Super verkoper neemt de tijd

Al bij de ontvangst voelde je je eigen welkom bij mulder na een gesprekje met de verkoper een proefrit gedaan daarna hebben we direct de auto gekocht Binnen een week konden we hem al ophalen perfect De verkoper heeft alle tijd genomen om de auto goed uit te leggen netjes en geduldig We vonden het een hele prettige ervaring om bij mulder citroen de auto te kopen en raden de het bedrijf ook aan bij vrienden

Prima, regelt alles wat ik vraag

Ik kwam bij Mulder Gorinchem in aanraking met Ralph Verspui en ben erg blij hoe hij mij met de lease heeft geholpen.. En de auto is ook prima. Precies wat ik wil. Klein autootje met makkelijke bediening. Top!

Voor een Urea storing naar garage Mulder. Inspuitpomp vervangen. Binnen een dag opgelost. Helaas heel snel storing terug. Garage geinformeerd. Kreeg een leenauto van het huis. Auto is wel 2 dagen weggeweest. Maar storing is nu weg. Goed geïnformeerd. Valt bij mij onder 'kan gebeuren'. Excuses zijn aangeboden. Hoeft voor mij niet. Hebben goed hun best gedaan.

Klant ericht organisatie van ontvangst tot aflevering na onderhoud

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Super service alles top geregeld

Goed personeel

Was voor een kleine beurt , geen opmerkingen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Hele prettige communicatie, helder en duidelijk. De afspraken worden goed nagekomen. Heel tevreden.

Hele prettige ervaring, zoals ik daar al jarenlang heb ervaren. Fijne garage, fijne mensen.

Altijd correct en vriendelijk

Je voelt je er altijd welkom. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Wat ook belangrijk is natuurlijk is de vakkundigheid van het personeel. Zeer tevreden dus!!

Goed en netjes geholpen

Ze hebben mijn klacht goed en snel verholpen

Vriendelijke bejegening en duidelijke uitleg. Het gaat om de klant.

Al jaren klant bij dit bedrijf. Nu andere eigenaar, zelfde personeel. Altijd zeer positieve ervaring, ook dit keer

Goede en duidelijke informatie en service

zo als van ouds zijn we weer met goede en vriendelijk mensen geholpen

zoals hier boven , uitleg van de reparatie , kosten , de te verwachte reparatie tijd , kortom gemoedelijk bezoek ,...en betalen moet je overal

Tevreden klant

Onderhoud en contact altijd tot volle tevredenheid

Alles wordt top geregeld

Hier wordt alles top geregeld van afspraak maken tot aflevering

verstand van zaken.

ben er zeer netjes geholpen. de aflevering van de nieuwe peugot 3008 werdt veel aandacht aan besteed. alles werd netjes uitgelegd.

Zoals altijd weer tevreden!

Super fijne garage! Elke medewerker is behulpzaam en vriendelijk.

prima service deskundig en vriendelijk

via de app een afspraak ingepland, dit was helaas niet goed gegaan, omdat ik geen bevestiging kreeg en twijfelde of dat wel klopte heb ik gebeld een dag vantevoren. Ik kon gewoon de afspraak weer maken zelfde tijd en dag als via de app. top !

Iedere keer weer een feestje!

Onlangs mocht ik mijn 26e! Peugeot ophalen. Je zou denken dat het zo langzamerhand routine wordt, maar het tegendeel is waar. Het blijft spannend en opwindend. In de loop der jaren heb ik bij Mulder (voorheen Visscher) een hechte band opgebouwd. Ik heb een enorm vertrouwen in dit bedrijf. Daarom reis ik voor ieder 'klusje' af van het mooie Blaricum (NH) naar Gorinchem. Wat je ver zoekt is lekker, maar bovenal betrouwbaar en goed. Het kan dan ook niet anders dat het een dikke '10' wordt!

Hele goede garage!

Behulpzaam vriendelijk, meedenkend. Staan altijd klaar.

De service is gewoon goed en vriendelijk personeel gewoon top. Wij zijn zeer tevreden en kopen onze volgende Citroën zeker weer bij deze garage. Vr. Gr. Anno Fokker

alles netjes en correct

alles netjes en correct afgehandeld

Fijne garage

Fijne en behulpzame garage. Bellen altijd netjes voor overleg werkzaamheden en denken met je mee. Top!

Goed en vriendelijk personeel.

Goed geholpen.

Top! Altijd servicegericht en vriendelijk.

Met diverse Lease auto`s al een tijd klant bij Mulder Gorinchem, altijd servicegericht en vriendelijk behandeld. Issues altijd snel opgelost(uiteraard overmacht buiten beschouwing gelaten). Eigenlijk alleen maar positieve ervaring met deze dealer.

Vaart 1

4206 CC Gorinchem