Zeer snelle en goede service, voor een reeële prijs!

Zeer snelle service en goede service, voor een reeële prijs. Ze denken hier goed mee met de klant en kijken naar de mogelijkheden.

Makkelijk afspraak te plannen

Afgestemd onderhoud of reparatie en dus de factuur dat overeenkomt met mijn eigen inschatting, zowel vooraf als achteraf bij ophalen. Keurig persoonlijk contact.

Snelle service!

Snelle bandenwissel, en meteen alles even gecontroleerd, zodat ik weer veilig de weg op kan in de winter.

Prima garage. Goed geholpen

Betrouwbaar en vriendelijk!

Altijd goed geholpen en zeer goed en eerlijk advies. Heel tevreden!

Altijd prima service

Ook wanneer je onaangekondigd langs komt met een vraag of klacht, steeds bereid om je te woord te staan oftewel helpen met de klacht

zeer correct

• Prijs/Kwaliteit

Klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf.

Afspraken zijn gauw gemaakt, geen lange wachttijden. Prima service en zijn klantvriendelijk.

zeer goed

een zeer goede ervaring

• Prijs/Kwaliteit

Snelle, vriendelijke service tegen een schappelijke prijs.

Zomerbanden laten wisselen voor winterbanden. Kopje koffie tijdens het wachten en een vriendelijk gesprek. Eén kritisch puntje: de volgende dag kreeg ik een melding op het scherm dat de spanning van de banden gecontroleerd moest worden. Toevallig bij mijn Toyota-garage bleek dat de sensoren nog ingeregeld moesten worden. Dat was dus vergeten (of na te vragen). Alles is verder goed gekomen.

• Prijs/Kwaliteit

Je wordt altijd spoedig geholpen door hele goede monteurs

• Prijs/Kwaliteit

Topgarage met vriendelijk, meedenkend personeel

Ik hoef maar te bellen, en alles word voor mij geregeld

• Prijs/Kwaliteit

Goede, snelle en betrouwbare service

Al een aantal jaren klant bij Rietman. Reparaties gebeurd altijd in goed overleg, service is snel. Vriendelijk personeel.

• Prijs/Kwaliteit

Snelle service en een goede communicatie

Beter snelle afhandeling

Op een zaterdag morgen startte mijn auto niet, binnen een half uur kwam Rik het probleem netjes oplossen En hij controleerde ook de ruitenwissers ook nog Super … en zonder kosten

Goede en betrouwbare service

Voorheen nooit ervaring gehad bij Rietman, maar zeer goede ervaringen opgedaan tijdens de aankoop van een auto. De service was zeer goed, vriendelijk en betrouwbaar en er werd meegedacht. We raden Rietman zeker aan.

• Prijs/Kwaliteit

Hier is de klant nog koning…

Autofirst Rietman Hengelo is al jaren mijn stek voor autobanden en auto-onderhoud. Een vakgarage met veel deskundigheid en goede service tegen een acceptabele prijs. Toppertje!

• Prijs/Kwaliteit

Fijne communicatie, een tevreden klant!

Onlangs heb ik mijn eerste autootje bij Autofirst Rietman gekocht. Ik kijk hier met een tevreden gevoel op terug. Fijne communicatie en goede service! Ze reageren snel en houden zich aan hun woord. De verkoper nam voldoende tijd voor ons en we kregen de mogelijkheid om een proefrit te maken. Zeker een aanrader!

• Prijs/Kwaliteit

Prima garage, goede service.

Al jaren klant. Klantgericht en indien nodig altijd snel geholpen.

• Prijs/Kwaliteit

Super nette en snelle service

Thuis op de oprit kreeg ik mijn auto niet meer aan de gang. Ik dacht ik bel toch even met Rik, ondanks dat het bijna weekend was. Binnen een half uur was hij er en kon het probleem voor de deur verhelpen Super snel netjes en goede service . Bedankt

• Prijs/Kwaliteit

Super flexibel en fantastische service!

Ik ben nog maar net klant bij Autofirst Rietman Hengelo, maar dat had ik wellicht eerder moeten doen! Het team is snel, meedenkend en flexibel. Ik ben echt heel erg tevreden.

Erg tevreden klant

Ik ben al jaren een erg tevreden klant bij Rietman in Hengelo!

Slotsteeg 18

7255 LH Hengelo