Vriendelijk oplossingsricht personeel.

Uitstekend service

Ik kon snel een auto huren voor een dag. Alles liep goed. De auto was ook prima. Ik zal terug komen!

Vlotte afhandeling Duidelijk en vriendelijk

Een goede auto mee gekregen.

Aardig personeel, de auto die ik huurde was goed.

Snel, praktisch en service gericht

Geweldig om op een korte termijn te huren in centrum van Haarlem. Vroeg open op Zondag, dus de hele dag nog ter beschikking. Aanrader!!

Prettig te woord gestaan en een goede auto te huur gekregen. Flexibel in halen en brengen.

Keurige afhandeling

Parkeren 's avonds laat was nog even een dingetje. Dus heb ik de bus half op de stoep gezet.

Heel prettig

Alles snel en zorgvuldig geregeld zowel bij het ophalen ban de auto als bij het afhandelen na inleveren

Goede service en prima geholpen

Snelle reactie op mail. Klantvriendelijk aan de balie. Goede afwikkeling factuur en prima bus

Voor de ultieme huurervaring

Super!

Helder en betrouwbaar

Ik huur al langer bij INQAR en tot nu toe worden alle afspraken netjes nagekomen en kom ik achteraf niet voor vervelende verassingen te staan. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Bijzonder vriendelijk team, zonder enige poespas, dat je in een vlot tempo door alles heen leidt. Ik ben er heen gegaan om te boeken, dat werkt beter voor me en dat ging snel en eenvoudig. De auto ophalen eveneens. De communicatie tussen de balie en de garage medewerker die de auto klaar zet en uitlegt is heel goed. Ik had een auto met reclame voor het bedrijf geboekt, die was er niet en ik kreeg een auto mee zonder reclame. Voor het lagere tarief. Weer inleveren is hetzelfde verhaal. Even vriendelijk en doeltreffend.

Vriendelijk personeel, goed materiaal en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Makkelijk boeken, vlot geholpen aan de balie bij ophalen en terugbrengen. Nette bus.

Heel fijn personeel en goede service

Ik huur nu al jaren bedrijfsauto’s bij ze en altijd naar volle tevredenheid. Laatst had ik een ford mee naar zuid-frankrijk en deze was voorzien van alle luxe die je wilt hebben. Dus goede service en een fijn wagenpark.

Wat een prima service en geweldige auto

Mijn ervaring met Inqar en ook met een hybride auto. Niks op aan te merken en verrassend zuinig! Ik kom zeker terug

Eenvoudig, vriendelijk

Zeer vriendelijk. Eenvoudig huren, ze denken met je mee

Goeie service en vriendelijk personeel!

Goeie service en vriendelijk personeel!

Goede snelle service

Alles goed en snel afgehandeld

goede tel info. beschikbaarheid;uitstekend voorlichting;uitstekend. auto prima. geen verrassingen.

Geweldige service, prima auto

Snel en vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg. Borg snel weer terug. Dank

Goede auto en afhandeling

Goede auto en afhandeling

Geweldige veilige auto

Goed advies gekregen en super goeie bestelbus om lange afstanden mee te kunnen rijden

uitstekend

Wij waren iets te vroeg om de auto op te halen konden binnen wachten terwijl het buiten koud was.

Koudenhorn 24-30

2011 JD Haarlem