Wij hebben hier 2 auto's in onderhoud waarvan een bedrijfswagen. Als er ook maar iets is word ik meteen geholpen! geweldig!
Zie boven
Vriendelijk personeel, fijne omgang van zaken en de dienst die ze hebben verleend hebben ze uitstekend gedaan!
Heeft ons goed geholpen met de lekke band
Hier een fijne auto gekocht. Heldere, goede afspraken en komt ze na. Prettig, vriendelijk, betrokken en denkt mee.
Prettige benadering, duidelijke uitleg en advies
Vriendelijk ontvangen en goed en snel geholpen grote klasse!!
Snelle service en probleem van de accu en nieuwe winterbanden goed opgelost.
Autorijden is duur, maar door Rik Rietman blijft het beraalbaar. Vakkundig en vetrouwbaar!
steeds leeglopende band snel verholpen
Ik had een afspraak voor onderhoud, maar hoorde voor die tijd een vreemd geluid. Even langs de garage. Bleek te gaan om een wiellager. Auto kon direct worden gerepareerd. Geplande onderhoudsbeurt werd naar voren getrokken en ik was met vervangend vervoer geholpen. Top bedrijf!
Goede uitleg gehad en denkt mee. Prima service geleverd!
Duidelijk geregeld! Korte lijntjes, als er toch nog iets is. Is het met een telefoontje of contact snel geregeld! Top
Netjes correct vriendelijk
We zijn er al jaren klant , als er problemen zijn met ons karretje , staan altijd voor je klaar , fijne service . Geen nonsens gewoon goede garage
Vakkundig, behulpzaam en goede communicatie over reparatie
Goede omgang met klanten.
Vriendelijke perfecte service. Snelle levering.
Mooie auto gekocht bij hen ook al woon ik zelf in Scheveningen. De reviews zijn namelijk fantastisch en ook prijs, kwaliteit verhouding is prima. Helaas kreeg ik pech toen ik in Den Haag was. De garage was gesloten en ik stuurde op zondag een app wat het probleem was. Gelijk werd er contact met mij opgenomen terwijl het zondag was. Chapeau !! Maandag ben ik weer naar het oosten gegaan en alles is gelijk vakkundig gerepareerd en op kosten van de garage. Wat zo fantastisch is dat zij hun woord nakomen en echt jou als klant een goed gevoel geven. Dank voor de gastvrijheid bij de garage, de koffie en dat ik even van het kantoor gebruik kon maken voor een vergadering die ik nog moest doen. Top !
Komen de gemaakte afspraken na.
Vriendelijk mensen , vak bekwaam personeel , betrouwbaar ! Heb me auto daar gekocht en de service is super en de auto rijd nog steeds als een zonnetje door hun goede zorg
Ook in geval van ‘nood’ werkelijk fijne hulp!
Onlangs heb ik hier een auto gekocht. Hierbij ben ik echt super geholpen en er werd echt top gecommuniceerd!
Altijd prettig geholpen
vriendelijk, klantvriendelijk en flexibel