lichamelijke klachten die opgelost worden vermindert toppie.

vakkundige behulp saam vriendelijk mee denkend ook de dames achter de balie gewoon allemaal liefe mensen. ben zeer tevreden.

Succesvolle behandeling

Bij acute pijn wordt er altijd wel naar een oplossing gezocht om de patiënt te behandelen op korte termijn. Vriendelijke behandeling aan de telefoon. De sfeer in de praktijk is prettig en gemoedelijk. Na enige tijd ontstaat al snel een band van vertrouwen tussen patiënt, chiropractor en assistenten.

Deskundig en menselijk

Deskundige professionals die je netjes te woord staan en duidelijk uitleggen wat ze doen. Ik kom regelmatig voor onderhoudt.

• Locatie: Den Haag

Alle medewerkers zijn vriendelijk en vol begrip! Ik word gehoord over mijn problemen. Mijn oprechte dank!

• Locatie: Zaanstad

Sinds ik hier kom kan ik mijn werk weer doen!

Na 2 achterop aanrijdingen en een whiplash verder heb ik lang gezocht naar een "medicijn" om mijn hoofdpijn te verminderen. Van alles geprobeerd en uiteindelijk bij praktijk Munksgaard terecht gekomen. Klachten zijn niet volledig weg maar sinds ik hier behandeld wordt kan ik weer mijn werk uitvoeren... en dat geeft mijn eigenwaarde weer een boost!

In een woord geweldig

Al een aantal jaren ben ik patiënt in de praktijk. Er zijn verschillende chiropractors die mij hebben geholpen, ze hebben allemaal hun eigen stijl van behandelen. Ik, mijn man en dochter lopen al weer een tijd bij Khapil. Voor ons een van de beste. Ze zijn allemaal goed, maar voor mij hoort hij het best bij mij.

• Locatie: Heemstede

Hele goede vriendelijke en professionele zorg.

Ze houden mij op de been.

• Locatie: Heemstede

Chiropractor Bret helpt mij altijd goed van mijn klachten af, de beste tot nu toe .

Goede behandeling met goed resultaat, Goede uitleg van de chiropractor. Ook de afsprakenbalie heeft goede service, denkt met je mee.

• Locatie: Zaanstad

Chiropractor nodig? Ga naar Munskgaard!

Erg lang met vage klachten rondgelopen en toch maar naar deze praktijk gegaan. Met enige scepsis omdat ik niet altijd goede verhalen hoorde over chiropractoren maar...alle twijfel is weggenomen. Al na de eerste behandeling merkte ik duidelijk verschil en de behandelwijze is ook erg fijn. Rustige en vriendelijke medewerkers; zowel achter de balie als de chiropractoren. De werkwijze is ook zeer transparant: alles wordt heel duidelijk met je doorgesproken zodat je weet hoe lang het gaat duren. Ik kan iedereen deze praktijk aanbevelen!

• Locatie: Zaanstad

De chiropractor heeft mij van mijn rugklachten afgeholpen

Al vele jaren kom ik bij deze praktijk. Ik ben door mijn fysiotherapeut naar deze praktijk verwezen omdat hij mij niet van mijn klachten af kon helpen. Hier ben ik hem nog steeds dankbaar voor. Bij deze praktijk ben ik van mijn rugklachten afgeholpen. Drie keer per jaar kom ik hier nog voor 'onderhoud', waardoor mijn rug soepel blijft.

• Locatie: Wateringseveld

Zeer vriendelijk en kundig

Ik wordt inmiddels al jaren behandeld door Liesbeth.. en zeer vriendelijke en kundige chiropractor waar ik altijd weer met plezier naar toe ga en veel baat bij heb!

• Locatie: Wateringseveld

Aandacht en goed resultaat na behandeling

Ben blij dat ik in deze praktijk ben. 1x in de 3 maanden een behandeling hou mij vrijwel klachten vrij

• Locatie: Den Haag

Uiterst vakkundig !

Deze praktijk is een zeer goede aanrader voor een proffesioneler en vakkundige behandeling ! Zowel voor rug, nek, arm en vele andere klachten kunt u er terecht. Wij hebben al veel mensen met succes naar de praktijk gestuurd. Zowel bij de receptie als de behandelaar een fantastische praktijk. Klachten ? Direct contact opnemen !

• Locatie: Zaanstad

Ik ben een tevreden klant.

Ben hier al 13 jaar onder behandeling en nog steeds tot mijn volle tevredenheid.

Fantastisch

Kijk er altijd 'n beetje na uit om weer heen te gaan het is zo'n opluchting als je gecorrigeerd bent loop 'n enige tijd bij Andrew vind hem heel secuur in zijn werk wordt goed behandeld door hem en het personeel achter de balie is altijd heel vriendelijk en als je vragen heb kunnen ze die ook nog beantwoorden kunnen andere praktijken nog van leren ik kom er graag top partijk

keurig!

Snel een afspraak en deskundige mensen die de tijd nemen!

zeer prettig

Prettige omgang en professioneel advies. momenteel ben ik nog in behandeling en hoop spoedig van mijn klachten af te zijn. voor nu alvast bedankt voor de goede zorgen.

Geweldig!

Ik kom nu ruim tweeënhalf jaar bij Bret. Heb daarvoor jaren met rugklachten gelopen, allerlei behandelingen ondergaan en was sceptisch over chiropractie. Uiteindelijk uit wanhoop toch maar op intake gegaan. Bret ontdekte binnen een minuut het probleem. Ik merk dat zijn behandelingen zeer veel effect hebben. De dag erna is de pijn altijd weg en kan ik weer weken vooruit!

Zeer effectieve behandeling.

Sinds een aantal jaren word ik behandeld in deze praktijk. De behandeling zorgt ervoor dat ik klachtenvrij blijf. Zowel de chiropractor als de assistentes zijn zeer vriendelijk. De praktijk is goed bereikbaar, en er is altijd telefonisch overleg mogelijk in het geval er vragen of pijnklachten zijn, deze worden adequaat beantwoord/behandeld. Ik ben erg tevreden!

ZEEEEEEEER goed

Loop al vanaf 2000 met rugklachten uitkomst toen was 1,5 hernia. Chirurg wilde niet opereren. Fysio, mensendieck, zweefdokter enz niks hielp tot ik 2 jaar geleden op Chiropractie werd gewezen. En verrekt het werkte.

• Locatie: Zaanstad

Eindelijk iets wat helpt.

Dit is voor het eerst dat er uitgebreid naar mij wordt geluisterd en er uitgebreid onderzoek wordt gedaan. Ik ben heel blij dat ik naar deze praktijk ben doorverwezen. De behandelingen helpen echt en mijn pijn is veel minder geworden.

Groot Hertoginnelaan 38

2517 EH s-Gravenhage