Top garage! Ik zou het iedereen aanbevelen goede service en zeer klantvriendelijk! Ik zou het aan iedereen aanraden om bij Ekelschot hun nieuwe auto te halen.
Ik heb een Opel Corsa gekocht bij Ekelschot en ben hierbij super geholpen door Bas. Hij neemt de tijd voor je en hij weet waar hij het over heeft. Als je het terrein op komt, zie je alleen maar nette auto’s staan. Dat is ook een teken dat je op het juiste adres bent. Al met al super goeie ervaring en erg tevreden over de auto die ik heb gekocht en de service die daarbij verleend werd.
Zeer deskundig geholpen, wat ze eggen maken ze ook waar en ze weten waarover ze praten. Het is zee prima zaken te doen.
Goede garage met nette prijzen.
Ik ben al jaren klant bij Ekelschot en heb er goede ervaringen mee. Zeer deskundige monteurs en goede service . Ook klantvriendelijk.
Fijne monteur er wort uitgelegd wat er is verbeterd dat klopt precies fijne garage
Andere auto gekocht, alles volgens afspraak verlopen
Goed en netjes geholpen bij de aanschaf van een gebruikte auto. Nemen de tijd en denken mee.
Heel goed en snel service ,vriendelijk personeel
Goed en snel geholpen. Erg vriendelijk personeel!
vertrouwen nietbeschaamd
Goede service en klantvriendelijkheid..haf morgens gebeld, omdat de veer was gebroken auto gebracht en de volgende dag was de auto weer klaar.
Grote beurt voor auto netjes afgehandeld en prima op de hoogte gehouden van gebreken en van eventuele bijkomende kosten. Vriendelijk personeel en heel netjes behandeld tijdens ophalen van auto.
Goede service, vriendelijk personeel, tegen een betaalbare prijd
Werd vandaag nog geholpen met het vervangen van vier lampen.
Goede communicatie en direct geholpen, fijne medewerkers. TOP.
Staan altijd voor je klaar.
Goede service en vriendelijke dame aan de balie.,Marianne.
Uitstekende service, communicatie en aflevering. Top garage !
Fijn contact en goede garage!
Ik wordt altijd netjes geholpen voor een goede prijs.
Deskundige monteurs, snelle en goede service, service met een grote glimlach!
Vakkundig en vertrouwd.
Ierlandstraat 18