De beste in dakkapellen!!

Ze nemen overal de tijd voor om alles uit te leggen hoe ze het gaan maken, onderbouwen de offerte. En maken alles wat ze afspreken en geheel volgens plan. Geen gezeur gewoon netjes werk, en Brabantse gezelligheid. Misschien niet de goedkoopste Mar wel de beste!!

Snel en netjes geplaatst

In de showroom kun je het eindproduct zien en krijg je alle informatie. Je wordt netjes te wordt gestaan en kunt op je gemak rondkijken. Ze hebben een partner om bouwtekeningen en vergunning aan te vragen. Ook fijn om dat uit handen te hebben. Plaatsen van dakkapel en velux dakraam ging heel vlot. afval wordt netjes meegenomen. Begin van de middag was alles klaar. Kregen nog wat tips hoe we de binnenzijde konden afwerken. Dat hebben we nu zelf ook gedaan. Heerlijk veel licht en ruimte. Prijs - kwaliteit is goed!

Van begin tot opleveren perfect

Mijn ervaring met van Grinsven is perfect,super netjes mijn dakkapel geplaatst,echte vakmanschap!!

keurig alles volgens afspraak

goed advies, plaatsing van de dakkapel binnen een paar uurtjes. Alles netjes opgeruimd. TOP!!!

Goed bedrijf met mooie dakkapellen

Van Grinsven Dakkapellen hebben 3 dakkapellen binnen 1 dag geplaatst. Ben zeer tevreden. We genieten nu van de extra ruimte en licht op de zolder. Dankjewel!

Top, prima geregeld

Vakmensen die de dakkapel snel en effient geplaats hebben duidelijke afspraken en prima kwaliteit!

Top, vakkundig en snelle plaatsing

Vakkundige mensen, netjes, snelle plaatsing, prima kwaliteit.

Perfect!

De vakmensen van Van Grinsven hebben onze dakkapel en dakraam keurig en volgens afspraak geplaatst. Ook de voorlichting voor de aankoop en de tips bij het inmeten zijn perfect. Een bedrijf wat zich houdt aan afspraken, meedenkt en keurig werkt. Wij bevelen jullie zeker aan!

Vorige week dakkapel geplaatst door de mannen van Van Grinsven Dakkapellen en ben er erg blij mee. Mooie afwerking, en goede kwaliteit. De service is geweldig en de afspraken zijn helder. Ze denken goed met de klant mee en werken heel netjes en zorgvuldig. Bedankt voor de prachtige dakkapel. Groetjes Marco en Bianca

Super hoogwaardig eindproduct

Open dag een duidelijke uitleg van geshowde modellen Ter plekken in meten en alsnog een goed advies Door een vakkundig team is de dakkapel geplaatst

Goede communicatie, houden zich aan de afspraken. Netjes en snel te werk. Mooi eindresultaat. Goed advies ook gekregen.

Super!

Wij hadden al een fijn gevoel vanaf het eerste contact. De mannen die de dakkapel zijn komen plaatsen waren echte vakmannen.

Goede en vriendelijke monteurs, prachtige dakkapel geplaatst!

Prima en zorgvuldig gedaan. Eindresultaat mag er zijn. Goed aan de afspraken gehouden en bovenal twee hele vriendelijke monteurs .

Top service!

Mooie dakkapel geplaatst door professionals. Alles netjes op tijd.

Zeer tevreden met de plaatsing van de dakkapel.

Onlangs is er bij ons op zolder een prefab dakkapel van ruim 5 meter geplaatst. Na in de werkplaats exact te kunnen bekijken hoe de dakkapel er uiteindelijk uit gaat zien, makkelijk een keuze kunnen maken. Goede uitleg gekregen van de medewerkers. De communicatie van de medewerkers was tijdens de gehele periode goed. Uiteindelijke plaatsing zeer netjes. Alles was tot in de puntjes goed georganiseerd en we zijn uiterst tevreden met het eindresultaat. Ook de prijs van de prefab dakkapel is goed, een veel betere prijs kwaliteit verhouding dan wanneer je een dakkapel laat timmeren.

Gezellige mensen en goeie service.

. Dakkapel volledige breedte vh huis

Goede service, duidelijke afspraken, goede planning, vriendelijke en vakkundige medewerkers. Helemaal top!

De beste keuze voor een dakkapel

Eindelijk was het zover; onze dakkapel kwam. Wat een harde werkers! Prachtig werk. We zijn er enorm blij mee. Ga zo door, van Grinsven Dakkapellen. We raden jullie aan iedereen aan!

Vakkundig, vriendelijk en netjes gemaakt

Zeer vriendelijke en vakkundige mensen! Dakkapel snel en zeer netjes geplaatst. Hebben ook geholpen om extra materialen m.b.v. de mobiele kraan naar de zolder te brengen. Zeer behulpzaam.

Top dakkapel!

Vriendelijke werkers, werkte snel en vakkundig. Binnen een paar uur was er een mooi waterdicht dakkapel geplaatst net voor de regen kwam.

Professioneel en vakkundig geplaatst

Bekwame vakmensen die het dakkapel correct en naar tevredenheid hebben geplaatst.

Top geregeld!

Vanaf het begin hebben jullie goed meegedacht en een aantal adviezen gegeven waar we nu erg blij mee zijn. De dag van plaatsing verliep vlekkeloos en het resultaat mag er wezen!

Binnen een dag staat alles. Degelijke kwaliteit!

Kundige vakmensen!

Van showroom tot een dakkapel op de eigen woning netjes uitgevoerd

Mogelijkheid om in de showroom vrijblijvend te komen kijken om een idee te krijgen naar de mogelijkheden en hoe je dakkapel eruit zou komen te zien (in aanbouw zijnde dakkapellen). Ook wordt er bij je thuis gemeten en eventueel advies gegeven. Planning en data wordt goed gecommuniceerd. Is het zover, dan staat ie vlot op het dak

Schitterende dakkapel

Prachtige Dakkapel en alles eromheen was goed geregeld, van het inmeten, offreren, plaatsen tot aan de nazorg. Erg aardige mensen, zowel op kantoor als bij het plaatsen. Ze hebben zelfs geholpen met een timmerman die een en qnder komt aftimmeren.

Huisbergenweg 1

5249 JR Rosmalen