eén telefoongesprek en het bezoek is geregeld.

Heel serieus wordt gekeken naar de auto en de eventuele mankementen. Trouwens ook de bandenwisseling ging gepaard met uitstekende uitleg.

Zeer klantvriendelijk team

Meedenkend met de klant,dat is een goede ervaring,beleving.wel prijzige servicekosten voor een 11 jarige auto.

Keurig geholpen

Netjes geholpen en goede informatie.

snel en goed

Staan altijd op een hartelijke wijze klaar voor je

Als enthousiast Peugeotrijder kom ik met regelmaat contact met de garage. De aankoop van mijn laatste Peugeot 3008 is al weer van drie jaar terug en tot volle tevredenheid verlopen. Het contact met de balie van de werkplaats, voor de gebruikelijke reparaties en beurten, is uitstekend. Bij probleempjes gaat een medewerker gelijk mee naar de auto om ter plaatste te kijken of en hoe een probleempje verholpen kan worden. Bij ingewikkelder zaken wordt gelijk een afspraak gemaakt, en uiteraard ook voor de voorgeschreven beurten. De ophaal en thuisbrengservice - of het inzetten van vervangend vervoer - is adequaat en verloopt vlekkeloos. En tot slot: de facturen zijn zeer goed gespecificeerd en de bedragen alleszins redelijk.

Uitmuntend

Duidelijk en compleet

Goede service, klantvriendelijk

Goede uitleg wat er aan de auto gedaan is, en hij word netjes schoon gewassen klaargezet.

Super behulpzaam

Mijn ervaring bij Mulder Gorinchem is erg postief. Bij binnenkomst wist ik al welke auto ik op het oog had, Eric kon mijn vragen naar tevredenheid beantwoorden. De verkoop van mijn oude auto en de koop van mijn nieuwe auto ging snel en probleemloos. Het was even wennen; een elektrische auto én automaat. Gelukkig nam Eric de tijd om de laadpas aan te vragen en mij op weg te helpen met de bediening van de auto.

Wij zijn gigantisch tevreden

Vanaf het moment dat wij bij Mulder binnen stapten, tot aan het afleveren van de auto. Over alles kunnen wij zeggen dat we proffesioneel, klantvriendelijk en met alle nodige informatie zijn geholpen. Geen informatie teveel en niet te weinig.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Goed geholpen, helemaal prima

Goed geholpen, helemaal prima

Zeeer vriendelijk

Zeeer vriendelijk

Zeer vriendelijk en meedenkt

Door omstandigheden liep het maken van een afspraak niet helemaal volgens het boekje. Maar het team heeft heel goed mee gedacht en met aanvulling van goed haal en breng service, was het een zeer prettige ervaring.

Geven eerlijk advies

Dealer gag eerlijk advies over de mogelijke oplossing. Probeerde hier geen slaatje uit te slaan.

Altijd goede service en een schone auto.

Supergoed. Aardige mensen, altijd voor een praatje.

Meedenkend, vriendelijk, je bent geen nummer.

Peugeot 3008 gekocht 2 jaar geleden. Vriendelijk ontvangen. Nemen veel tijd voor je. Je bent hier een klant, geen nummer. Denken met je mee en weten wat ze doen. Aanrader als je een nieuwe auto wilt kopen, of 2de hands. Echte vakmensen.

Perfekt

Een attente en active groep

Altijd prima

Prettig

super

alles prima volgens afspraak

Super service!

Alle afspraken bij eerste servicebeurt duidelijk nagekomen.

Bij eerste onderhoudsbeurt alle afspraken uitstekend en op tijd afgehandeld. Duidelijk gespecificeerde faktuur. Totaal bedrag viel mee. Goede prijs / kwaliteit - verhouding

Zoals altijd perfect

Dikke 10

Netjes geholpen

Goed geholpen en op tijd klaar prijs opgave klopte perfect

Altijd perfect

Altijd correct geholpen, niets op aan te merken, vlot, kundig, vriendelijk!

Prima service en netjes alles afgehandeld

Prima service en netjes alles afgehandeld

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Professioneel

Professioneel, vriendelijk en vakbekwaam.

Vaart 1

4206 CC Gorinchem