Omdat ik ca. 140 Km moest rijden, was goede communicatie belangrijk voor mij, en dat was dus ook gelukt. Ook kon ik mijn nieuwe auto wat sneller ophalen dan verwacht.
Ben al jaren klant, erg fijne, snelle, accurate dienstverlening. En uiteraard fijne auto's om in te rijden.
Heel goed geholpen bij de aankoop van onze elektrische auto. Denken mee, komen met goede oplossingen. Altijd bereid om vragen te beantwoorden. Ook met de aflevering, goede duidelijke uitleg en heel attent een bloemetje gekregen.
Verkoper Corne van Es heeft een uitstekende job gedaan. We zijn erg tevreden over hem en het totale proces. Bedankt daarvoor b
Zeer adequaat en deskundig
Ga de auto a s vrijdag ophalen
nvt
Goede service goeie afspraken klantvriendelijk gericht topp
Kundig, klantvriendelijk en stipt
Auto is netjes gehaald en teruggebracht. Er is duidelijk gecommuniceerd over de tijd en de status. Niks op aan te merken!
net als voorheen is het een vriendelijk en meedenkend team
Heel vriendelijk en behulpzaam...
Zie boven
Mijn complimenten voor het team, ze waren snel en professioneel
Na een minder goede ervaring bij Nefkens Naarden Heeft peugeot Mulder Gorinchem mij uitstekend geholpen en het vertrouwen in peugeot hersteld.
Vriendelijke ontvangst, duidelijke informatie en een overzichtelijke rekening
Altijd vriendelijk. Beurt en de fiets stond klaar. Keurig gebeld over een mankement
Ik liet mijn auto apk keuren. De auto werd afgekeurd op het roetfilter. Er werd snel diverse offertes gemaakt met diverse oplossingen. De keuze was snel gemaakt. Daar werd ook snel geschakeld, zodat de het roetfilter vervangen kon worden en de auto alsnog apk goedgekeurd kon worden.
Vanwege een mankement in de auto kon heel snel een afspraak gemaakt worden. En die afspraak werd heel correct uitgevoerd.
Vooraf wordt nogmaals besproken wat er gedaan gaat worden aan de auto en wat de kosten dan zullen zijn, Als je dat nodig hebt, krijg je advies. Mocht er iets tevoorschijn komen bij de controle wordt je gebeld. Altijd fijn als dat niet zo is. Er was wel bij de jaarlijkse beurt 8 km met mijn auto gereden. Hoewel er geen rij- klachten waren. Al met al tevreden met de garage en blij met mijn schone auto (fijne bijkomstigheid, de wasbeurt).
Uiterst behulpzaam, vriendelijk, geduldig, en óók nog deskundig op hun gebied. Ik loop slecht maar bij hen is dat geen enkel probleem: nóóit geven ze me het gevoel dat ik op moet schieten. En ze hebben het gewoon ook heel druk. Een verademing in vergelijking met andere bedrijven.
Even langs gegaan om mijn adbleu bij te laten vullen. Werd vriendelijk geholpen en voor ik het wist reed ik weer weg.
Snel afspraak te maken. Vooraf duidelijkheid over de kosten. Vriendelijke baliemedewerkers