Goede bus, snel en vriendelijk geholpen

Ik heb meerdere keren een bus gehuurd bij InQar in Haarlem en mijn ervaring is altijd goed. Het materiaal is uitstekend. Boeken via de website gaat snel en makkelijk. De laatste keer had ik speciale wensen en werd ik telefonisch direct geholpen.

Goede service, uitleg

prima service, mooie schone bus

goed en vlot geholpen door vriendelijk personeel

Prima auto, goede en vriendelijke mensen

Als altijd bij "Sloothaak" goed.

Top! Snelle en professionele service

Last minute hadden wij een busje nodig. Dit werd snel en naar volle tevredenheid geregeld. Dank daarvoor!

Geen factuur ontvangen wel afgerekend

Bus was op zich prima, echter werd mij bij het inleveren van de bus en de daadwerkelijke afrekening vertelt dat het factuur aan mij zou worden gemaild. Dit factuur heb ik tot op heden nog niet mogen ontvangen en al wel een evaluatie.......

heel goed en vriendelijk

fijn en netjes geholpen en dank voor het door laten gaan van de huur.

Mijn ervaringen waren zeer positief.

Onlangs tweemaal een bestelbus gehuurd en beide keren ben ik keurig geholpen. Auto was prima en stond op tijd gereed voor gebruik. Inqar Sloothaak Haarlem wil ik zeker aan te bevelen.

Perfecte bus en vriendelijke service!

Alles was goed geregeld. Enige lastige vond ik het beoordelen van de schades bij de start van de verhuur. Als een bus onder de regeldruppels zit is dat niet te beoordelen. Op goed geluk een handtekening gezet en gelukkig bij het inleveren geen gedoe. De bus was erg kompleet en super schoon.

Klantvriendelijk, snel geholpen, top auto

Zeer handige bakwagen gehuurd. Alles werkte perfect. Goede prijs kwaliteit en heel vriendelijk geholpen. Alles was gewoon top

prima auto reed goed

Was een fijne auto reed goed

Goede en vriendelijke service, plus..

Goede en vriendelijke service, plus net wagenpark voor een prima prijs.

Snelle service, goed materiaal perfecte afhandeling

De gehuurde bestelbus was in zeer goede staat. Bijzonder schoon. De reservering, het ophalen, retourneren en factureren liepen probleemloos. Gekwalificeerd personeel, zeer efficient allemaal.

Zoals altijd alles goed verzorgd.

Soepele behandeling van mijn reservering. Altijd goede actuele auto's. Geen onverwachte verborgen kosten..... Huur hier al 40 jaar, dus goed teken toch........!?

Goede service, vriendelijk personeel

De service is altijd goed, personeel is altijd vrolijk en vriendelijk.

Zeer positief, meedenkend , vriendelijk, efficiënt

Via een een vriendelijke we site reservering gedaan , direct antwoord op speciaal verzoek ivm kenteken registratie voor parkeervergunning. Een dienstverlening waar je voor terugkomt. Chapeau!!!

Goede uitleg en prettige service

Het bestelbusje stond klaar en ik mocht mijn auto ergens neerzetten. Deze werd geregisseerd door het verhuurbedrijf.. Erg prettig. Bij terugkomst werden de niet gebruikte verhuisdozen weer teruggenomen. Top.

Erg tevreden

Goed geholpen erg vriendelijk en prima voertuig ik ga hier zeker weer huren als ik weer iets groots moet vervoeren.

Prima vriendelijk en to the point

Minpuntje Ik hoefde de papieren eindnota niet maar zou die per e-mail ontvangen waarschijnlijk is men vergeten dit te doen, ik heb de nota niet ontvangen.

Prima auto, prima service

Prima voertuig, goede uitleg, heb zelfs spanbanden meegekregen. Helaas stinkende vloermatten: roken vies, naar een natte hond. Daardoor met open raam moeten rijden.

Prima service, auto snel geregeld

Kon heel snel en hemakkelijk telefonisch reserveren. Auto stond klaar als beloofd, was vrijwel nieuw. Snelle en klantvriendelijke bediening. Kreeg nog extra hulp voor gratis parkeren in de binnenstad van Haarlem. Dank!

prima geregeld

Prettige benadering en afhandeling

Goede Service en denken mee!

Goede Service en denken mee!

verloopt snel en soepel

bij Inqar Haarlem zijn ze vriendelijk en adequaat; je wordt vlot geholpen. Ik huur er al jaren probleemloos auto's

Goede service en prima auto!

Voor het eerst hier een bestelauto gehuurd en dat is goed bevallen, de wagen zag er verzorgd uit en het ophalen en afhandelen werd vlot geregeld. Kom hier indien nodig zeker terug.

Koudenhorn 24-30

2011 JD Haarlem