Ik ben tevreden over het werk van Mulder. De prijzen zijn van te voren bekend en de uitleg zijn zeer duideliik. Jullie krijgen echt ‘n duimpje van mij.
Alles is op tijd afgesproken en is omstreeks die tijd ook uitgevoerd. Aan deskundigheid is voor mij niets te melden want daar heb ik geen verstand van. Ik ben dik tevreden. De prijs is van tevoren al bekend gemaakt.
De winterbanden moesten gewisseld worden. Volgens afspraak werd de auto keurig netjes op tijd opgehaald en na een telefoontje weer keurig gewassen thuis gebracht!
Zoals met onze eerdere aankopen bij Mulder Gorinchem zijn we erg goed geholpen. De verkoper weet precies wie we zijn, weet precies wat voor auto we rijden en weet precies waar onze interesses liggen. Altijd als we even binnenlopen is er tijd voor een praatje en een bakje koffie. Dat is nou precies de reden dat we al voor de 4e keer een nieuwe auto bij Mulder Gorinchem hebben gekocht!
Auto goed afgeleverd en goede uitleg over de auto en later nog gebeld of er nog vragen waren. Prima service
Een kleine week geleden mocht ik mijn auto afhalen. Het hele proces van de aanvraag heb ik zeer prettig ervaren, Eric was altijd beschikbaar en bood zijn hulp aan waar nodig. Ook met de aanvraag van de auto tot het aflevermoment hield Eric regelmatig contact en was erg professioneel en straalt een enthousiasme uit die iedereen om zijn gemak laat voelen!
Ik zou niet weten waarover ik zou moeten klagen.
afspraak op tijd geholpen..... wachttijd prima doorgeven in de wachttijd lekkere koffie en er was zat te lezen ook de krant van die dag .... mijn eigen niet verveeld
Sinds mijn aankoop in 2018 blijf ik aangenaam verrast over de klantvriendelijkheid en service van alle medewerkers op Vaart 1 te Gorinchem. Ondanks de afstand (lees Zoetermeer - Gorinchem) blijf ik met plezier en vertrouwen terugkomen op deze locatie. In mijn ogen het voorbeeld van een dealer locatie!
Eind maart nieuwe Peugeot 2008 Active in Gorinchem opgehaald en "oude" auto ingeleverd. Verkoper had hiervoor ruim de tijd (1,5 uur) voor uitgetrokken. Dus voldoende om e.e.a. op een duidelijke en prettige wijze af te handelen. Ook de eind 2021 globaal opgegeven levertijd van maart/april 2022 bleek te kloppen (overdracht op woensdag 30 maart 2022) Het proces van offerte naar aflevering was naar volle tevredenheid. Als service (o.a. garantie, onderhoud, reactie op eventuele vragen) na de koop ook zo blijft verander ik de "9" wellicht in een "10"
de afspraak was makkelijk gemaakt, ik kon er op wachten (de koffie is prima) en de auto stond op de afgesproken tijd (gewassen) klaar.
Na diagnose werd keurig netjes en duidelijk uitgelegd wat er aan de hand was. Een grote reparatie door een minder goede kwaliteit van de distributieriem. Deze en bijhorende werkzaamheden werden door Peugeot uit coulance vergoed, fijn omdat te horen te krijgen. De leenauto werd ook voor 1 week gemaximaliseerd, het duurde een paar dagen langer, klasse. De nadien nog per mail gesteld vragen werden keurig beantwoord.
Citroën voor basisbeurt en verlenging My Card. Goed voorgelicht wat er stond te gebeuren. Ebike ter beschikking gesteld. Zag andere dag enige schade rechtsvoor. Niet duidelijk waar en wanneer dit is gebeurd. Dit wordt inmiddels opgelost. Het is een fijne dealer met personeel van de vorige eigenaren.
Ik hoef zelf nooit aan te geven waarvoor ik kom. Mijn auto wordt direct herkent doormiddel van de afspraak en wordt hierdoor snel geholpen. Altijd tevreden met de service
Prettige ontvangst en duidelijke uitleg. Deskundige en vriendelijke medewerkers
Prima afhandeling.
Goede service en duidelijkheid bij e.v.t. reparatie. Vriendelijk personeel.
klant vriendelijk en goede servies.
De overgang van Visscher naar Mulder was even wennen, maar de mensen die de kwaliteit en de gastvrijheid verzorgen, bleven dezelfde!
Vriendelijk en behulpzaam
we zijn prima geholpen. En als er vragen waren werden die meteen beantwoord.
Nadat de auto een apk en grote onderhoudsbeurt had gehad was ik niet helemaal tevreden met een paar kleine dingen. Dit heb ik ook aangegeven. Binnen één dag werd ik gebeld door Dirk-Jan. Hij heeft me uitgelegd waarom de service net even iets minder was op dat moment. Daar was ik heel blij mee want ik was al klant bij de oude "Auto Maas", vervolgens Visscher en nu Mulder. De Klantvriendelijkheid is dus nog steeds erg goed. Dat is voor mij een reden om ook bij Mulder een trouwe klant te blijven.
De ontvangst was allerhartelijkst en de verkoper erg deskundig. Ik kreeg de ruimte om op mijn gemak rond te kijken en heb na een proefrit een goed gesprek gehad over de mogelijkheden. De verkoper was erg klantgericht en de service was prima. Dat zit ook in kleine dingen als koffie in een kopje met een schoteltje (in plaats van een kartonnen bekertje). Ik heb, mede door bovenstaande, besloten om een auto bij Mulder te kopen. De daadwerkelijke verkoop verliep prima. Er werd tijd voor uitgetrokken en ik kreeg een mooie bos bloemen. Een weekje later heeft de verkoper geïnformeerd hoe de auto beviel, dat vond ik erg attent. Kortom, deze garage kan ik zeker aanbevelen.
Alle afspraken worden nagekomen en je weet waar je aan toe bent.
Goede servicegeweld door receptie als werkplaats