Geweldige service

Mijn auto werd opgehaald en gebracht voor 20.000 km beurt. Voor het ophalen brengen van de auto werd netjes gebeld dat chauffeur er aan kwam. Ook werd er gebeld over de hoogte van de rekening. Fantastisch!

Service is top

Zeer klantvriendelijk en denken mee met de klant

Vriendelijk en behulpzaam

Direct en goed geholpen met een acuut probleem.

Vriendelijk ,gastvrij en deskundig

Garage die met je mee denkt uitstekende service en dat al jaren Enige punt van kritiek is de prijs van de leenauto.Was gratis ,snap dat niet meer kan maar betaal nu een commerciële huurprijs.Dus de service is geen leenauto ,maar huurauto! Want ik vind €34 voor een dag voor een bestelauto geen goede ( prijs) service.

Goede service, oplossingsgericht en heel klantvriendelijk. Ben blij dat ik op aanraden van een kennis bij hun terecht ben gekomen.

Fantastische service en betrokken medewerkers

Op zaterdag hadden wij een schade/defect aan onze auto. Bij de garage waar wij normaal gaan hadden ze zelfs niet de mogelijkheid om de auto op de brug te bekijken. Eij hebben alle werkdagen de auto nodig. We konden alleen later terugkomen maar zouden ook minimaal een week moeten wachten op eventuele onderdelen. Toen besloten wij Mulder te bellen en via een mevrouw die centraal de telefoon voor diverse garages opneemt konden we terecht bij, zoals aangaf, een stagair maar dat die in ieder geval kon kijken wat er defect was. Onze verwachtingen werden enorm overtroffen. De stagair ontving ons zeer vriendelijk en nam onze gegevens op. Ondertussen werd de auto al nagekeken door een ervaren monteur en bleek het gelukkig. Een stang was geraakt en vervormd. De monteur probeerde eerst deze recht te krijgen zodat we konden rijden tot er een nieuwe stang besteld was. Dit lukte helaas niet en toen kwam de monteur met een zeerr effectieve oplossing: een stang van een nog niet zo'n oude auto te demonteren en monteren onder onze auto. Hoefden we niet meer terug en konden we weer veilig de weg op! En, dit alles voor een factuur van slechts € 97,00!

Vakkundig en behulpzaam, prettig om er te zijn!

Dhr Bouma, die mij geholpen heeft met de eC4, was erg attent en pro-actief. Helaas heeft eea langer geduurd dan gewenst, door landelijke omstandigheden. Ook hierin heeft de dealer geprobeerd te helpen door er frequent achteraan te zitten en mij hierover op de hoogte te houden. Verder: geen mooie verhaaltjes, maar serieus en vriendelijk. Top!

Klantvriendelijk en correcte behandeling als altijd

Bovenste opmerking dekt alles

Geweldig team

Prettig contact gehad met vooramelijk de receptie. Zij denken goed met je mee en de collega's in de werkplaats leveren prima werk af.

Fijne garage, erg klant gericht

Zeer prettig contact en goede service. Na onderhoud etc, staat de auto gewassen en wel (als nodig is) op de afgesproken tijd weer gereed. Mocht het tegen zitten of er moet iets extra's gebeuren dan wordt er altijd even gebeld zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Uitstekend advies gekregen om de juiste keuze te kunnen maken

Tim heeft ons perfect begeleid met vakkundig advies om de juiste lease auto te kiezen

zeer goede behandeling op de afgesproken tijd

de grote beurt is uitstekend afgewerkt en gelijktijdig een terugroep actie uitgevoerd.

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk geholpen. Alle lof voor Tim die meegedacht heeft in mijn situatie! Dank hiervoor!

Zoals altijd weer fantastisch geholpen!

Het probleem met onze auto is goed geanalyseerd en naar volle tevredenheid opgelost.

Tevreden

Altijd goed

Super weer geholpen en duidelijkheid uitleg.

Snel geholpen

Ik word altijd snel geholpen en het personeel is super aardig.

Superklantvriendelijk

Hier voel je dat je te maken hebt met professionals die het beste met je voor hebben.

Goede informatie en voorlichting

duidelijk, fijne service. afspraak wordt nagekomen

Een fijne, klantgerichte Citroëndealer.

O.a de front-office medewerker Carel is klantvriendelijk en meedenkend. Kent de klant en komt de afspraken na. Bij eerdere contacten mbt onderhoud eveneens goede ervaringen.

werkelijk voortreffelijk

punctueel, precies, klantvriendelijk en pro-actief

Zoals altijd prima

Snel geholpen

Goed geholpen, tijdens wachten op reparatie, rondgekeken in de showroom Resultaat uiteindelijk een mooie 2e hands auto hier gekocht

Vaart 1

4206 CC Gorinchem