Mooie dakkapellen, vriendelijke mensen en goede communicatie.

Ik vind dat vanaf stap 1 tot de laatste stap heel netjes verlopen is. Je krijgt veel uitleg in de showroom, voelde geen druk om te moeten kopen. Het inmeten en plaatsen ging ook heel makkelijk en allemaal volgens afspraak. Ik ben dik tevreden!

Ik zeg gewoon doen Top bedrijf

erg tevreden

Contact met van Grinsven verliep soepel vanaf moment offerte tot plaatsing. Erg tevreden met het resultaat en de plaatsing verliep ook erg verspeoding and 's middags was alles al klaar.

Super tevreden,fijn geholpen.

Fijn advies gekregen,wat er afgesproken is ook gedaan.Netjes gewerkt,vriendelijk personeel.Wij zijn heel tevreden.

Uitstekende service en vakmanschap!

Van begin tot eind ben ik ontzettend tevreden over Van Grinsven Dakkapellen. Het team bestaat uit echte vakmensen – ik heb me geen moment zorgen hoeven maken over de afloop. Het dakkapel is precies geworden zoals we hadden gehoopt: strak afgewerkt en volledig naar wens. Ze laten alles netjes achter, nemen het vuil mee en hadden zelfs de bouwmaterialen keurig via het dakkapel op zolder gezet. De prijs-kwaliteitverhouding is top. Ik zou dit bedrijf zonder twijfel aan iedereen aanraden die een dakkapel overweegt!

snel en vakkundig geplaatst

vriendelijke mensen. goede kwaliteit. en alles netjes volgens de afspraken afgehandeld

Goed en snel alles gedaan, afspraken nagekomen, vriendelijke mensen, alles op tijd klaar, op gestelde vragen een goed antwoord gekregen.zeer tevreden.

Fijn bedrijf!

Een afspraak was snel gepland. Samen gekeken naar onze wensen. Dakkapel kon sneller geplaatst worden dan in eerste instantie gedacht werd, super fijn! Vriendelijke werklui en de dakkapel was snel geplaatst. Wij zijn dik tevreden.

Snel en efficient

Vriendelijke monteurs die duidelijk weten wat ze doen. Het enige wat we vervelend vonden was de grote hoeveelheid styropor (piepschuim) bolletjes die overal in de tuin en op het dak te vinden waren en nog steeds zijn. De kwaliteit van het geleverde is uitstekend.

Geweldig bedrijf en fijne service

We hebben afgelopen 24-02 onze nieuwe dakkapel laten plaatsen. We zijn in sept een kijkje gaan nemen in hun magazijn. Waar je kunt zien wat en hoe ze het maken. Daarna een duidelijke offerte gekregen. Optie’s en mogelijkheden zijn duidelijk en prijzen vooraf bekend. Na het tekenen van de offerte is alles goed ingemeten, en mee gedacht over alles. Op de dag van plaatsen zijn ze gestructureerd en netjes. Binnen 7 uur was de oude dakkapel we en de nieuwe geplaatst en afgeleverd! Fijn bedrijf met kundige mensen !

Vakwerk door vakmensen

Kwaliteit kan vooraf in de werkplaats gezien worden. Goed advies, reële prijs voor prima kwaliteit. Vakkundige inmenging. Afspraken worden waargemaakt Dakkapel binnen 6 uur geplaatst en alles netjes achtergelaten. We zijn er erg blij mee

Prachtige dakkappellen welke door prima personeel zijn geplaatst!

Goede service in de aankoop. Prachtig gemaakt en geplaatst, alles volgens schema verlopen met nog eens hele aardige en vakbekwame mensen.

Netjes gewerkt, goede communicatie.

Betrouwbaar bedrijf met goede mensen. Bij ons vorige week binnen 1 dag 2 dakkapellen geplaatst, in goed overleg en zonder stress.

Meten = weten. Alles klopte zoals het hoort te zijn. Vriendelijke en deskundige mensen die de klus in 5 uur klaarden. Van Grinsven is een geoliede machine.

Top ervaring!

Fijn bedrijf met heldere communicatie en pas achteraf betalen als alles netjes is geplaatst. Overigens is de dakkapel geplaatst door echte vakmensen en ook in heel kort tijdsbestek. Echte aanrader!

Een zeer professionele benadering van de klant

zeer aan te bevelen. wij zijn zeer tevreden met de dienst en het assemblageteam

super snel en fijn

Alles geïnstalleerd en de oude dakkapel afgevoerd.

Tot in de puntjes perfect geregeld!

Bezoek van showroom is echt een meerwaarde. Informatie vooraf duidelijk en compleet. Op de dag zelf 2 hele fijne medewerkers. Alles op tijd en keurig gedaan! Zeer tevreden met het resultaat!

Top !

Zeer professioneel team. Snelle en goede service.

Fijn bedrijf, duidelijke communicatie en kwalitatief goed.

Wij hebben een zeer positieve ervaring met van Grinsven dakkapellen. Komen hun afspraken na, denken mee en hebben kwalitatief goede dakkapellen.

Super goed!

Alles was heel goed geregeld, van het bespreken van de plannen, tot het plaatsen van de dakkapel!

Top!

Top kwaliteit en een top service. Goede en zeer vriendelijke monteurs

Alles super gedaan

Super goed bedrijf alles volgens planning zeer goed verlopen

Net bedrijf met goede service

Wij zijn bij van Grinsven geweest op een kijkdag waarbij we zeer vriendelijk en goed geholpen werden door Dave. Vervolgens is Dave bij ons thuis geweest om de situatie op te nemen ook toen nam hij de tijd om dingen uit te leggen en er was geen druk om de offerte te tekenen. Toen de dakkapel geplaatst is waren de twee bouwvakkers zeer kundig en is alles prima verlopen. Ze zijn misschien niet de goedkoopste maar leveren een prima product en service.

Fantastisch werk geleverd.

Wij zijn heel blij met onze dakkapel! Van Grinsven heeft alles volgens afspraak gedaan en een hele mooie dakkapel op ons huis geplaatst.

Huisbergenweg 1

5249 JR Rosmalen