Helemaal top!

Top!

Alles was weer netjes geregeld

Keurig ontvangst Prijs van te voren van de afgesproken beurt Netjes een telefoon als de auto klaar is

Heel fijn.

Fantastisch geholpen, zeer duidelijk en vriendelijk.

alles werd prima uitgevoerd door receptie en werkplaats

ook dit keer weer een hee goede ervaring met Uw bedrijf l

Vriendelijke benadering, nemen de tijd , geduldig in uitleg, prettige manier van omgang met klant. Na tweede bezoek weten wie je bent en welke auto je interesse in hebt.

Makkelijk en geen gedoe, de auto is ongevraagd gewassen na de apk-keuring, superervaring.

Geen gedoe, gewoon makkelijk alles. Ik heb nog geen ervaring met werkplaatsaspecten en prijzen van arbeid en materiaal. Daarover een review als ik het aan de hand gehad heb....

Professioneel

Fijn contact

Bij het uitzoeken van een nieuwe lease auto ben ik prima geholpen door het team in Gorinchem. Goede voorlichting, snelle reactie op vragen en offerte verzoeken. Wat ik heb ervaren is een vriendelijk, servicegericht en deskundig team.

Topteam!!!

Altijd netjes en beleefd! Met keurige telefonische uitleg. Zeer te vreden

Meer dan uitstekend

Vakkundig professioneel

Vertrouwd + Goed !

Als vanouds: Geweldige garage in Gorinchem !

Professioneel maar met een persoonlijke touch

Bij binnenkomst werd er gelijk drinken aangeboden na onze lange rit vanuit Almere. Ik ben geholpen door Ralph Verspui. Jonge verkoper, maar verkoopt met passie. Is duidelijk, heeft antwoord op al je vragen en is nog vriendelijk ook. Deze jongen moeten jullie houden

Prettig, ongedwongen en duidelijk.

Onze ervaring begon met een fijn gesprek aan de telefoon. Alles was mogelijk en er werd, zoals bij sommige andere garages, niet moeilijk gedaan over een proefrit. We waren al snel welkom in de showroom en zijn prettig ontvangen. Het gesprek is fijn en ongedwongen. Ook toen we een tweede keer langs wilde komen was dit geen probleem. Later met de aflevering ook fijn ontvangen. Auto keurig gepoetst en werd er weer de tijd voor ons genomen.

uitstekend

Ik ben zoals gewoonlijk prima geholpen. Fijn dat de vertrouwde mensen gebleven zijn.

Pas auto gekocht. Zeer vriendelijk, rustig en duidelijk. Alle tijd!!

Zojuist mijn nieuwe auto opgehaald op afspraak. Alle tijd!! Papierwerk keurig afgehandeld, zeer vriendelijk te woord gestaan. Daarna een zeer uitgebreide "rondleiding" door de auto, met al zijn snufjes en knopjes. ik weet nog niet of ik dat allemaal onthouden heb, maar bij eventuele vragen kan ik altijd langskomen. Tot besluit nog een prachtig boeket bloemen gekregen!! Top!!

Een woord: voortreffelijk.

Prima service, aardige mensen.

Altijd top service.

Fijn dat je nooit onverwachte kosten hebt achteraf. Vooraf wordt samen besproken wat er gedaan moet worden en wat het kost. Klopt altijd.

Heel goed geholpen.

Ze hebben mijn goed geholpen,en probleem snel opgelost,zat weer snel in mijn auto.

Top service, soaks gewoonlijk

Vriendelijke en hulpzame medewerkers; prijs zoals afgesproken, auto altijd netjes gewassen, maakt niet uit waarvoor je de auto gebracht hebt. Geen negatieve punten

top

zeer goed

Prima en snel geholpen

Prima en snel geholpen

Zeer positief

Klantvriendelijke en vakkundige behandeling. Auto keurig gewassen afgeleverd.

Tevreden klant

Om een paar kleine aandachtspunten gevraagd buiten de beurt, zijn verholpen zonder extra kosten, goede service.

Heel goed netjes geholpen

Koffie kunnen drinken vragen gesteld netjes geholpen.

Er wordt alles voor gedaan om de auto rijvaardig te houden!

De afspraak die gemaakt is wordt correct uitgevoerd. op de aangegeven datum, tijd en aandachtspunten.

Vaart 1

4206 CC Gorinchem