Ok
Fijne garage, vakkundig en vriendelijk personeel.
Altijd goed te woord gestaan. Kennis van zaken. Zeer nette werkplaats, en nette prijzen.
Zoals altijd weer absolute top service bij garage Zeller.
Contact is goed en personeel is deskundig.
Word altijd volgens afspraak en professioneel geholpen
Prima geholpen.
Er wordt goed met je meegedacht. Dure reparaties worden eerst overlegd en indien mogelijk voorkomen. Veel vakkennis en altijd netjes geholpen. De uitgevoerde werkzaamheden worden uitgelegd en aangetoond.
Bij auto Zeller voel je je welkom, eerlijke harde werkers die altijd het beste met je auto voor hebben. Prima service, altijd correct!
Je hoeft maar te bellen en ze staan voor je klaar. Zelfs de kleinste problemen snel opgelost.
Bij onderhoud neemt de garage altijd contact op om te vertellen wat er aan de auto moet gebeuren. Daarnaast hebben zij een luisterend oor wat de bevindingen van de klant zijn met zijn/haar auto.
Goede service, geweldige monteurs, weer een tevreden klant.
Auto goed gemaakt en op voorhand duidelijk wat de kosten zijn. Communicatie is goed.
Gewoon top!
Altijd goede ervaring bij normaal onderhoud, maar ook bij bijzonderheden. Goede communicatie. Vertrouwd adres.
De titel zegt genoeg.
Mensen zijn erg vriendelijk goeie service prijzen zijn ook goed ga er al een aantal jaar heen erg tevreden
Goed geholpen door Henk en z’n mannen. Enige tijd geleden gewaarschuwd voor onderhoud dat er aan zat te komen (heel proactief dus), nette prijsopgave gekregen en tot mijn verbazing viel de reparatie een stuk goedkopen uit!
We zijn al jaren klant bij Zeller voor onderhoud van het wagenpark, goede prijs kwaliteit verhouding, en altijd het juiste advies en overleg voor dat er reparaties uitgevoerd worden. Top team
start probleem met mijn fiat ducato was snel gevonden en opgelost
Zie boven
Niets dan lof.
Altijd vriendelijk, een perfecte service en echte vakkennis! Ze hebben altijd alle tijd voor je!
Deze jongens staan altijd voor je klaar en denken altijd met je mee, niets is te veel en de rekening valt altijd mee. De service is er geweldig. Ik beveel deze garage ook zeker aan, het zal in ieder geval mijn garage blijven.
Al zeker 10 jaar klant bij zeller, zowel met de luxe wagen als met de bedrijfsbus. Staan altijd voor je klaar, voor de kleine en grote klussen. Vakmannen, en aardige jongens. Groeten.
Productieweg 16
9301 ZS Roden