Warm en begripvol

Respectvol, warm en begripvol.

Heel goed

Ik kreeg al een goed gevoel toen ik telefonisch contact zocht. Dat is inderdaad uitgekomen.

Perfekte service

De digitale dienst was erg proffessioneel, de bedieneing was erg lief en goede service; de grote zaal heeft een fantastische uitzicht

Nette dienstverlening op een zeer geschikte locatie

Op een goede manier afscheid kunnen nemen. Zeer vriendelijk personeel en de locatie vormt een zeer goede omgeving voor een uitvaart.

uitstekend

De verzorging van de uitvaart was uitstekend, ondanks het grote verlies.

Geen enkel probleem. Alles prima in orde

Prachtig sfeervol crematorium

De buitengewoon mooie ligging is bepalend voor de sfeer in het crematorium. Verder valt het op dat het personeel mooi op de achtergrond blijft en er toch is. Bediening, producten en sfeer in de condoleanceruimte waren heel goed.

Prachtige locatie met zeer fraai uitzicht en met goede faciliteiten zoals beeld en geluid

De accomodatie en locatie lenen zich erg goed voor een mooi en waardig afscheid.

Mooie locatie.

Alles goed verzorgd en de plek is prachtig. Wij waren met een klein aantal mensen en daar was een mooie ruimte voor beschikbaar.

Alles naar wens

Alles is goed geregeld ben zeer tevreden, alleen de afrekening duurd wel erg lang.

Zeer goede professionele begeleiding

Profesioneel, Goed inlevingsvermogen

geweldig

zeer te vreden over de service

Geweldig mooie ruimtes en prachtige locatie

Heel goed geregeld

Mooi gebouw

Prachtige plek, mooi uitzicht en heel toepasselijk

Vgfsbgrs

Fantastisch mooie locatie voor een waardig afscheid.

Wij zijn zeer fijn en met veel waardigheid ontvangen bij het afscheid van onze vader. De uitvaartdienst is perfect verlopen. Ook de catering achteraf was perfect geregeld.

prima verzorgd, prettige begeleiding, alles is een sfeer- en respectvolle omgeving

zie hierboven

Dicht bij de natuur, dicht bij een nieuw begin.

Het zicht op de weilanden, het zicht op de duinen bieden troost en een handvat om het leven ook op dit soort momenten en hoe zwaar, volledig te omarmen.

Goed gevoel

Van begin tot einde goed begeleid zoals ik het wilde. Muziek goed, foto slideshow goed, koffie kamer prima geregeld, met gebruik van buiten tafels. Zaal voelde ook goed, mooi en rustgevend uitzicht. Familie kamer ook prima

Fijne samenwerking

De eerste indruk was goed. Er werd geluisterd en de wensen zijn goed uitgevoerd.

Perfect geregeld.

Alles was perfect geregeld.

Helemaal goed

Prima verzorgd

Heel mooi en rustig

Het was een mooie plechtigheid en het voelde heel goed aan de omgeving is ook heel mooi

Met veel gevoel alles georganiseerd

Ik heb een zeer warm gevoel hoe alles is geregeld

Netjes en goed verzorgd

Vriendelijk en netjes verzorgd mooie aula met mooi uitzicht.