Altijd heel goed geholpen en vriendelijk
Keurige auto werd tussen alle drukte door geleverd. Een persoonlijke voorkeur rondom de nieuwe APK werd ook nog geregeld.
Goed geholpen
Recent een Seat Leon gekocht bij deze garage en erg tevreden over de afhandeling. De auto werd schoon en netjes afgeleverd, met een grote onderhoudsbeurt en nieuwe APK. De eigenaar was eerlijk en transparant over de staat van de auto en nam de tijd om alles uit te leggen. Ook fijn dat er garantie en mobiliteitsservice werd meegeleverd. De prijs lag wat hoger, maar het totaalplaatje gaf een goed en vertrouwd gevoel.
Zelfs met een overvolle planning werd er ruimte gevonden voor het uitvoeren van de APK voor mijn camper. Chapeau!
Een auto gekocht en de baas en het overige personeel zijn bijzonder vriendelijk en attent. We werden goed geholpen.
Snelle en fijne service. Sleutelen niet zomaar random aan je auto zonder het te overleggen. Alles wordt goed overlegt en vakkundig uitgevoerd. Meedenkende monteur D. Heeft mij keurig te woord gestaan als er iets was of niet op voorraad was.
Goede Service
Lastig probleem prima opgelost.
Fijne garage. Overleggen altijd over de reparaties. Een aanrader!
De abs sensor ging kapot en onze garage stopte ermee. Dus naar een andere garage gezocht. Als test qua contact en service daar een afspraak gemaakt voor reparatie abs sensor. En dat gevoel qua contact en service was goed. Daarna was de personenauto toe aan de apk en ook de buscamper met servicebeurt, distributieriem enz. Tot nu toe nog tevreden met deze garage.
Vriendelijke monteurs.. goed overleg en prima prijs.
Goed geholpen
Prettige ervaring als je binnen stapt bij Autofirst Rietman. Klantvriendelijk!
Deskundig advies voor onderhoud van mijn auto. Ook worden de werkzaamheden zorgvuldig en correct uitgevoerd voor een nette prijs!
Wordt altijd goed en snel geholpen
De ontvangst was goed, fijn geholpen, goed advies. Kortom wij zijn tevreden met deze garage en hopen van onze auto veel plezier te mogen hebben
Altijd behulpzaam en vriendelijk, denken mee, informeren op tijd en werken netjes
Gewoon fijne garage met vriendelijke behulpzame mensen
Een snelle.en goede service. Afspraak online maken gaat heel duidelijk en het contact is er prettig en duidelijk.
Bevalt mij heel goed om bij jullie klant te zijn.
Accuraat geholpen
prima garage
wij zijn zeer goed geholpen,bij de aankoop van de auto.
Slotsteeg 18
7255 LH Hengelo