Keurig schone bestelbus

Keurige bestelbus conform afspraak gereed en rijklaar. Aardig personeel die ook zorg droeg voor auto die achter bleef gedurende de huur

Prina service, goede en schone auto’s

Prina service, goede en schone auto’s

Ik zou het iedereen aanraden

Prima bedrijf Nette en schone auto Administratief zeer correct

Vriendelijke en prettige service.

Prima service, genoeg keus in grootte van de auto's. was wat vergeten uit de auto te halen, lag al klaar dat ik het kwam afhalen.

Prima en snelle service.

Klantvriendelijk, prima service

Heel goed

Betrouwbaar. Knappe auto. Vriendelijke mensen aan de balie.

Goede service!

Goede service!

Snel geholpen, uitstekende service en vriendelijk personeel.

Snel en goed geregeld

Wij hadden op korte termijn <3 dgn een busje nodig. Snelle reactie, goede service en een goede prijs.

Klantvriendelijke benadering en goed materiaal

Kreeg goede uitleg over opbouw rekening en uitleg over het gehuurde voertuig. Voertuig was schoon en goed onderhouden.

Heel netjes bedrijf en goeie busjes!

Heel netjes bedrijf en goeie busjes!

Top service - van begin tot eind!

Ik ben zeer tevreden met de service van Inqar. Het boekingsproces ging zeer soepel, binnen 5 minuten had ik mijn bakwagen voor de verhuizing gereserveerd en dezelfde avond nog de bevestiging per mail. Ook hoefde je nog niks te betalen bij het boeken van de bakwagen. De service en uitleg op de locatie in Haarlem was ook super en na de check van de rijbewijzen + paspoorten en borg garantie, stonden we in 10 minuten al buiten bij de gehuurde wagen. Het prettige er aan vond ik ook dat wij ook de sleutels na sluitingstijd van de vestiging konden inleveren (sleutelkluis). Zo heb je dus echt 24 uur met je gehuurde wagen. Ook vond ik het eindbedrag goed te doen voor een gehele dag huur van de bakwagen, het scheelde mij uiteindelijk heel wat ritjes met personenauto's dus elke cent waard. Kortom: aanrader!

Perfect!

Huren ging makkelijk en volledig volgens afspraak. We zijn zeer tevreden.

Fijne nette verhuisbus gehuurd voor een prima prijs!

Goeie nette auto. Zuinig in verbruik. Prijs was goed. Niet zo streng met ophalen en terug brengen wat erg fijn was!

Nette service Kan niet beter Keurig voertuig

Goede snelle afhandeling.

Snelle service mooie bus en netjes afgehandeld

Top gasten

Zeer klantvriendelijk

zeer goed

goede service en klantvriendelijk ik ben nu 3 x in 1 jaar geweest en kom hier weer terug als ik weer iets zou meten huren

intermenselijke service, goed materiaal, zakenkundig, afhandeling tot in detail!

Uitstekende ervaring: vriendelijk, pro-actief, instructief, feitelijk, hartelijk. Zorgvuldige afhandeling, zowel bij ophalen van het voertuig alsook bij het inleveren. Zeer prettige ervaring!

Gewoon vertrouwd. Gewoon goed

Vriendelijk en snel

Goed!

Fijne en goede dienstverlening.

Een auto huren gaat snel en gemakkelijk en er wordt meegedacht, en je wordt vriendelijk te woord gestaan. Verrekenen en terugbetalen van de borg binnen 1-2 werkdagen geregeld.

Soepel en sympathiek en snel en servicegericht

Reserveren, afhalen, terugbrengen, alles verliep zoals dat hoort en op prettig wijze, fijne mensen.

Men denkt mee.

De mensen van Sloothaak denken mee, proberen te regelen wat ik vraag, zijn vriendelijk.

Koudenhorn 24-30

2011 JD Haarlem