Top advocate! Meester onder alle meesters!

Meester de Clerck is een fantastische top advocate. haar doortastende aanpak maken haar tot een onmisbare schakel in de rechtszaal. Ik prijs haar om haar toewijding en haar vermogen om mijn complexe zaak heel helder en begrijpelijk uitgelegd te hebben, In eerste aanleg vroeg men een strafvordering van 18 maanden effectief en een enorme geldsom te betalen (gepleit door een andere raadsman) Meester de Clerck heeft voor mij een vrijspraak gehaald over de gehele lijn in een complexe rechtszaak. Het betrof een beschuldiging van fraude, waarbij de aanklacht gebaseerd was op een reeks indirecte bewijzen, Door haar grondige voorbereiding en scherpe argumentatie wist ze de zwakheden in de zaak van de oppositie bloot te leggen. De vrijspraak zorgt voor een enorme opluchting Ik dank meester de Clerck voor haar onvermoeibare inzet en deskundigheid. Haar vastberadenheid en professionaliteit hebben een enorme impact gehad op mijn zaak. Dankzij haar scherpe inzichten en strategische aanpak voel ik me gehoord en gesteund in deze moeilijke tijd. Het is geruststellend om te weten dat je wordt bijgestaan door iemand die zo toegewijd is aan het waarborgen van rechtvaardigheid. Ik ben haar enorm dankbaar voor alles wat ze heeft gedaan. Maruschka

• Betrokkenheid

Professioneel en toch zeer toegankelijk en warm

Ik was lichtjes de kluts kwijt toen ik bij Meester De Clerck te rade ging en had totaal geen ervaring met advocatuur of justitie. Zij nam mijn twijfels en angsten meteen weg door aandachtig te luisteren, op een toegankelijke wijze informatie te geven en daadkrachtig en snel te handelen. Dat gaf meteen veel vertrouwen en moed.

Perfecte begeleiding door advocaat Veronique de Hertogh

Helder, duidelijk, kundig. In het hele proces een aantal keer overleg gehad, waarbij de lijn duidelijk was. Prettige samenwerking

top !

zeer vlotte communicatie ! zeer goede ontvangst in kantoor ! En vinnige advocaat die alles uitzoekt ! kortom zeer tevreden van resultaat dat ik niet verwachte !

Professioneel

Zeer professionele en deskundige advocaten waar je voor 100% op kan rekenen.

• Betrokkenheid

Snel, accuraat en perfecte advies

Beste, Jullie uitmuntende service heb ik mogen ontvangen van het hele team. Vanaf het allereerste moment voelde ik me begrepen, ondersteund en volledig gehoord in mijn juridische kwesties. Jullie vermogen om echt te luisteren naar mijn behoeften en zorgen heeft een impact gehad op mijn gemoedsrust gedurende het hele proces. Het was duidelijk dat jullie niet alleen uitstekende juridische professionals zijn, maar ook empathische adviseurs die echt geven om het welzijn van hun cliënten. Jullie deskundigheid en toewijding hebben me geholpen om mijn situatie op te lossen. . Het is echt geruststellend om te weten dat ik een advocatenkantoor heb gevonden waar ik volledig op kan vertrouwen. Ik zal niet aarzelen om jullie aan te bevelen aan vrienden, familie en collega's die op zoek zijn naar professioneel en persoonlijk juridisch advies.

Fantastisch

Ik had direct een vertrouwd gevoel bij dit kantoor.

• Betrokkenheid

Toen iedereen me liet zitten gaf Meester de Clerk mij hoop

Na dat meerdere advocaten mij slecht hadden opgevolgd of gewoon gezegd zeiden dat ik dit nooit zou winnen, nam Meester de Clerq mijn zaak last minute… na intensief werk van haar Kantoor hebben we de zaak (in mijn ogen) gewonnen! Ik heb mijn leven toevertrouwd! Echt een aanrader! PS: je moet wel tegen haar directe oprechtheid kunnen :)

Zeer sterke advocaat uitstekend

Ik was als nederlander verdachte in een cocaïne transport 5 jaar eis gehad in eerste aanleg vrijspraak Toen naar het hof van beroep in gent en een nieuwe strafeis gehad en nogmaals vrijspraak en allemaal dankzij mevrouw de clerck top advocate en altijd goede communicatie met mijn vrouw in nederland over de verloop van elke zitting hartstikke bedankt voor de goede zorgen

