Betrouwbare & kundige aannemer

Ik heb al meerdere keren samengewerkt met van Engelen. Zowel voor de verbouwing van een kantoor als de bouw van een volledig nieuw huis. In beide gevallen een absoluut top resultaat! Van Engelen is zeer betrouwbaar en alle eventuele uitdaging worden netjes en samen in overleg opgelost. De communicatie tijdens het proces zou wat beter kunnen. Alhoewel dit bij andere (onder)aannemers vaak vergelijkbaar of slechter was. Ik zou van Engelen zeker aanbevelen!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Betrouwbare aannemer die zijn afspraken nakomt

Van offerte tot afronding van de werkzaamheden alles is positief verlopen door de laagdrempelige communicatie, de goede afspraken en vakmanschap. Soms moest er iets geschoven worden qua werkzaamheden maar dit ging altijd in goed overleg. De offerte was zo goed opgesteld dat we niet voor verassingen kwamen te staan. Een betrouwbare aannemer die wij van harte aanbevelen.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Serre/overkapping, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Vakkundige aannemer met oog voor detail

We hebben al meerdere keren gebruik gemaakt van de diensten Van Engelen. Een aannemer die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Ook in de voorbereiding van de werkzaamheden kunnen ze goed meedenken, zodat details goed tot hun recht komen. De medewerkers zijn vakbekwaam, meedenkend en flexibel. De lijnen zijn kort, waardoor ze makkelijk kunnen schakelen. Mocht er zich toch een probleem voordoen, dan lossen ze dit adequaat op.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Top aannemer - betrouwbaar, hoge kwaliteit, meedenkend!

Een zeer goed en betrouwbaar bouwbedrijf. Bevelen we iedereen aan. Wij hebben in 2015/2016 met Cris En Piet van Engelen en hun team onze nieuwbouw woning gerealiseerd. Van Engelen zijn professionals en praktijk mensen. Zij leven voor hun vak. Zij denken mee, geven ook advies over de voor-en nadelen van materialen, bouwvormen en stellen hierbij kwaliteit en het woonplezier bovenaan. We bevelen hun al 5 jaar aan!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Een goed en betrouwbaar bouwbedrijf.

Wij hebben erg fijn samengewerkt met C & P van Engelen bij het bouwen van onze nieuwbouw woning. Ze dachten heel goed mee en hebben prima werk geleverd, ze kwamen afspraken na en werken erg netjes! We zullen hen zeker aanbevelen. ,

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Vakbekwaam, deskundig bouwbedrijf dat staat voor kwaliteit

Wij hebben onze woonboerderij verbouwd samen met Bouwbedrijf van Engelen en zijn heel tevreden. Een goede voorbereiding met een eerlijk advies. Staan voor kwaliteit en komen afspraken na. Denken mee in oplossingen. Fijn en goed personeel. Iedereen is persoonlijk betrokken. Kortom: een hele fijne samenwerking.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige

Kwaliteit in maatwerk.

De samenwerking met bouwbedrijf C&P van Engelen BV kenmerkt zich door oprechte passie voor kwaliteit, oplossend denkvermogen en passende nazorg. Onze aanbeveling bij derden heeft tot nieuwe opdrachten geleid, wat in vergelijkbare, uiterst positieve ervaringen resulteerde.

Een fijne samenwerking

Een fijne ervaring met bouwbedrijf V Engelen. Komen hun afspraken na en werken zeer zorgvuldig. Fijn personeel.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Fijne samenwerking en fijn en betrouwbaar personeel.

Prima samenwerking en nette werkwijze.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Vakkundige betrouwbare aannemer

We hebben met van Engelen onze woning in bouwteam verband gebouwd. Goede werkvoorbereiding die vooraf alles goed uitwerkt. Fijne communicatie, korte lijntjes. Zowel op de bouw als met kantoor. Kwaliteit staat voorop. Eerlijke prijs en het geheel wordt overzichtelijk gefactureerd.

Vakmensen

Goed bedrijf om mee te werken

Vakbekwaam betrouwbaar bouwbedrijf

Heb een renovatie door bouwbedrijf c&p van Engelen laten uitvoeren. De renovatie werd vakkundig voorbereid. Waardoor er tijdens de uitvoering geen onverwachte zaken meer voordeden .De vooraf gemaakte afspraken werden nagekomen en het werk is in 1 bouwstroom vakkundig uitgevoerd . De Facturatie was transparant en overeenkomstig de afgesproken termijnen . Nazorg werd direct afgewerkt en werd beoordeeld als garantie.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Restauratie monumentaal pand, Onderhoud/service

Akkerstraat 11

5126 PJ Gilze