prima geholpen

heel goed

Super goed

Tim is een topper! Vriendelijk, goed gevoel voor humor, kon al mijn vragen beantwoorden en kwam zeer professioneel over.

Goede, vriendelijke service, kundig.

Een prima garage, grote bekendheid met het merk, uitstekende service, vriendelijk personeel.

Duidelijke communicatie, uitstekende reparatie

Kon snel terecht na het maken van een afspraak, de diagnose en de daarbij horende kosten door gegeven welke overeen kwamen met de daaropvolgende factuur. De reparatie was netjes en kundig uitgevoerd.

Prima service en vakkundig team

Ik kwam voor een “simpele “ banden controle en ben prima bedient . Er is vakkundig en snel gewerkt.

Zeer goed geholpen

Kwam even snel voor een airco check Gelijk geholpen Kon er op wachten en kon ff een fiets meenemen

Wordt altijd Keurig geholpen

Goede serves en duidelijke uitleg.

Aan alles werd gedacht en doorgegeven,en werd naar goed keuring met mij afgehandeld en gemaakt.

Net als altijd geweldig

Er wordt door genomen wat er er met de auto gaat gebeuren en wat de kosten zijn. Vervolgens hebben ze wat gevonden en wordt je netjes opgebeld wat ze adviseren met gelijk de kosten erbij.Keurig.

Topgarage!

Het telematicasysteem (radio, navigatie enz.) in mijn Citroën C5 Aircros viel om de haverklap uit. Mulder (ik denk en zeg nog altijd Visscher) heeft het prima opgepakt en mijn auto na de nodige updates enz. voorzien van een nieuw systeem dat perfect werkt. Prima service, altijd heel vriendelijk, meedenkend en oplossingsgericht. Helemaal top!

Heel goed

Goede ontvangst en eerlijke informatie gekregen op een ontspannen manier

• Service N.v.t.

een zeer maar dan ook 'n zeer positieve ervaring

ik ben er erg prettig ontvangen en dat is al heel positief, de problemen met mijn auto waren snel en adequaat op gelost. En toen ik mijn auto kan halen stond hij mij blinkend op te wachten (keurig gewassen ) . Al met al 'n heel tevreden klant

men denkt met me mee

Mijn auto was niet op tijd klaar en ik kreeg een vervangende auto. Jammer was dat dit geen elektrische auto was, maar de kleinste benzineauto die er is. Verder werd het prima geregeld dat mijn auto thuis bezorgd werd.

Superfijne service!

Ik word het altijd enorm goed geholpen en vind de service top!

prima service

Uitstekend, zelf afkomstig uit de wereld van service op instrumentatie en ict en ben vrij kritisch op dit soort werkzaamheden. In dit geval was alles exact zoals het behoort te zijn. Strikt genomen ontbrak nog de vraag of klant de vervangen onderdelen alsnog retour wil hebben. Dat wil vrijwel niemand, maar het geeft wel vertrouwen.

Goed en deskundig geholpen

Zie boven

Goed zoals al jaren

Nooit problemen. Vriendelijk balie personeel.

Zeer klantvriendelijk en vakkundig

Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam, de service is snel en kundig. Absoluut aan te raden!

Alles verlopen volgens afspraak. Leenauto prima service.

Prettige communicatie en snelle service.

Ik werd erg fijn en prettig benaderd en werd snel geholpen. De afspraak maken ging vlot en werd ook netjes teruggebeld als er problemen waren gevonden. Ik kon ook aangeven wat ik wel en niet van belang vond om gemaakt te worden.

Alles snel en zoals afgesproken

Auto was snel klaar en de prijs was zoals van tevoren was afgesproken

Vriendelijke behulpzaam personeel

Ik word altijd fijn en goed geholpen. vriendelijk personeel, leggen alles goed uit als er iets aan de auto mankeert.

Vriendelijk, meedenkend en goed bereikbaar

Prettig ontvangst. Vriendelijk geholpen. Ruim bedenktijd. Bereikbaar voor vragen.

Prettig

Aardige personeel. Voelt goed om de auto na te laten kijken.

Vaart 1

4206 CC Gorinchem