Geweldige advocaten

Zonder veel in detail te willen treden, zijn wij een jaar geleden bij het team van Sue advocaten terecht gekomen als slachtoffer. Geen vraag is hen te veel, we worden steeds correct en duidelijk geadviseerd. Doorheen het hele traject hebben ze ons uitstekend bijgestaan. Ze zijn allemaal zo geduldig, leggen alles in mensentaal uit. Zij zijn oprecht onze ruggengraat geweest. Als het ooit terug nodig zou zijn, weet ik alvast dat wij terug naar dit top team gaan. Ik beveel deze advocaten dan ook 100% aan.

Prima service en raadgeving

goede raadgeving en begeleiding . Dank u nogmaals .

Vriendelijke en duidelijke communicatie

Hebben me zeer goed geholpen. Alles was van begin tot einde duidelijk.

Fantastisch werk

Ik ben enorm geholpen door meester Sanne De Clercq. Zij heeft mijn zaak goed gedragen, goede referenties gegeven, snel werk van de zaak kunnen maken en een versnelling kunnen doorvoeren. Zeer blij en sterk aan te raden.

• Betrokkenheid

Uiterst professioneel, betrokken en toegankelijk

Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik met een advocaat te maken had die die vanuit een soort verheven positie mijn zaak zou beoordelen en bepleiten. Er was een onmiddellijke klik en verbondenheid. Ik kon bij hen terecht met mijn angsten en bezorgdheden maar voelde ook meteen de vakkennis waarmee mijn dossier werd aangepakt. Kortom, ik voelde me ten allen tijden veilig in hun handen. Zorgvuldig opgebouwde conclusies en een pleidooi van Meester Declerck met de juiste toon en accenten.

Zeer professioneel

Het team gaat zeer professioneel te werk. Zeer vlotte en duidelijke communicatie. Beheren je dossier met ernst en zijn transparant, realistisch. Dikke pluim voor dit team!

Een super ervaring

Zij waren zeer snel zeer vriendelijk, met een prima resultaat. Echt een aanrader.

• Betrokkenheid

Persoonlijk, pragmatisch en all in for the win!

Fantastisch team met ultra persoonlijke, professionele en pragmatische aanpak die alles doen voor het meest wenselijke resultaat te behalen.

Top ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zeer goed geholpen door Sanne De Clerck Levert top werk Vecht als een leeuw voor je rechten

Duidelijke afspraken en correcte afhandeling

Duidelijke afspraken en correcte afhandeling

Uitstekende service

Zeer goede opvolging van mijn dossier!

• Betrokkenheid

Gewoon in alle eerlijkheid de top!!

Zij heeft in mijn hoofd, in mijn leven, in mijn gezin de rust doen weerkeren. Nooit eerder gezien. De kennis, de gedrevenheid maar ook de empathie waarmee Meester Sanne De Clerck ons dossier behandeld heeft, is bewonderenswaardig. Dank u wel!

Gerustelende mensen

• Betrokkenheid

Perfecte en vlotte behandeling en afhandeling van het dossier

Er was slechts een zeer korte tijd tussen de aanstelling van dit advocatenkantoor en de behandeling van mijn zaak op de rechtbank , maar dit is allemaal zeer vlot verlopen . De informatie naar mij toe ivm alle stappen in deze case was zeer duidelijk . Ik ben zeer tevreden .

Erg tevreden aanrader

Een serieuse vrouw met goede zicht op de zaak weet wat ze doet, professioneel, accuraat en stipt. Een aardige dame met een pittige karakter en dat is voor een reden; resultaat!, Absolute aanrader!

• Betrokkenheid

Sterke advocate, geen seconde spijt van gehad.

Sanne is zeer deskundig, geeft goed advies en is to the point. Duidelijke afspraken gemaakt zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Hele goede ervaring met een complexe uitgebreide rechtzaak. Hierbij is de eis van 6jaar celstraf verminderd tot een gevangenisstraf met uitstel (voorwaardelijk). Ik zou Sue advocaten zeker aanraden, hier zetten ze de tanden erin en laten pas los als ze krijgen wat ze willen.

Brusselstraat 51

2018 Antwerpen