Zeer fijn!!

Over paar weken verhuizen mijn ouders..... dan huur ik weer bij jullie!!

Vriendelijk te woord gestaan en de (bijna nieuwe) kleine bestelauto reed heerlijk. Zelf weer voltanken was niet eens nodig, lekker makkelijk! Om te kunnen huren is moest ik wel eerst 700 pinnen (de helft als je een verlaagd eigen risico afneemt), de daadwerkelijke kosten worden daarmee verrekend. Dat is een aanzienlijk bedrag, maar ik ga er maar vanuit dat dat overal zo gaat. Het verrekende bedrag is gelukkig wel gauw weer teruggestort dus prima in orde.

Netjes afgeleverd

Netjes afgeleverd

Een persoonlijk, kwalitatief bedrijf. Vriendelijk, zorgvuldig en geduldig personeel. Zeer tevreden.

Super soepel!

Het huren ,gebruiken en inleveren ging mega soepel. Fijne ervaring. Was er al niet meer geweest sinds het nog Sloothaak heette. Top!

Goed koop en zuinige auto

Gemakkelijk en goed

Boeken was gemakkelijk en de auto was top

Alles op tijd, nieuwe bus, goede afspraken en keurige bediening en service

Altijd vroeger bij sloothaak gehuurd ik heb begrepen dat er een nieuwe eigenaar in zit ie is ook top

Vd week een busje gehuurd alles was goed geregeld netjes ons geld terug gehad van de borg heel goed bedrijf ik geef ze een 10 .

Precies zoals het hoort. Goede service, prima auto's en erg vriendelijk personeel.

Soepel verlopen ook met probleempje bij aanvang

Klantvriendelijk en probleem met de auto (zachte voorband met spijker) werd netjes en snel verholpen.

Topservice, 2x data gewijzigd was geen probleem

Prima servoce en makkelijke afhandwling.

= prima.

Goed door de balie emploije ontvangen.

gewoon top!

snel en vriendelijk geholpen, alles duidelijk, goede, nette huurauto en begrepen dat je je fits daar binnen kan stallen tijdens de autohuur danwel je auto tijdens de duur van de huur kan parkeren zonder parkeerkosten. Gewoon top!

Duidelijke en eerlijke service en prima auto, geen enkel probleem gehad (2 weken huur)

Prima auto waar ik 2 weken mee op vakantie ben geweest. Alles werd duidelijk uitgelegd en er waren geen "kleine lettertjes"

prima geholpen

prettige benadering / afhandeling

Prettige communicatie en goede auto's

Ik werd zeer prettig geholpen bij het boeken van mijn auto en bij de het afhalen van de auto. Vervolgens krijg ik een hele nette en schone auto mee die prima rijdt.

Prima bus, goede service

Ik vond de service goed en correct. De bestelbus was prima. Een klein minpuntje: misverstand over de huurtijd. Volgens de Inqar-site bedraagt een huurdag 24 uur. Daarmee was ik in de veronderstelling dat ik hem de volgende ochtend nog anderhalf uur (tot 9.30 uur) kon gebruiken voor transport van een groot object. De bus was echter al besteld voor 8.00 uur, zodat ik het object niet meer kon vervoeren. Ze kwamen met een oplossing door mij op een voor mij geschikt moment een bus - met coulance - voor een uur te verhuren.

Niet heel klantvriendelijk

De auto was prima. De communicatie per mail ook. De dame die me te woord stond bij het ophalen had duidelijk geen zin in haar werk. Kon geen lach vanaf. De man die de auto haalde was wel erg vriendelijk, maar bij het inleveren was er een wat nukkige werknemer die er ook duidelijk geen trek in had. Beetje jammer. Ook het aftanken is een vreemd principe. Als je dat al doet gaan ze toch alsnog tanken. Zo pakken ze nét weer een paar euro omdat zij dan door tanken na de klik. Dit is overigens niet goed voor de auto. De medewerker betwijfelde dat vervolgens. Prima, als je blij wordt van die paar euro. Ik zal hier geen auto meer huren, betaal liever iets meer voor wat meer klantvriendelijkheid. Dat is best iets waard.

Fijne ervaring. Makkelijk om te reserveren.

Klantvriendelijk en transparant

Goede voorlichting Vriendelijke ontvangst Correcte afhandeling

Goede service.

Ik had op het laatste moment een busje nodig voor het weekend. Deze verhuurmaatschappij heeft mij uitstekend kunnen helpen. Ik kreeg een mooie schone en snelle Mercedes Sprinter. Ik was er blij mee. Stoelen zaten ook lekker.

Ging perfect

Snel geregeld. Prima bus. Goede uitleg.

Uitstekende ervaring

Goede selectie aan voortuigen, prima prijzen en super service van begin tot eind.

prima bus

Goede bus met laadklep, rijdt super en was schoon. Aardig personeel en goede uitleg van de bus en aandachtspunten, zoals hoogte van de bak...

Koudenhorn 24-30

2011 JD Haarlem