Alles was mogelijk

Prachtige locatie en onze wens voor haring met een shotje korenwijn kon gewoon ingewilligd worden, fantastisch verder een super ontspannen sfeer, het weer werkte ook mee zodat we van het terras gebruik konden maken, alles bij elkaar een aanrader

Ik heb het goed ervaren Geen spijt van Alkmaar Goede verzorging Broodjes waren goed

Prima verzorgde uitvaartdienst.

Alles was prima verzorgd en de medewerkers waren vriendelijk en attent. Mooi nieuw gebouw en fijne locatie om van iemand afscheid te te nemen.

Gebouw en locatie is prachtig, ontvangst en begeleiding is prima.

Het crematorium staat op een mooie locatie met een mooi uitzicht over de weilanden vanuit de aula’s. Uitstekende verzorging voor en na de crematie. Een aanbeveling.

PRIMA

Alles was goed geregeld niets op aan de merken.

Alles was goed geregeld

Uniek!

Prachtige locatie, vriendelijke personeel. Alles tot in de puntjes goed geregeld. Ondanks ons verdriet hebben wij de uitvaart als heel fijn ervaren.

Heel tevreden

Sfeervolle ruimte

Goede ruimte, goede geluidskwaliteit vd muziek, mooi uitzicht. Wat kleine familie ruimte. Jammer dat de foto’s slecht zichtbaar waren ivm de licht inval, hier werd door meerdere aanwezigen over geklaagd. Maar al met al positief.

Ik vond de uitvaart van mijn broer prima verzorgd. Alleen maar complimenten

De uitvaartleidster Simone Cohen de Lara heeft alles tot in de puntjes geregeld. Ook complimenten voor haar. Ook de overige aanwezigen vonden de ceremonie heel waardig en verzorgd.

Respectvol en mooi

Een mooie uitvaart met herinneringen

Prettige omgeving voor onaangename gebeurtenis

Ondanks de nare gebeurtenis heb ik een goed gevoel over de plaats, omgeving en uitvoering Dank hiervoor

Alles klop5e en was heel goed geregeld

Prachtige locatie en een goede begeleiding

Een mooie lichte zaal met schitterend uitzicht

Het crematorium licht op een mooie plek met in het gebouw overal veel licht en comfort. Een mooie plek om een droevig traject af te ronden

heel goed

het was uitstekend geregeld allemaal.

Een fijn afscheid, met goede verzorging

Ons afscheid was liefdevol en fijn, met alle vrienden en familie. De verzorging was prima en medewerkers waren behulpzaam bij onze wensen.

Goed verzorgd, prachtige locatie

Prachtig modern pand op een mooie locatie. Ruimtes zijn sfeervol ingericht en de medewerkers zijn erg gastvrij en vriendelijk. Goede voorzieningen qua beeld en geluid. Wij hadden wat specifieke wensen waar het crematorium heel erg in meegedacht heeft. Wat fijn! Wat betreft catering is er veel keuze. De koffiekamer heeft uitzicht over de weilanden en een mooi terras om buiten te zitten. Bereikbaarheid is prima en er is voldoende parkeergelegenheid.