ik heb de koop als zonder druk gevoeld. We zijn het prima eens geworden met elkaar.

Heel fijne verkoper(John)en ook meedenken met je aankoop.

Ik heb niet een keer het idee gehad dat mij een auto werd op gedrongen.Verkoper legde goed uit wat de voor en nadelen van de auto waren.Ik was al bij verschillende dealers geweest ,maar werd altijd gepusht om een auto te kopen.Ik ben zeer tevreden over de aankoop van onze auto.

Fantastische auto

Deze week een Lynk&co gekocht bij IVA Bleiswijk. Keurig geholpen door John. Bijaflevering stond de auto spic en span compleet met strik klaar voor ons. Tot nu toe ontzettend tevreden met de nieuwe auto.

Uitstekend!

Wij hebben een mooie Seat Ateca gekocht, en John heeft ons hierbij prettig geholpen!

Aanrader!!

Op 21 mei hebben wij Iva Bleiswijk bezocht omdat ons oog via internet gevallen was op een Lynk en Co. Warm welkom. Gastvrijheid. Goede communicatie. Vriendelijke verkoper. Realistische teruggave op onze oude auto. Fijn dat het een vaste prijs is, en er geen overige kosten bij komen. Mooie deal ivm nieuwe banden kunnen maken. Goede afhandeling. Nadat het financiële plaatje rond was, konden wij de auto 31 mei ophalen, wederom een fijne afhandeling en afronding. Na 1 dag kwamen we erachter dat het haakje vd hoedenplank kapot was (gebroken).. gebeld, we konden langs komen, dit gedaan en werd gelijk opgelost. Echt Top! Wij zijn meer dan te vreden, en dragen jullie aan als iemand opzoek is naar een nieuwe auto.

Betrouwbaar

Vanaf eerste contact tot aflevering duidelijke en plezierige communicatie

Keurige afhandeling van koop van auto

Prettig en snel geholpen met de aanschaf en aflevering van onze nieuwe auto. Zou hier zo weer een auto kopen of verkopen.

Prettige behandeling en uitstekend geholpen.

Keurig te woord gestaan. Lieten verschillende mogelijkheden zien. Niet opdringerig. Goede begeleiding en alle vragen werden beantwoord. Het was een plezier om daar onder het genot van een heerlijk kopje koffie een auto te kopen.

Super and responsive service

Good service and done efficiently

Vriendelijk en eerlijk!

Gebeld op een nationale vrije dag en werd netjes te woord gestaan ook al was het bedrijf gesloten. Afspraak gemaakt voor de eerst volgende werkdag om een proefrit te maken. Aangekomen ontzettend ruime keuzes aan auto's. John heeft ons vriendelijk op weg geholpen. Na een geslaagde proefrit de prijs besproken, nette inruil prijs voor vorige auto. Gister (een weekje later) de auto mogen ophalen met een grote rode strik op de auto. Keurig een grote beurt gehad en de reparaties/gebreken die naar voren kwamen ook aangepakt zonder meerkosten. De meeste autoverkopers die wij hebben gezien de afgelopen weken bij andere bedrijven waren aan het 'pushen' en dit ervaarden wij gelukkig bij IVA Bleiswijk niet! Dankjewel John voor het luisteren, jouw kundigheid en tijd!

Één en al gastvrijheid

Vorige week voor een auto gaan kijken. De week erop al voor de deur staan. Ik ben blij dat ik er voor gekozen heb een stukje te rijden. Super netjes en gastvrij. Nemen de rijd ervoor om je te helpen. Zeker een aanrader!!!

De verkoper was zeer behulpzaam bij het kiezen van het juiste model. De financiering werd in een mum van tijd geregeld. Helaas konden we de auto niet direct meenemen vanwege enkele technische storingen. Deze werden eerst door de dealer opgelost voordat we de auto konden ophalen. Uitstekende service!

Klant vriendelijk en betrouwbaar

Aankoop van een 2e hands auto is vlekkeloos gegaan. Zelfs toen bleek dat de bumper los zat, is er snel en adequaat gehandeld.

Heel fijn bedrijf

Heel goed en vriendelijk geholpen door John. Wij zullen jullie zeker aanraden

Heel blij met mijn auto!

Ik ben enorm blij met mijn auto, die ik inmiddels een aantal weken heb, Ook de service van IVA en de klantvriendelijkheid zijn top.

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Mijn ervaring is dat verkoper rustig over kwam, gaf me de ruimte om na te denken, er werd niets opgedrongen. Al met al fijne ervaring.

Erg klantvriendelijk en ervaren in het vak

Ik heb een rode Volkswagen golf 1.0 tsi uit 2017 gekocht van IVA Bleiswijk. De auto presteerd perfect. Ook vond ik de service heel erg goed. Over de prijs waren we het snel eens en kon ik mijn peugeot 107 met 68.000 kilometer op de teller zonder moeilijkheden tegen een goede prijs inruilen. Kortom ben ik er zeer tevreden mee!

Goede ervaring

Prima behandeld… bedankt Ron voor de goede service.

Heel erg goed geholpen met het uitzoeken van een auto, hele goede service omtrent de auto, heel erg geregeld en vriendelijk personeel kort samengevat een top ervaring

Hoefweg 235

2665 LB Bleiswijk

Over IVA Bleiswijk

Wij zijn IVA Bleiswijk. Een autogroothandel met al 25 jaar ervaring in de Automotive wereld. Door ons brede netwerk beschikken wij over een unieke voorraad van jong gebruikte occasions met lage kilometerstanden. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt. Iedereen is bij ons welkom. Daarnaast zijn wij een BOVAG erkend autobedrijf. Met een oppervlakte van 12.000 m2 is er bij ons genoeg te bekijken zowel binnen als buiten. Onze dagelijks wisselende voorraad bestaat zowel uit personenauto’s als bedrijfswagens. Wij leveren standaard onze auto’s rijklaar af zonder extra bijkomende kosten met 6 maanden BOVAG garantie. Met gemiddeld 250 occasions op voorraad is er voor ieder wat wils. Ons enthousiaste team van verkopers staan voor u en al uw vragen klaar. U kunt ons bereiken per mail, whatsapp, telefonisch of via een van onze Social Media kanalen.